Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais
Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais
A empresa respondeu
Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷
Informações de contacto
Krudtløbsvej 73A, 1439, København K, Dinamarca
- +45 89 88 43 18
- hej@memora.dk
- memmora.dk
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Anbefalet herfra
Trods nogle misforståelser og forglemmelser kan jeg kun anbefale Memmora. Der er ingen diskussioner og straks bliver alt bragt i orden. Deres granpynt (første gang) er fantastisk smukt.

Resposta da Memora
Dejligt at se billederne hvor alt er…
Dejligt at se billederne hvor alt er fint og i orden😊
Og så er det rart at man altid kan ringe til jer hvis der er noget man gerne vil ha’ ordnet eller ændret!🍁🍂
Glæder mig til at se jeres fine granpynt til jul!🌲🌲
KH Anne😊

Resposta da Memora
Jeg kan kun anbefale Memmora,altid pæn…
Jeg kan kun anbefale Memmora,altid pæn og flot når jeg er på besøg min fars gravsted 👍👍

Resposta da Memora
Alt er i skønneste orden hos Memmora
Alt er i skønneste orden hos Memmora. Det kan anbefales

Super god service
Super god service, og fleksibilitet i forhold til behov. Elsker især at få billeder og og de hyppige besøg gør at jeg ved jeg ikke skal bøvle med visne blade og alt muligt andet.
Varm anbefaling

Great service
Great service. Very easy process. I will definatly recommand to others. Very very satisfied with it.

Resposta da Memora
Jeg har kun rosende ord omkring…
Jeg har kun rosende ord omkring memmora. Jeg får så fine billeder hver gang de har været der. Og det giver ro i min mave.

Resposta da Memora
Det bedste jeg nogen sinde har gjort
Det bedste jeg nogen sinde har gjort. De passer mit familie gravsted så flot. Helt igennem super professionelt. Alle pengene værd

Resposta da Memora
Meget kompetent hjælp og imødekommenhed…
Meget kompetent hjælp og imødekommenhed fra Memmoras medarbejdere på kontoret og på kirkegården.

Resposta da Memora
Super fin pasning og de er altid til at…
Super fin pasning og de er altid til at snakke med, hvis man vil have noget ændret.

Resposta da Memora
Elsker den måde i passer gravstedet og…
Elsker den måde i passer gravstedet og er såååå glad for billederne

Resposta da Memora
Ikke mindre end fantastisk!
Jeg er meget glad for den gode service jeg får ved Memmora. Top kvalitet når graverne besøger min fars gravsted. Min far er begravet i en anden by end hvor jeg bor, så det gør mig lettet og glad at hans gravsted bliver vedligeholdt ordentligt. Det glæder mig at få billeder tilsendt efter hvert besøg. Der udover er Memmoras kundeservice enormt service minded.

Tak for hjælpen
Tak, fordi I sørger for, at alt er fint ved vores forældres gravsted, når vi nu ikke kan komme forbi hver måned pga afstanden.

Resposta da Memora
Jeg er så glad for at der altid er pænt…
Jeg er så glad for at der altid er pænt på min mors gravsted. Jeg nyder at kigge forbi uden at skulle ordne det selv eller den dårlige samvittighed over ikke at have nået at ordne det. Det er så skønt at få en mail om at i har været der og så ind og kigge på billederne.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til jer

Resposta da Memora
Har været glad ror Jeres Smukke…
Har været glad ror Jeres Smukke arbejde, i gør på Min køre Bror grav🍀🍀🍀✨♥️♥️🦀

Ikke en god oplevelse
Har gentagne gange bedt om at få klippet to træer på gravstedet og der er ikke sket noget. Det tog flere måneder at få klippet hækken omkring gravstedet og nu er Venstre side skævt klippet.
Jeg har forsøgt at høre ind til om grav stenen kan få noget hvidt af - intet sket. Når jeg forsøger at nulstille min konto for at kunne ligge ind på ny modtager jeg ingen mails.
De holder sommerferie således man ikke kan komme i kontakt med nogle

Fjernelse af ukrudt
Det arbejde med at holde ukrudt nede på gravsteder - det ser så godt ud. Jeg vil altid anbefale jer. Det gør også at jeg ikke skal bekymre mig om rykkere fra kirkegården da jeg ikke altid har overskud til det.

Resposta da Memora
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.