Leia as opiniões dos outros
Hallo ik moet alvele jaren medicijnen gebruiken. Zat ongeveer 14 jaar bij apotheek Arnouts werkelijk altijd zoveel problemen. Was in het begin best bang met overstappen naar Medapp ivm veel medicatie.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Leven met een chronische aandoening vraagt al om genoeg aanpassingen. Wil jij ook je leven met medicijnen makkelijker maken? Wij helpen je graag op weg, met onze handige medicijn-app én onze online apotheek.
Informações de contacto
Kastanjelaan 400, 5616LZ, Eindhoven, Holanda
- 040-7820817
- info@medapp.nl
- medapp.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Slechte apotheek
Herhaalrecepten gaat prima. Maar als je eens een keer wat hebt dan kan je fluiten naar je medicatie. Spoed ging mis en kon het zelf op komen halen want had er nog weinig vertrouwen in dat het goed ging komen. Dan maar zelf controle bewaren ipv van over laten aan anderen want dat is vragen om teleurstelling. Kort erna weer medicatie nodig. Nu voor mijn gevoel met iets minder spoed. En 4 dagen later zou het eindelijk bezorgd worden. Rara. Weer iets mis gegaan met leveren of vertraging bij trunkers of wat de smoes dan ook ik. Het is nu weekend en kan natuurlijk niemand bereiken en ik zit met pijn maar zonder medicatie. Ben woedend. Maar goed. Maandag eerste wat ik doe is uitschrijven en elders inschrijven. Ik daad het iedereen af. Echt doe het niet. Andere apotheken zijn ook slecht maar dit is nog erger.
Slechter dan een normale apotheek
Je krijgt recepten door van de tandarts om een ontsteking tegen te gaan. Dinsdag moet ie weg zijn omdat ik dan naar de kaakchirurg moet.
Je belt met Medapp.nl
Nou mevr stuurt u ze maar door via de mail dan maken wij het in orde
Over half 6 krijg je te horen dat je de recepten door moet sturen via de post!
Post is net geleegd dus wordt morg3pas dat ze deze mee nemen.
Dan hebben ze hem vrijdag als het mee zit. Dus krijg ik maandag en anders met uitzondering Dinsdag mijn medicijnen!
Daar heb ik dan geen zak meer aan.
Echt mensen ga NIET IN ZEE MET DEZE LUI!
zijn een stelletje uilskuikens!
Je hebt er werkelijk niets aan.
De apotheek hier (Apollo) was ook niets maar zij maken er nog meer een potje van!
Tis dat ik 1 ster kan geven en niet minder
Helaas schandalig bedrijf geworden
Helaas schandalig bedrijf geworden. Jaar lang top, lijkt iets veranderd te zijn. Wacht nu vaak meer dan een week op medicatie die ik nodig heb (oa migraine medicatie) spoedlevering doen ze niet, en op de mail blijven ze zeggen dat ze volgende dag bezorgen ook na herhaaldelijk contact.
Enorm frustrerend bedrijf, raad aan de nationale apotheek te gebruiken.
Zodra je 1x interesse hebt getoond
Zodra je 1x interesse hebt getoond, gaan ze je stalken via e-mail, SMS en telefonisch. Dat voelt heel onprofessioneel en onprettig.
Chaotisch en klantonvriendelijk
Zeer slecht begin. Het lukt niet eens om een intakegesprek met hen te plannen.
Ik wilde graag klant worden. Ik heb hiervoor een intakegesprek gepland op een zondag, maar paar dagen belde een medewerker op om de afspraak te annuleren en te verzetten. Het plannen “kon ze niet telefonisch doen”, maar ik moest het perse via de app doen. Dat heb ik gedaan en opnieuw een intakegesprek gepland op een zondag. Vervolgens werd ik na een paar dagen opnieuw meerdere keren door hen gebeld, omdat ze OPNIEUW de afspraak moesten annuleren! Ik kon niet opnemen, omdat ik aan het werk was en in een drukke periode had. Na een maandje belde ik hen terug om voor de 3de keer een intakegesprek te plannen. De medewerker liet weten dat zij mij uit het systeem hebben gezet en ik dus opnieuw moet aanmelden.
Dat is zeer klant onvriendelijk, aangezien zij degene zijn die continu intakegesprekken annuleren die op de zondagen zijn gepland.
Gebruikers worden gehoord 👍🏻
Een heel betrokken team ontwikkelaars die goed luisteren naar wat gebruikers nodig hebben, dat inbouwen én terugkoppelen. Top!
Package was not delivered
Package was not delivered. After opening a ticket and waiting 10 days for a response I was informed that the delivery company confirmed the package was delivered so I am not entitled to a re-shipment nor a refund. Medications cost money and if there are issues with delivery the customer pays the cost and wastes time. In my experience, this service is unreliable.
Heerlijk om over je medicatie geen…
Heerlijk om over je medicatie geen zorgen hoeft te maken.
Een bericht vooraf,welke medicatie je nodig hebt,of dat je nog voldoende medicatie hebt.
Mocht het nodig zijn zorgen ze ook dat je de medicatie eerder ontvangt.
Nieuwe medicatie nodig, dan wordt je altijd gebeld voor nadere uitleg betreft de nieuwe medicatie.
Geeft toch een gevoel van betrouwbaarheid.
We zijn zeker tevreden over deze apotheek. En hebben diverse familie en vrienden hun geattendeerd op deze apotheek.
Soms gaat er wel eens iets fout.
Dat wordt dan snel door hun opgelost. Toppy.
Het blijft tenslotte mensenwerk.
T
WAARSCHUWING bedriegers en dieven
Let op deze organisatie, ze stelen letterlijk geld van je als je medicijnen gebruikt met medische noodzaak. Met de smoes dat die medicijnen niet of niet volledig vergoed worden. Maar verrassing bij de benu apotheken worden deze meicijnen wel gewoon vergoed. WAARSCHUWING ga niet met deze organisatie in zee. Ze liegen bedriegen en stelen je geld
Niet meer wat het was, dankbaar voor spoedlevering.
Voorheen liet MedApp alles bezorgen door een koerier. Dat werkte verrassend goed: vriendelijk, voorzichtig, en vooral betrouwbaar. Maar sinds een paar jaar is de bezorging overgegaan naar PostNL. Kapotte dozen of soms zelfs kwijtgeraakt! En hoewel PostNL veel goed doet, weten we allemaal dat pakketjes daar soms een minder zachte landing krijgen dan je zou hopen. Zeker als je afhankelijk bent van medicatie, voelt dat kwetsbaar, zeker als het beschadigd of verloren gaat. Daarom is het ontzettend fijn dat wanneer je belt met een klacht, deze serieus worden genomen en medicatie met spoed door een koerier kan worden gebracht. Hiervoor mijn 4 sterren, in plaats van 3.
Medicijnen worden niet bezorgd
Medicijnen worden niet bezorgd. Je krijgt een mailtje van uw medicijnen zijn bezorgd maar je ontvangt niets. Dit is al verschillende keren gebeurd zelfs als het een spoedlevering betreft. Ze zijn al verschillende keren van bezorging veranderd maar geen medicijnen.
Dacht dat ik alles kwijt was in mn app, aar in overleg met de assistente zijn we er uit , bedankt med een dike 5 ster
Gr Henk
Fijne apotheek voor de moderne mens
Fijne apotheek voor de moderne mens. Ik gebruik veel medicijnen en alles wordt prompt op tijd verstuurd. Toen ik de dag voor een vakantie iets met spoed nodig had, werd dat creatief opgelost. Bij afwijkende medicatie, wordt je even gebeld door een kundige apothekersassistent. Ben al geruime tijd klant en ga zeker niet terug naar de lokale apotheek!
Beste Medapp
Beste Medapp,
Hierbij een herziene review. Samen een hoop verbeterpunten doorgevoerd qua jullie werkwijze. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel dat weet ik. Toch kunnen jullie deze woorden niet waarmaken!!
Na meerdere signalen te hebben gegeven ons contract vandaag ontbonden dit omdat ik geen declaratieformulier voor mijn medicatie heb ontvangen, terwijl ik dit meerdere keren heb aangegeven. Hoe moeilijk kan het zijn om dit digitaal of bij een levering op een stukje papier mee te sturen?
Het ga jullie goed!
Ex “kritische” Medapp apotheek gebruiker
Ze schrijven mooie zaken op de website…
Ze schrijven mooie zaken op de website hoe ze zaken aanpakken. Helaas is de praktijk anders en wordt er veel naast elkaar heen gewerkt.
Alle leveringen die ik gehad heb, zijn nog mis gegaan. Ze begrijpen het en gaan er wat aan doen. Maar helaas!
Wat wel snel werkt is reactie op mail.
Ik weet nog niet of ik bij deze apotheker blijf.
Ingewikkeld
Ingewikkeld. Enerzijds een zeer vriendelijke apothekersassistent en apotheker, maar helaas afgelopen jaar elke keer weer problemen met leveren.
Recepten ineens niet voorhanden, automatische levering die volgens app en mails gepland staat maar niet wordt uitgevoerd…
Je moet zelf zeer proactief zijn om medicatie tijdig in huis te hebben. Dat zorgt voor onnodige stress. Ik ben wat moedeloos door de situatie. Het lijkt of men zich niet realiseert dat mensen medicatie niet gebruiken voor de lol.
Gekoelde medicatie wordt sinds kort door PostNL geleverd. Dat scheelt uiteraard transportkosten en is superprima maar in hoeverre is de medicatie dan koud genoeg gebleven.. ik geloof in de goede afloop maar wel met veel NLP mijnerzijds…
Helemaal tevreden!
Ik zit inmiddels al 4 jaar bij MedApp en ben er erg tevreden over! De app is prima, ze communiceren goed en reageren ook erg snel en vriendelijk bij vragen. Bij de start van nieuwe medicatie bellen ze je (indien nodig) even op over de aandachtspunten. Ook is de thuislevering top!
Ik had een technisch probleem met de…
Ik had een technisch probleem met de app van MedApp. Ik ben zeer efficiënt en vriendelijk geholpen door verschillende medewerkers. Het probleem was snel van de baan.
Vermoeiende partij
Wat een vermoeiende partij.
Super vriendelijk in de communicatie, maar helaas doen ze niet wat ze beloven.
“We maken het in orde, uw pakket wordt op woensdag verstuurd”, hoppa toch een levering op een andere dag.
Daarnaast zijn ze kampioen verpakken. Medicijnen ter grootte van een lucifer doosje wordt verstopt in een doos waar je een olifant in kan stoppen. Wat zonde voor het milieu.
Spoed medicatie niet geleverd
Na een bezoek aan de huisarts op 1 -12-2025 is er door de huisarts met spoed medicijnen besteld bij med app.
Bij thuiskomst heb ik met med app gebeld om er zeker van te zijn dat de medicatie ook daadwerkelijk de zelfde dag geleverd gaat worden. De dame aan de telefoon bevestigde het en gaf aan dat het de zelfde avond geleverd gaat worden.
Dezelfde avond om 22.40 ontvang ik een berichtje dat de chauffeur vertraging heeft en het de volgende avond opnieuw zal worden aangeboden.
Op 2-12- 2025 heb ik contact met med app op genomen maar kreeg weinig bijval. Ik moest maar wachten.
Dus de huisarts maar gebeld, die heeft een nieuw recept naar de lokale apotheek gestuurd en binnen een uur had ik de medicijnen.
Med app gebeld en aangegeven dat de levering niet meer nodig is en dat ze moeten stoppen met verdere leveringen omdat ik weer naar de lokale apotheek ga.
In de middag verschijn er een chauffeur met de medicatie, ik heb het pakket geweigerd. De chauffeur geeft aan dat hij het retour zou sturen.
Ik denk probleem opgelost.
Wat schetst mijn verbazing, op woensdag 3-12-2025 ontvang ik een mail dat de medicatie vandaag opnieuw zal worden aangeboden.
Om 19.00 ontvang ik een bericht dat het niet afgeleverd kon worden omdat de chauffeur het adres niet kon vinden.
Dit is een bedrijf dat voor onze gezondheid moet zorgen maar het is blijkbaar zo' n gaos daar dat het niet lukt om simpele dingen goed te doen.
Mijn advies, blijf ver weg van med app.
Het is niet betrouwbaar