Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er meget tilfreds og kan varme…

Vi er meget tilfreds og kan varme anbefale
MVH. Noree Sunding

24 de junho de 2024

Kære Noree,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er meget tilfreds med vores arbejde, og vi sætter stor pris på din varme anbefaling!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtige til at svarer og nemme at kommunikerer med

Hurtige til at svarer, og gode til at tage egne initiativ, da de første gang var der valgte at sætte nogle sommerblomster.
Vi valgte og få lagt perlesten på og de var hurtige til at vurderer at der skulle flere på.
Kan kun anbefale dette firma til at holde gravstedet :-)

19 de junho de 2024

Hej Finn,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi er glade for, at du satte pris på de smukke sommerblomsterne og vores indsats og overvejelser med perlestenene.

Tak for din anbefaling - det er vi virkelig glade for!

De er bare SÅ gode

De er bare SÅ gode. Arbejdet de udfører er i top klasse. Dejligt at modtage billeder, når de har været forbi gravstedet. Memmora kan varmt anbefales.

20 de junho de 2024

Kære Maj-Britt,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde og nyder at modtage billeder af gravstedet. Det betyder meget for os at vide, at vi lever op til dine forventninger og kan give dig ro i sindet.

Din anbefaling varmer vores hjerter, og vi sætter stor pris på dine pæne ord.

Venlig og ordholdende

Venlig og ordholdende kontakt fra start.
Billeder blev sendt som lovet, fra det nu opryddede og flotte gravsted.
Vi er alle fem søskende, som lever langt væk fra Aarhus, meget tilfredse med Memmora. 😊

17 de junho de 2024

Kære Carsten,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at I fem søskende er så tilfredse med vores service. Vi er glade for, at vi kan give jer ro i sindet og sørge for, at gravstedet ser flot og velholdt ud, selvom I bor langt væk fra Aarhus.

Classificada 5 em 5 estrelas

Siden Memmora overtog vedligeholdelsen…

Siden Memmora overtog vedligeholdelsen har vi kunnet føle os trygge at gravstedet tager sig godt og rydelig ud

17 de junho de 2024

Hej Ebba,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du føler dig tryg ved, at vi tager os af gravstedet. Vi stræber altid efter at sørge for, at det ser godt og ryddeligt ud, så du kan sidde tilbage med ro i maven 🌸

Velholdt gravsted

Gartnerne hos Memora er virkelig gode til at holde gravstedet pænt og nydeligt. Vi er meget tilfredse og kan varmt anbefale dem.

13 de junho de 2024

Kære Kirsten,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores gartneres arbejde og at gravstedet altid står pænt og nydeligt. Det er vores mål at sikre, at hvert besøg lever op til dine forventninger, og vi sætter stor pris på din anbefaling!

Vi er altid her for at sikre, at gravstedet vedligeholdes på bedste vis, og hvis der er noget særligt, du ønsker, må du endelig sige til.

Gør mig glad😍

Gør mig glad😍
Jeg er SÅ tilfreds med det arbejde, de udfører på mine forældres gravsted. Det er rart og en god fornemmelse at komme og sætte en blomst der, og vide jeg bliver mødt med en rent og velholdt sted

12 de junho de 2024

Kære Liselotte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌸

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører på dine forældres gravsted. Det betyder meget for os at vide, at vi kan være med til at give dig ro i sindet og en god fornemmelse, når du besøger gravstedet.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere den høje standard af service, du forventer, og vi er altid her for at sikre, at gravstedet er rent og velholdt!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg har betalt 219.- pr månede x 2 nu.

Opdateret anmeldelse: Jeg har betalt 219.- pr månede x 2 nu.
Og har “kun” fået oprydning og 2 lys på min fars lille urne plads.
Jeg ved ikke hvad jeg havde forventet - men jeg synes 219.- er dyrt taget det jeg har fået i betragtning. (Ved jeres andet besøg var der pænt og rent) og der blev derfor kun sat et lys.

Nu er der blevet sat en såkaldt sommerblomst som holdte i 4 dage, før den var død. Virkelig øv,

Jeg har efter denne anmeldelse på jer modtaget både opkald og mail fra jer, hvor i blandt andet gerne vil have mig til at slette denne anmeldelse.
Det er ikke en måde at vinde kunder på.

Derudover har jeg ikke haft adgang til min bruger på hjemmesiden siden 19 juni.
Dette har jeg forsøgt at skrive til jer om, over mail. Men fortsat ingen svar dags dato. Nu har jeg skrevet en mail til jer om opsigelse, som jeg ej heller har modtaget bekræftelse på.

Jeg kan godt forstå, at i har så høj en trust pilot herinde, nu i beder folk slette deres anmeldelse.

2 de maio de 2024

Kære Melissa,

Tak for din ærlige feedback! Jeg beklager, at vores service ikke har levet op til dine forventninger indtil videre.

Jeg vil gerne uddybe lidt mere om vores servicepakke, som du har valgt. Den inkluderer fordele i forår, sommer, efterår og jul, herunder de tændte lys ved hvert besøg og en blomsterbuket efter dit eget valg.

Da du startede op, var vi lige blevet færdige med sæsonens blomster, hvilket betyder, at du først nu får glæde af disse ekstra fordele udover vedligeholdelse og lys ved hvert besøg. Vores service er struktureret omkring et årshjul, så selvom du betaler månedligt, dækker dette omfattende pleje og dekorationer i de relevante sæsoner.

Jeg forsøgte at hjælpe dig med at logge ind på din profil i min mail fra den 21. juni, men da jeg ikke modtog noget svar, var det svært at løse problemet.

Den 25. juni modtog jeg din mail angående opsigelse, og jeg svarede den 26. juni, hvor jeg foreslog, at vi kunne finde en løsning, så du ville fortsætte med dit abonnement. Da jeg ikke modtog svar, blev opsigelsen ikke bekræftet.

Jeg beklager, hvis du følte dig overrumplet af vores kontakt vedrørende anmeldelsen. Når vi modtager en negativ anmeldelse, gør vi alt for at forstå og rette op på det, der skaber utilfredsheden. Vi ønsker kun, at vores kunder er tilfredse.

Jeg bad dig genoverveje din anmeldelse, fordi det så ud til, at du har misforstået vores koncept. Vi vil gerne undgå, at nye eller eksisterende medlemmer bliver forvirrede, da dette kan føre til flere misforståelser.

Jeg har sendt dig en mail, hvori jeg bekræfter din opsigelse og derudover tilbyder at refundere dig. Du må meget gerne besvare denne mail, når du har mulighed for det.

Tak Memora

Tak Memora, i passer godt på min søns begravelse, jeg er meget tilfreds med jer.
Tusinde af takker❤️🙏🙏🙏🙏

7 de junho de 2024

Kære Florence

Tusind tak for din smukke anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du er tilfreds med den måde, vi passer på din søns gravsted.

Vi er dybt taknemmelige for din tillid, og det glæder os at kunne hjælpe dig med at holde gravstedet smukt og velholdt. Din taknemmelighed varmer vores hjerter 💚

Classificada 5 em 5 estrelas

Memmora er blevet min nye ven

Memmora er blevet min nye ven som hjælper mig med vedligeholdelse og blomster på vores forældres gravsted. Jeg er så tilfreds med deres arbejde og visheden om, at der altid ser flot ud, er dejlig at tænke på.

6 de junho de 2024

Kære Jette,

Tusind tak for dine varme ord! Det glæder os meget at høre, at Memmora er blevet en betroet hjælp i vedligeholdelsen af dine forældres gravsted. Vi er stolte over at kunne give dig ro i sindet og sikre, at gravstedet altid ser flot ud.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og vi ser frem til fortsat at levere den bedste service til dig. Mange tak for anmeldelsen 🌸

Tak for det

Tak for det, når I sender billeder til mig det er ligner at vi har været der. Tak for alt
Sanaz

6 de junho de 2024

Kære Sanaz

Mange tak for din dejlige besked! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores arbejde, og at billederne viser, at gravstedet bliver passet godt. Det betyder meget for os at kunne give dig den tryghed og tilfredshed.

Pænt

Tak, fordi der ser så pænt ud, når I har været der. En særlig Tak til Augusta, for det fine arbejde på vores forældres gravsted.
Hilsen fra Familien

5 de junho de 2024

Kære Ulla,

Mange tak for jeres venlige ord! Det glæder mig meget at høre, at I er tilfredse med, hvordan gravstedet ser ud efter vores besøg.

Det betyder meget for os at kunne hjælpe jer med at holde jeres forældres gravsted smukt og velplejet. Mange tak for anmeldelsen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Det jeg til dato har set udført

Det jeg til dato har set udført - er super super fint.

7 de maio de 2024

Kære Inge,

Mange tak for din anmeldelse! Det er godt at høre at du synes arbejdet udføres super fint! Vi fortsætter det gode arbejde på gravstedet.

Altid pænt og ryddeligt.

Når Augusta har været på kirkegården er der altid så fint og ryddeligt. Det er en fornøjelse at se billeder derfra.

30 de abril de 2024

Kære Gitte,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget at høre at os gartnere leverer en smukt resultat, som du efterfølgende kan nyde hjemmefra 🌸

Dejligt nemt og professionelt

Dejligt nemt og professionelt
Holder fint øje med min fars gravsted, og sender fine billeder af hvordan der ser ud.
Meget tilfreds med den billigste aftale, og overvejer gå et trin op når det er tid til en ny aftale.
Johnny

3 de junho de 2024

Kære Johnny,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og finder det både nemt og professionelt. Det betyder meget for os at vide, at vi kan hjælpe dig med at holde øje med din fars gravsted og sende billeder, så du kan se, hvordan det ser ud.

Vi sætter stor pris på din tillid og er glade for, at du overvejer at opgradere din aftale næste gang. Hvis du har nogen spørgsmål eller ønsker yderligere information om vores andre aftaler, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super glad for at have mit…

Jeg er super glad for at have mit abonnement hos memora!

Jeg skal ikke længere have dårlig samvittighed over ikke at få ordnet, da de sørger for det hele.

Kan kun anbefales herfra!

Og så er det kun en bonus at de har de sødeste medarbejdere😊

Klart alle pengene værd

29 de maio de 2024

Hej Angelina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du er så tilfreds med vores arbejde på gravstedet. Vi er her for at sikre, at du ikke skal bekymre dig om vedligeholdelsen af gravstedet, og det er dejligt at vide, at vi har kunnet fjerne den dårlige samvittighed fra dine skuldre.

Din anbefaling og din ros af vores medarbejdere varmer!

Classificada 5 em 5 estrelas

Pasning af vores familiegrav.

Det er med stor fornøjelse at jeg anbefaler Memmora, som passer vores familiegravsted. Deres service koncept virker og er i overensstemmelse med min forventning. Den er ren og pæn og de sender mig flotte billeder. Tak, Memmora!

29 de maio de 2024

Hej Mariano

Tusind tak for din skønne anmeldelse og anbefaling! Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores pasning af jeres familiegravsted, og at vores service lever op til dine forventninger. Det er skønt at høre at vores billedservice også giver værdi 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

En dejlig ro og samvittighed

Det giver en total dejlig ro og samvittighed at gravstedet altid står pænt og rent og at vi bare kan besøge gravstedet når det passer ind, uden at vi først lige skal handle alt muligt med. og vi får altid fine billeder når gartneren har været forbi. Vi er yderst tilfreds

28 de maio de 2024

Hej Christina,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder meget at høre, at vores service giver dig ro og tilfredshed. Vi er glade for at kunne hjælpe med at holde gravstedet pænt og rent, så du kan besøge det, når det passer dig, uden at skulle bekymre dig om noget.

Vi sætter stor pris på dine positive ord om de billeder, vi sender efter hvert besøg. Din tilfredshed er vores største belønning 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Mange gode billeder af gravstedet og…

Mange gode billeder af gravstedet og det er nu besøgt mindst 3 gange siden starten for 4 mdr. siden!

24 de maio de 2024

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du sætter pris på de billeder, vi sender fra gravstedet, og at vores regelmæssige besøg møder dine forventninger. Tak for din tillid til os ☘️

Mvh Augusta fra Memmora

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais