Top ervaring, top winkel met ruim gamma producten. Super vriendelijk personeel, altijd hulpvaardig en voor de hond zijn zij allemaal zijn "tantes" want hij voelt zich daar zo graag gezien. Bestelli... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Personnel toujours poli, souriant et de bons conseils à la clé. La personne responsable du rayon aquariophilie m'a même offert des plantes qui étaient destinées à la poubelle. Très grand choix et d... Ver mais
Een eerste bestelling gedaan, 14 kg hills diet volwassen honden met kip, met afbeelding blonde labrador op de zak. Geleverd: een zak royal canin digestive met een duitse herder als afbeelding. Onmidde... Ver mais
Altijd zeer tevreden geweest van de winkel in Dendermonde. De mensen in de winkel supervriendelijk en makkelijk parkeren Na onze verhuis is de winkel in Aartselaar mijn vaste stek geworden. Ook daar... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Une Équipe super sympa et compétante
Une Équipe super sympa et compétante, ch.de Louvain....sint Stevens woluwe
topwinkel in turnhout,hondenfietskar…
topwinkel in turnhout,hondenfietskar gekocht maar achteraf bleek dat de ombouwset naar buggy niet meer verkrijgbaar was,zonder problemen mogen terugbrengen naar de winkel en de vrije keuze vooor geld terug of andere hondenfietskar waar de ombouwset al wel bij inzat,dus vaar de laatste optie gekozen
Altijd super vriendelijke verkoopsters
Des malhonnêtes commande datant du 2…
Des malhonnêtes commande datant du 2 avril nous sommes le 27 et toujours pas reçu la commande et refuse de rembourser dans l’obligation de porter plainte avec les mails de refus je déconseille d’acheter en ligne des malhonnêtes des voleurs
Vriendelijk personeel
Zeer fijne winkel
Zeer fijne winkel. Met scherpe prijzen en vriendelijk personeel. Mijn beagle heeft al zijn favoriete snacks van de winkel.
À FUIR
Commande reçue incomplète avec une semaine de retard. Communication du service client lamentable. Remboursement qui traîne.
1 doos te weinig ontvangen
1 doos te weinig ontvangen. Het was de eerste keer bij hun dat de order niet klopte. Eerder al meegemaakt bij Brekz en Tom&Co. Altijd te weinig, nooit per ongeluk een doos te veel. Altijd 1 doos te weinig. Dan klaag ik erover met een foto van wat mij is geleverd. Want meer bewijs heb je niet. Dan moet je een handgeschreven brief maken waarin je een verklaring geeft van wat er is gebeurd. Allemaal omdat ze BEWUST niet kunnen tellen. Hoe moeilijk is die baan?
Parfait sur beaucoup de points
Grand choix que ça soit pour chats ,chiens, autres. Personnel toujours serviable, magasin propre. Juste dommage que certains articles se trouvent que sur site web , exemple une litière que j achète mais gros format il n y a que sur le site , faut donc commander et attendre qq jours .
Excellent renseignements reçus
Excellent renseignements reçus par la vendeuse pour la future nourriture de notre chien. C’est toujours un plaisir.
Ils sont très aimables et professionnels.
Je recommande vivement ce magasin de jambes
Ik ben al lange tijd klant bij Maxi Zoo…
Ik ben al lange tijd klant bij Maxi Zoo Hall omdat ze zeer redelijke prijzen hebben, een ruime keuze en hun personeel is erg vriendelijk, beleefd en hoffelijk. Ze hebben ook regelmatig goede kortingen. Ik hoop dat ze dit serviceniveau en deze kwaliteit kunnen behouden. Met vriendelijke groet.
Vriendelijke en behulpzame service
Vriendelijke en behulpzame service.
Ruim assortiment aan eerlijke prijzen.
Propere en overzichtelijke indeling.
Maxizoo
Veel keuze, goede producten.
Behulpzaam personeel en vriendelijk.
Top winkel!
Personnel d une gentillesse et d une…
Personnel d une gentillesse et d une disponibilité incroyable et ce qu on achète ou qu on n achète pas.
Guide le client dans ses choix.
Prêt à rendre service comme acheminer la nourriture achetée jusqu au véhicule
Souvent des promos ce qui est appréciable.
C. Florin
Très bon magasin avec des employés formidable
Les employés sont présents pour nous conseiller et nous aider à choisir les bons produits pour nos animaux. Très souriants et accueillant ! Je recommande le magasin Maxi Zoo à Boncelle !
Problemen met stock en terugbetaling
Ik had een bestelling geplaats van producten die volgens de site nog beschikbaar waren.
Een weekje later krijg ik een bericht dat ze niet meer beschikbaar zijn en ze de bestelling annuleren.
Nu 11 dagen na die mail heb ik nog steeds mijn geld niet terug en heb ik ook nooit een factuur gekregen.
Gevolg, ik zit in de shit met de boekhouding en heb nog steeds mijn materiaal niet.
Ik heb cavia korrels gekocht
Ik heb cavia korrels gekocht. Spijtig genoeg is mijn cavia gisteren overleden.
Pascale
Super équipe❤️
Zeer vriendelijk groot assortiment…
Zeer vriendelijk groot assortiment goede kortingen.
Maxi zoo Veurne
Maxi zoo Veurne. Topbediening, vriendelijk personeel, zowel Sam als Valerie. Heel behulpzaam. Een plezier om je dier te plezieren. Winkel overzichtelijk en heel netjes. Ik kom terug ....