Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais
Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais
A empresa respondeu
Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷
Informações de contacto
Krudtløbsvej 73A, 1439, København K, Dinamarca
- +45 89 88 43 18
- hej@memora.dk
- memmora.dk
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Det er så dejligt at komme forbi…
Det er så dejligt at komme forbi gravstedet siden i er begyndt at holde det så pænt 🥰

Resposta da Memora
Da jeg ikke har mulighed for at passe…
Da jeg ikke har mulighed for at passe min mands gravsted er jeg så tilfreds med at Menora passer det for mig derfor fuld stjerner fra mig
Hanne Olsen
Ålsgårde

Resposta da Memora
Smukt resultat og god service - kan varmt anbefales!
Jeg var så heldig at vinde en konkurrence på Instagram, som gav mig 50% rabat på pasning af min fars gravsted gennem Memmora.
Resultatet er virkelig imponerende! Stenen er blevet flot rengjort, hækken er pænt klippet, og der er plantet fine blomster. Gravstedet står så fint nu!
Jeg vil helt sikkert benytte Memmora igen til næste år - det har været en rigtig god oplevelse.
Kan varmt anbefale Memmora til alle, der ønsker professionel og respektfuld pasning af deres kæres gravsted, især hvis man ikke selv har tiden til det.

JAMEN .
JAMEN .. hvor bliver jeg glad, når min mands "have" tikker ind på min mail.
TUSIND tak til Annebeth som jeg forstår holder haven. Det ser fortryllende forårs agtigt ud.
Jeg kan til enhver tid anbefale Memmora. For første gang i mange år nyder jeg påsken uden den dårlige samvittighed, fordi jeg ikke selv magter at passe min mangs grav.
Tak til jer alle og rigtig god påske !
Forårs hilsen fra
Annette S

Resposta da Memora
Vi var fordi gravsted i går
Vi var fordi gravsted i går, og det er holdt fint og som vi selv ville have gjort det. Vi bor langt væk fra gravsted og kan kun komme der sjældent. Det er godt at vide, at der er omsorg for stedet, og godt at der kommer et billede efter hvert af Memmora besøg.
Tak for det.

Resposta da Memora
Fantastisk og billig løsning for…
Fantastisk og billig løsning for pasning af et gravsted. Stor ros for pasningen og de smukke billeder der bliver sendt efter arbejdet.

Resposta da Memora
Jeg har brugt jer gennem lang tid og…
Jeg har brugt jer gennem lang tid og har altid været tilfreds. Det er en fornøjelse at modtage billeder og vide der er pænt, det er en befrielse at komme derop og ikke først skal ordne det, før man kan nyde stedet. Det er dejligt når andre roser det pæne sted. Altid så pænt. Tak for et flot stykke arbejde!!!

Resposta da Memora
Super flot gravsted efter hvert besøg
Super flot gravsted efter hvert besøg, kan klart anbefales🥰

Tak tak tak
Tak tak tak - i er fantastiske. Fik et godt tilbud omkring blomster til årstiden. Der ser rigtig god ud på fotos - glæder mig til at se det “live”. Dem der “ligger der” ville helt sikkert også være meget tilfredse.

Resposta da Memora
Fint i gør jo et godt stykke abejde i…
Fint i gør jo et godt stykke abejde i gør jo hvad i kan

Super tilfreds
Super tilfreds - altid pænt og god kommunikation hvis der har været brug for at tage kontakt til kundeservice. Selv om prisen er steget pr 1/1 2025 er det stadig langt billigere end Aalborg kommune på almen kirkegården , og nemmere kommer hele vinteren/året rund hvor gartnere på almen kirkegården kun kommer maj/november

Memmora
Hej MEMMORA
MEMMORA passer og plejer Min❤️Mors Gravsted.
Jeg er yderst tilfreds med MEMMORA’s passing af Min❤️Mors Gravsted.
Og derudover super tilfreds med den service MEMMORA giver til deres kunder.
Det har været en god oplevelse for Os, især, hvor det er Min❤️Afdøde Mors Gravsted, som skal Passes og Plejes.
Det er også yderst vigtigt for os, at det bliver gjort ordentligt på den Aller bedste måde, hvilket MEMMORA, har været gode til, at håndtere.
De allerbedste anbefalinger til MEMMORA🍀
God🌷Dag
Bedste🌞Hilsner
Aroona

Resposta da Memora
At gravstedet altid ser super godt ud når i har været der og kan varmt anbefale jeg til af ordne det
At vores gravsted altid ser godt ud

Resposta da Memora
Det altid dejligt at komme til min søns…
Det altid dejligt at komme til min søns lille have. Der er altid smukt at komme til Hammel kirkegård, at besøge min store dreng.
Tak for jer allesammen i mommora

Resposta da Memora
Det er helt fantastisk så smukt vores…
Det er helt fantastisk så smukt vores forældres gravsted altid er.
Bor 1 times kørsel fra Skanderborg nu behøver jeg ikke have dårlig samvittighed fordi I klarer det. ❤️

TUSIND TAK
Er så tilfreds med det I gør. Det er så betyder meget for mig og min far at vi ved at min søsters gravsted bliver veligeholdt, når vi ikke kan komme sp tit.

Super fedt koncept.
Super fedt koncept.
Altid dejlige billeder fra deres besøg.
Stor anbefaling herfra🙂

Resposta da Memora
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.