Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Super fin pasning af vores gravsted

Super fin pasning af vores gravsted

24 de maio de 2024

Hej Cathrine,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med pasningen af jeres gravsted. Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg tog i mod det tilbud der var.

Jeg tog i mod det tilbud der var.
Er super tilfreds,så dejligt at få billeder af min mors grav.kan klart anbefale det til dem der ikke har mulighed for at passe deres kære gravsted. Selv

Tak for jer og jeres dygtige gartner

24 de maio de 2024

Hej Carina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at du er så tilfreds med servicen, og at billederne af din mors grav giver dig glæde. Det betyder alt for os at kunne hjælpe dem, der ikke selv kan være der til at passe gravstedet.

Tak for at du deler din oplevelse og anbefaler os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Memmora har gjordt det så

Memmora har gjordt det så
Godt fra dag 1. Og vi er meget tilfreds med deres arbejde kan klart anbefale dem til andre ⭐️⭐️⭐️

Hej Palle,

Tusind tak for din flotte 4-stjernede anmeldelse og din anbefaling! Det er skønt at høre, at du har været tilfreds med vores arbejde lige fra dag ét. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og passe på gravstederne med største omhu.

Hvis der er noget specifikt, vi kan gøre for at gøre din oplevelse endnu bedre og fortjene den femte stjerne, vil vi meget gerne høre om det. Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre os og sikre, at vi møder alle dine forventninger.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk god service og søde og venlige personale

Memmora fortjener mere end fem stjerner. Min mors gravplads er så fin fordi i passer så godt på den. Tusind tak og TAK fordi i eksisterer

23 de maio de 2024

Hej Jamila,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse og de smukke ord! Det betyder meget for os at høre, at du er så tilfreds med vores arbejde og at din mors gravplads står fin og velplejet. Vi er her for at sikre, at hver gravplads, vi passer, afspejler den respekt og kærlighed, de fortjener.

Classificada 5 em 5 estrelas

Så flot og fint vores gravsted er…

Så flot og fint vores gravsted er blevet, efter memmora holder det for os.

Hej Elisabeth,

Mange tak for din fine anmeldelse! Det er skønt at høre at du er tilfreds med det arbejde vi udfører på gravstedet ☘️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super glad for vores samarbejde…

Jeg er super glad for vores samarbejde med Mammora, min dårlige samvittighed er væk, der er altid rigtig fint på graven og hvis der er noget jeg syntes ikke er som jeg ønsker, så skriver jeg til Memmora, så bliver det rettet i løbet af få dage og sendt nye billeder. Jeg vil altid anbefalde Mammora.

Kære Conni

Tusind tak for din anmeldelse og din anbefaling af Memmora! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores samarbejde og at vi kan hjælpe med at lette din samvittighed ved at holde gravstedet flot og velplejet. Vi sætter stor pris på din feedback, og det er vigtigt for os, at vi hurtigt kan rette op på tingene, hvis der er noget, der ikke er som ønsket.

Jeg meldte mig til jeres ordning for 14…g

Jeg meldte mig til jeres ordning for 14 dage siden. Så var meget spændt på, hvad jeg ville få. Og må sige at efter første besøg, hvor jeg lige havde fået en misbryd besked fra kirkegården, ja så er jeg 110% tilfreds. Det gir en indre i mig, at jeg sidder 1.5 time væk, og får skønne billeder af to smukke gravsteder. Tusind tak for jer 🫶

Hej Leni,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det glæder os utrolig meget at høre, at du er 110% tilfreds med vores service. Vi forstår helt, hvor vigtigt det er at føle sig tryg ved pasningen af et gravsted, især når man ikke selv har mulighed for at være der.

At vide, at vores billeder kan bringe glæde og ro, selv på afstand, betyder alt for os. Vi ser frem til at fortsætte med at passe de smukke gravsteder og holde dig opdateret med billeder ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Memmora har et rigtig fint koncept

Memmora har et rigtig fint koncept. De kommer tit forbi og som pårørende til afdøde giver det ro og tryghed. Specielt når man bor et stykke væk fra gravstedet. Man ved det bliver passet og set til. Regelmæssigt. De bedste anbefalinger herfra. Det er også en fin detalje med fotodokumentation.

17 de maio de 2024

Hej Carl,

Tak for den gode anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at vores koncept giver dig ro og tryghed. Det er skønt at høre at du som pårørende kan føle sig sikker på, at dine kæres gravsteder bliver passet godt på.

Classificada 5 em 5 estrelas

De gartnere der kommer på gravstedet…

De gartnere der kommer på gravstedet gør det bare så flot, der ser altid pænt ud på graven, både sommer og vinter.

Hej Ulla,

Tusind tak for din gode anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er ovenud tilfreds med pasningen af gravstedet ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Nr 2 besøg er helt sikkert stadigvæk…

Nr 2 besøg er helt sikkert stadigvæk den bedste beslutning jeg har taget!

Tusind tak fordi I gør det så fint og fantastisk service😊

Varm anbefaling herfra

Hej Stine,

Tusind tak for endnu en anmeldelse! Det varmer som altid at høre din positive feedback. Vi sørger for at fortsætte det gode arbejde og ser frem til at høre fra dig igen ☀️

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var en god oplevelse og se for flot…

Det var en god oplevelse og se for flot min brors gravplads er blivet. Tak for for der

14 de maio de 2024

Hej Fartun,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med, hvordan din brors gravplads ser ud. Vi gør altid vores bedste for at sikre, at gravstederne ikke blot er vedligeholdt, men også et smukt sted for familier at mindes deres kære.

Kære Tiana

Kære Tiana
Tak for de tilsendte billeder. Det ser så fint ud. Meget glad for jeres indsats.
MVH
Joan og Ole Gøtke

14 de maio de 2024

Kære Ole og Joan,

Tak for den søde anmeldelse! Det er skønt at høre at i er tilfredse og sætter pris på det arbejde der bliver gjort på gravstedet ☘️

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en stor lettelse og glæde ..

Det er en stor lettelse og glæde at modtage fotos fra min mands grav, efter at Memmora har plejet stedet. Smukt og nænsomt !

Den omsorg jeg fra første telefon møde med Augusta fra Mennora var så betryggende, at jeg gladelig vil anbefale Memmora til at pleje et kært gravsted**

10 de maio de 2024

Hej Annette,

Tak for dine varme ord og den fantastiske anmeldelse! Det er skønt, at du finder trøst og glæde i de billeder, vi sender fra din mands gravsted, og at du værdsætter den måde, vi plejer stedet på.

Det er vidunderligt at høre, at din første samtale med mig gav dig ro i sindet. Din anbefaling betyder meget for os, og vi er taknemmelige for din tillid til Memmora til at passe på et sted, der betyder så meget.

Tak igen for at dele din oplevelse, og vi ser frem til at fortsætte vores arbejde med samme dedikation og respekt.

Classificada 4 em 5 estrelas

Rigtig flot arbejde

Rigtig flot arbejde

2 de abril de 2024

Hej Susan,

Tusind tak for din anmeldelse og de venlige ord om vores arbejde! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med, hvordan vi har passet gravstedet.

Hvis der er noget specifikt, vi kunne gøre for at forbedre vores service yderligere og gøre din oplevelse til en fuldkommen 5-stjernet, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi stræber altid efter at overgå vores kunders forventninger og værdsætter alle forslag til, hvordan vi kan forbedre vores service.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din mening. Vi ser frem til at fortsætte med at levere service i topklasse og måske gøre den næste anmeldelse til en 5-stjernet! ☘️

Altid flot gravsted

Altid flot gravsted når i har været der 🌸 Så fine stedmorblomster i har plantet

7 de maio de 2024

Kære Jeanett,

Tak for den varme anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er glad for de stedmoderblomster vi har sat, og at gravstedet altid står flot. Vi lægger stor vægt på at gøre hvert besøg særligt 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er dybt imponeret over den service

Jeg er dybt imponeret over den service, som Memmora har leveret. Efter at have renset min brors gravsted, kan jeg kun udtrykke min taknemmelighed og tilfredshed. Memmora har vist sig at være en sand støtte i en svær tid. Deres professionalisme og medfølelse går hånd i hånd, og jeg er taknemmelig for deres dedikation til at levere enestående service. Jeg kan varmt anbefale Memmora til andre, der søger en pålidelig og omsorgsfuld partner i plejen af deres kæres gravsteder. Tak, Memmora, for jeres dybt meningsfulde arbejde.

29 de abril de 2024

Hej Ali,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og føler, vi har kunnet støtte dig i en svær tid. Vi arbejder hårdt for at levere en service, der ikke bare er professionel, men også viser ægte omsorg og medfølelse.

Tak for at du tog dig tid til at skrive og for at anbefale os til andre.

Mvh Augusta fra Memmora 🌱

Gravsted

Jeg er ovenud tilfreds med gartneriarbejdet. Gravstedet fremstår altid flot og det hele året rundt.
Jeg kan kun give Memmora min bedste anbefaling.
Regitze Herschel

3 de maio de 2024

Hej Regitze,

Tusind tak for din varme anbefaling og de pæne ord om vores arbejde! Det er fantastisk at høre, at du er så tilfreds med, hvordan gravstedet fremstår året rundt.

Din tilfredshed og anbefaling betyder utroligt meget for os alle hos Memmora.

Superflot gravsted

Superflot gravsted. Efter besøg af dem

29 de março de 2024

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du synes gravstedet ser superflot ud efter vores besøg. Vi gør vores bedste for at holde det pænt og indbydende.

Er så tilfreds memmora

3 de abril de 2024

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse! Det er skønt at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi arbejder hårdt for at sikre, at alt er som det skal være, og det glæder os at vide, at det bliver værdsat.

Smukt

Smukt, samvittighedsfuldt arbejde. Tak skal I have!

30 de abril de 2024

Hej Luba,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på vores arbejde og omsorg for gravstedet. Det er vigtigt for os at gøre vores bedste, så tak for din anerkendelse.

Mvh Augusta fra Memmora

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais