Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig god oplevelse og god service

Virkelig god oplevelse og god service. Både i forhold til at starte op på en fast aftale og også undervejs med flotte blomster og billeder.

20 de fevereiro de 2025

Hej Ole,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med opstarten af din aftale og den løbende service. Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne stole på, at alt bliver passet med omsorg, og vi gør altid vores bedste for at sikre smukke blomster og opdateringer, der giver tryghed.

Vi er glade for at kunne hjælpe, og hvis der nogensinde er noget, du ønsker justeret eller tilpasset, er du altid velkommen til at sige til.

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu er der altid fint og ordentlig på vores datters grav

Vi har vi fået Memmora til at passe vores datters grav, da vi ikke var tilfredse med den service kirkegården leverede. Vi er meget glade for den omhu, der tydeligt er lagt i at ære vores datters minde og flere af vores pårørende som også besøger vores datter har bemærket at graven er passet så fint. Det betyder virkelig meget, at vi ved, at der altid er fint og ordentligt hos hende🌷❤️‍🩹

22 de fevereiro de 2025

Hejsa,

Tusind tak for din rørende anmeldelse🤍 Det betyder meget for os at høre, at I føler jer trygge ved den omsorg, vi lægger i at passe jeres datters grav. Vi ved, hvor vigtigt det er, at et gravsted afspejler den kærlighed og det minde, der er knyttet til det, og vi er taknemmelige for at kunne hjælpe med at ære hende på den måde.

At jeres pårørende også har bemærket forskellen, gør det endnu mere meningsfuldt for os. Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre for jer, er I altid velkomne til at sige til.

Mange varme hilsner,

Fantastisk

Fantastisk. Det er virkelig et flot stykke arbejde der er leveret. Jeg er glad for at jeg skiftede over til jer!

TAK

18 de fevereiro de 2025

Hej Bjarke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er glad for dit valg og tilfreds med vores arbejde. Vi gør os altid umage for at passe hvert gravsted med omsorg og respekt, så det glæder os, at du føler dig godt taget af.

Hvis der nogensinde er noget, vi kan gøre for dig, er du altid velkommen til at sige til.

her skinner solen!

Og jeg er glad for, at nogen kommer og gør gravstedet så flot. Jeg er meget tilfreds og håber, det fortsætter. Ha’ en dejlig dag – her skinner solen!

17 de fevereiro de 2025

Hej Haidi,

Hvor er det dejligt at høre! ☀️ Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med vores arbejde. Vi gør os altid umage for at passe gravstederne med omsorg, og vi lover at fortsætte med samme høje standard.

Ønsker dig en rigtig skøn dag – og håber solen bliver ved med at skinne hos dig!

det er nydelig

17 de fevereiro de 2025

Hej Knud,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du synes, det ser nydeligt ud. Vi sætter stor pris på din tillid og gør altid vores bedste for at passe gravstederne med omsorg.

Smuk arbejde og tid de ligger i🩵

Smuk arbejde og tid de ligger i🩵
Så taknemlig for, Memmora findes når jeg bor i kbh og min kære mor er begravet i Aarhus🙏🏻
Jeg kan sidde tilbage med indre ro når jeg får billeder!

11 de fevereiro de 2025

Hej Maryam,

Tusind tak for din varme besked. Det betyder meget for os at høre, at vores arbejde giver dig ro i hjertet, selv når afstanden er stor. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tæt på, selv på afstand, og vi er glade for at kunne hjælpe med at passe godt på din mors gravsted.

Tak fordi du har delt din oplevelse – det betyder alverden for os.

Memora er bare god.

Memora er bare god.
Det godt på min son’s gravsted.
Tak memora 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

11 de fevereiro de 2025

Hej Florence,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder rigtig meget for os at høre, at du er tilfreds, og at din søns gravsted bliver passet godt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at der bliver taget kærligt hånd om de steder, der betyder noget, og vi er glade for at kunne hjælpe.

Tak fordi du har valgt Memmora, og at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos Memmora oplever man en personlig…

Hos Memmora oplever man en personlig betjening. Opfølgende mails med billeder. Hurtig svar. Jeg er så tilfreds.

Hej Ingrid,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med vores service. Vi gør altid vores bedste for at sikre en personlig oplevelse og holde dig opdateret.

Ønsker dig en rigtig god dag!

Classificada 1 em 5 estrelas

Memmora kontakter mig og skriver jeg…

Memmora kontakter mig og skriver jeg har vundet hovedpræmien, til en værdi af 4000kr af makeover af gravstedet. Dog viser det sig at præmien ændre sig til at jeg får 50% på et år med Memmora.......

31 de janeiro de 2025

Hej A&D,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med din præmie. Vi har selvfølgelig undersøgt sagen og vil gerne præcisere, at vi aldrig har skrevet, at du har vundet førstepræmien, men derimod en af hovedpræmierne – nemlig 50% rabat på et helt års pleje af gravstedet. Dette er en præmie, som vi har valgt da vi ved hvor stor en forskel det kan gøre.

Vi kan forstå, hvis der har været en misforståelse, og det er selvfølgelig ærgerligt, at du oplever det på denne måde. Vores intention har aldrig været at skuffe nogen – tværtimod ønskede vi at give en stor og værdifuld præmie.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker en afklaring, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på 89 88 43 18.

En skuffelse.

Øv, hvor useriøst!
Memora skriver, de har besøgt gravstedet så det ser "pænt og velplejet ud".
Vi har selv fjernet julegran, og billedet er med gran-
Hvornår mon Memora synes, der skulle fjernes julegran?

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at oplevelsen ikke har levet op til jeres forventninger.

Som vi skrev sammen tidligere i dag, har vi desværre haft forsinkelser på vores billedupload grundet sygdom. Billederne blev derfor først uploadet i dag, men hvis du åbner albummet på din profil, vil du se den korrekte besøgsdato.

Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, at julegranet stadig var der, når I selv havde fjernet det. Hos Memmora fjerner vi som standard gran i marts, da det beskytter beplantningen hen over vinteren, og vi vil sikre, at der ikke længere er risiko for frost. Men vi respekterer selvfølgelig, at ønsker kan variere, og vi fjerner det altid gerne tidligere, hvis vi får besked 😊

Lad mig endelig vide, hvis jeg kan hjælpe med noget andet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det glæder mig meget at kunne følge med…

Det glæder mig meget at kunne følge med i hvordan gravstedet ser ud. Super service med billeder.

Hej Anne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du er glad for vores service, og at billederne giver dig mulighed for at følge med. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tæt på, selv på afstand, og vi er glade for at kunne give den tryghed.

SÅ GODT💃🏻!!!

Gravstedet har aldrig været så fint før, skulle ha’ kendt til dem længere tid. En stor anbefaling

6 de fevereiro de 2025

Hej Monika

Hvor er det dejligt at høre! 💛 Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os. Vi er glade for, at du er tilfreds, og at gravstedet står smukkere end nogensinde. Tak for din anbefaling!

SYNES I ALTID GØR DET SÅ FLOT TAK FOR DET

DET ER ALTID SUPER SMUKT OG EN DEJLIG OPLEVELSE AT KOMME NED OG SE

23 de janeiro de 2025

Hej Vivien

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du altid er glad for vores arbejde. Vi gør os umage for at skabe et smukt og velplejet sted, og det er dejligt at vide, at det giver en god oplevelse, når du kommer forbi.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give alle stjerner for at…

Jeg kan kun give alle stjerner for at de holder mit gravsted så pænt da jeg selv er forhindret i at komme så tit da jeg er flyttet til Ålsgårde
Hanne Olsen 👍

20 de janeiro de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at vide, at vi kan være en hjælp for dig, når du ikke har mulighed for at komme forbi så ofte.

Vi sørger selvfølgelig for, at gravstedet altid står smukt, præcis som du ønsker det. Tak for din tillid – vi er glade for at kunne være der for dig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er en fornøjelse at have memmora…

Det er en fornøjelse at have memmora til at passe familiens gravsted✨ de pynter det smukt og estisk i årstidens ånd✨

20 de janeiro de 2025

Hej Jeanette,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service, og at gravstedet bliver pyntet smukt i årstidens ånd. Vi sætter stor pris på din tillid og fortsætter med at passe godt på det✨

Aldrig, som I ALDRIG, skuffet med stort S

Vandt en buket med 80% rabat den 11. December, bestiller den 12.
Får en besked den 16. om nu leverer de snart min buket, fint tænker jeg, det passer med min brors fødselsdag den 21. December. Herefter hører jeg intet, kontakter dem den 3. Januar og får af vide de kommer i løbet af weekenden eller starten af næste uge. Men nej i dag den 13. ringer jeg igen og får af vide de kommer i dag, hvilket de også gør, får billeder af den mest kedelige lille buket, slet ikke i nærheden af hvad jeg forventede af en buket til værdi af 445 kr.

13 de janeiro de 2025

Hej Maria,

Tak for din ærlige anmeldelse. Vi er virkelig kede af, at din oplevelse med os har skuffet dig – det er slet ikke, hvad vi ønsker, og vi kan sagtens forstå din frustration over både forsinkelsen og buketten, som ikke levede op til dine forventninger.

Buketten, du vandt, er baseret på sæsonens blomster og kan derfor variere i størrelse og udseende, men det ændrer ikke på, at den skal skabe glæde – og det lyder ikke til at have været tilfældet her. Det er vi virkelig oprigtigt kede af.

Vi vil naturligvis gerne rette op på det. Hvis du stadig føler dig utilfreds, tilbyder vi gerne at refundere beløbet. Det vigtigste for os er, at du føler dig godt behandlet og tilfreds med den oplevelse, du har haft hos os.

Selvom mange af vores kunder er ovenud tilfredse med denne slags blomsterbuket, tager vi din feedback til os og vil bruge den til at blive bedre fremadrettet – både når det kommer til information undervejs og sikre, at alle kunder føler, de får værdi, uanset om det er en præmie eller en almindelig bestilling.

Tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis vi kan gøre noget yderligere for dig.

Varme hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var så heldig at vinde en buket til…

Jeg var så heldig at vinde en buket til min mors gravsted, og den var SÅ flot. ♥️
Rimelig hurtig levering og dejlig service med at I sender billeder af buketten på gravstedet.
Kan varmt anbefale Memmora ♥️

13 de janeiro de 2025

Hej Vinni,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du var tilfreds med buketten til din mors gravsted. Det betyder meget for os at kunne bidrage til noget særligt og vigtigt for dig.

Det glæder os også, at du synes om vores service med billeder og hurtig levering – vi gør altid vores bedste for at sikre, at alt er, som det skal være.

Tak fordi du anbefaler os, det varmer virkelig ♥️

Classificada 5 em 5 estrelas

Mit Gamle Familie gravsted bliver holdt af Memmora.

Mit Gamle Familie gravsted bliver holdt virkeligt pænt og ser altid velholdt ud.
Jeg har et dobbelt kiste gravsted med grus belægning, Prisen for vedligeholdelse er mindre ind et lille urnegravsted på anden kirkegård-
Jeg er meget tilfreds,

1 de abril de 2024

Hej Pia,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du er tilfreds med vores pleje af dit gamle familiegravsted. Vi er glade for, at vi kan hjælpe med at holde det velplejet og pænt, så det altid fremstår, som du ønsker det.

Det er dejligt at høre, at du også oplever vores priser som rimelige – vi gør vores bedste for at levere høj kvalitet til en god pris.

Vi er her altid, hvis du har spørgsmål eller ønsker at tilføje noget til vedligeholdelsen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin buket levering på gravsted

Fin buket levering på gravsted, flot farvespil tak for tak for den.🙏

11 de janeiro de 2025

Hej Solvejg,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med leveringen og bukettens farvespil. Vi gør os altid umage for at skabe smukke og personlige løsninger, der passer til gravstedet og dine ønsker.

Det betyder meget for os, at vi kan være med til at gøre en forskel og bringe glæde i en vigtig stund. Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når behovet opstår 🌸

Classificada 5 em 5 estrelas

Flot buket og fin service 👌

10 de janeiro de 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med buketten og vores service. Det betyder rigtig meget for os.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen 🌸

Augusta fra Memmora

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais