Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været forhindret i at besøge min fars gravsted i en del år. Derfor gav det en dejlig kærlig følelse at se billederne som Memora havde taget fra deres besøg fra gravstedet. For mig er det helt... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Pludselig og uventet nedlægges firmaet af sig selv og bare efterlader kunden alene, hmm trist afslutning Memora, stor skuffelse og kan ikke træffes på telefon, kun via mail. Dårlig og svag beslutning.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er så fantastisk Memmora har den service, i en travl hverdag sørger de for der altid ser smukt og rent ud på min svogers gravsted❤️ man har så mange muligheder ved Memmora du kan chatte med ga... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Er super tilfreds med måden i passer de dødes smukke haver, når hverdagen er travl ,er det skønt at have jer til ,at kigge forbi så der altid er smukt og plejet på gravstedet. Når en stille s... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Jardineiro

Escrito pela empresa

Vi tilbyder fast pasning af gravsteder hele året rundt i størstedelen af Danmark. Vi har ingen binding og sender billeder efter hvert besøg, så du altid kan følge med 🌱🌷

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Anbefalet herfra

Trods nogle misforståelser og forglemmelser kan jeg kun anbefale Memmora. Der er ingen diskussioner og straks bliver alt bragt i orden. Deres granpynt (første gang) er fantastisk smukt.

25 de novembro de 2024

Hej Gitte,

Tusind tak for din ærlige og positive feedback! 🌟 Det betyder meget for os, at du anbefaler Memmora, selvom der har været nogle misforståelser. Vi sætter en ære i at rette op på tingene hurtigt, så alt bliver, som det skal være.

Vi er også glade for, at du synes om vores granpynt – det varmer at høre, at det faldt i din smag. Tak for at dele din oplevelse! ❤️

Varme hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Dejligt at se billederne hvor alt er…

Dejligt at se billederne hvor alt er fint og i orden😊
Og så er det rart at man altid kan ringe til jer hvis der er noget man gerne vil ha’ ordnet eller ændret!🍁🍂
Glæder mig til at se jeres fine granpynt til jul!🌲🌲
KH Anne😊

6 de novembro de 2024

Hej Anne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det betyder så meget for os at høre, at billederne skaber tryghed og glæde, og at du altid føler dig godt taget hånd om. Vi er her altid for dig, hvis der er noget, du ønsker ændret – og vi glæder os også til at pynte med vores julegran, så gravstedet bliver helt særligt til højtiden 🌲✨

Mange varme hilsner,
Augusta fra Memmora 🍁

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Memmora,altid pæn…

Jeg kan kun anbefale Memmora,altid pæn og flot når jeg er på besøg min fars gravsted 👍👍

10 de outubro de 2024

Hej Vinh,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med plejen af din fars gravsted, og at det altid ser pænt og velholdt ud, når du besøger. Det betyder meget for os, at vi kan skabe ro og tryghed for dig og din familie. Tak fordi du anbefaler os – vi sætter stor pris på din tillid! 🙏🌹

Venlig hilsen,

Classificada 5 em 5 estrelas

Alt er i skønneste orden hos Memmora

Alt er i skønneste orden hos Memmora. Det kan anbefales

5 de novembro de 2024

Hej Inger,

Tusind tak for dine varme ord! Vi er så glade for, at du oplever, at alt er i skønneste orden hos Memmora. Din anbefaling betyder virkelig meget for os, og vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Tak for tilliden! ✨

Altid flinke og rede til at hjælpe

Altid flinke og rede til at hjælpe

28 de outubro de 2024

Hej Sonja,

Tusind tak for de pæne ord! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du oplever os som hjælpsomme og imødekommende. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at fortsætte med at hjælpe dig fremover.

Rigtig god dag

Super god service

Super god service, og fleksibilitet i forhold til behov. Elsker især at få billeder og og de hyppige besøg gør at jeg ved jeg ikke skal bøvle med visne blade og alt muligt andet.

Varm anbefaling

29 de outubro de 2024

Hej Inger,

Tusind tak for din varme anbefaling! 🌟 Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og fleksibilitet – og at billederne og de regelmæssige besøg giver dig ro i sindet. Det betyder meget for os at kunne hjælpe med, at alt ser smukt og velplejet ud, uden du behøver at bekymre dig om de små ting som nedfald. Vi er her for dig, hvis du har brug for mere hjælp. Tak, fordi du deler din oplevelse med os! 😊

Great service

Great service. Very easy process. I will definatly recommand to others. Very very satisfied with it.

18 de outubro de 2024

Dear Zobia

Thank you so much for your kind words! 🌟 We’re thrilled to hear that you found our service easy and satisfying. Knowing you'd recommend us to others means a lot—it's the highest compliment we could receive! We're here to make things as smooth as possible, so please feel free to reach out if there's anything more we can do for you. Thank you for being part of our community! 😊

Great People at memmora

15 de outubro de 2024

Dear Lauritz,

Thank you so much for your review! I’m happy to hear about your experience with us here at Memmora. Trust is such an important part of the work we do 😊

Wishing you a wonderful day!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har kun rosende ord omkring…

Jeg har kun rosende ord omkring memmora. Jeg får så fine billeder hver gang de har været der. Og det giver ro i min mave.

30 de setembro de 2024

Kære Leni,

Tusind tak for dine hjertevarme ord! ❤️ Det gør os virkelig glade at høre, at billederne giver dig ro i maven – det er præcis det, vi ønsker at skabe for vores medlemmer. Vi ved, hvor meget det betyder at kunne føle sig tæt på, selv når man er langt væk. Tak for at dele din oplevelse med os, det betyder mere, end du aner.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste jeg nogen sinde har gjort

Det bedste jeg nogen sinde har gjort. De passer mit familie gravsted så flot. Helt igennem super professionelt. Alle pengene værd

27 de setembro de 2024

Kære Heidi,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det gør os virkelig glade at høre, at du føler, det er det bedste, du har gjort. Vi ved, hvor vigtigt det er at passe godt på et gravsted, og vi er stolte af at kunne hjælpe dig med det. Tak for din tillid – det betyder alt for os🌿

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent hjælp og imødekommenhed…

Meget kompetent hjælp og imødekommenhed fra Memmoras medarbejdere på kontoret og på kirkegården.

23 de setembro de 2024

Hej Nils,

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er rigtig glad for, at høre din oplevelse med både supporten og gartnerne 🌷 Jeg er rigtig glad for at du ville dele din oplevelse med andre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super fin pasning og de er altid til at…

Super fin pasning og de er altid til at snakke med, hvis man vil have noget ændret.

23 de setembro de 2024

Hejsa,

Tusind tak for de fine ord! Det betyder meget for os at høre, at du er glad for pasningen, og vi sætter pris på din feedback. Vi er altid klar til en snak, hvis der er noget, du vil have justeret – det er jo vigtigt, at alt er, som du ønsker det 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker den måde i passer gravstedet og…

Elsker den måde i passer gravstedet og er såååå glad for billederne

19 de setembro de 2024

Hej Dorthe,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det gør mig varm om hjertet at høre om din oplevelse og din glæde for billederne. Det er nemlig rigtig dejligt at man altid kan følge med uden selv at være fysisk tilstede på gravstedet. Mange tak for din anbefaling!

Rigtig dejlig dag

Very good service

Very good service

18 de setembro de 2024

Dear Mette,

Thank you so much for your kind review! We’re thrilled to hear that you're happy with our service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ikke mindre end fantastisk!

Jeg er meget glad for den gode service jeg får ved Memmora. Top kvalitet når graverne besøger min fars gravsted. Min far er begravet i en anden by end hvor jeg bor, så det gør mig lettet og glad at hans gravsted bliver vedligeholdt ordentligt. Det glæder mig at få billeder tilsendt efter hvert besøg. Der udover er Memmoras kundeservice enormt service minded.

13 de setembro de 2024

Kære Maliha,

Tusind tak for din hjertevarme anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at du føler dig tryg og lettet over, at din fars gravsted bliver passet ordentligt, selvom du bor langt væk. Vores mål er netop at sikre, at gravsteder holdes smukke og velplejede, så du kan fokusere på minderne.

Det glæder os også, at du værdsætter billederne efter hvert besøg og vores kundeservice. Vi er altid her for dig, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp. Tak for din tillid og dine fine ord – det varmer.

Tak for hjælpen

Tak, fordi I sørger for, at alt er fint ved vores forældres gravsted, når vi nu ikke kan komme forbi hver måned pga afstanden.

19 de agosto de 2024

Hej Bjarne,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Jeg er rigtig glad for at høre om din oplevelse. Når der er lang afstand eller andre udfordringer, kan det være svært at besøge gravstedet så ofte, som man ønsker. Jeg er rigtig glad for, at vi har kunne hjælpe jer med dette.

Mange tak for at dele din oplevelse!😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er så glad for at der altid er pænt…

Jeg er så glad for at der altid er pænt på min mors gravsted. Jeg nyder at kigge forbi uden at skulle ordne det selv eller den dårlige samvittighed over ikke at have nået at ordne det. Det er så skønt at få en mail om at i har været der og så ind og kigge på billederne.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til jer

5 de agosto de 2024

Hejsa,

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det gør mig så glad at høre, at du er tilfreds med vores service, og at vi kan hjælpe med at holde din mors gravsted pænt og velplejet.

Det er så vigtigt, at du nu kan besøge gravstedet uden bekymringer eller dårlig samvittighed, og at vores opdateringer og billeder bringer dig ro og glæde.

Din anbefaling er uvurderlig, og vi er meget taknemmelige for dine venlige ord.

Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse, er du altid velkommen til at kontakte os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har været glad ror Jeres Smukke…

Har været glad ror Jeres Smukke arbejde, i gør på Min køre Bror grav🍀🍀🍀✨♥️♥️🦀

31 de julho de 2024

Hej Gitte,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det varmer at høre hvor glad du er for arbejdet vi har udført på din brors gravsted. Jeg vil sørge for at gartneren får den fine ros💚

Classificada 2 em 5 estrelas

Ikke en god oplevelse

Har gentagne gange bedt om at få klippet to træer på gravstedet og der er ikke sket noget. Det tog flere måneder at få klippet hækken omkring gravstedet og nu er Venstre side skævt klippet.
Jeg har forsøgt at høre ind til om grav stenen kan få noget hvidt af - intet sket. Når jeg forsøger at nulstille min konto for at kunne ligge ind på ny modtager jeg ingen mails.
De holder sommerferie således man ikke kan komme i kontakt med nogle

17 de julho de 2024

Hej Kit,

Tak for din ærlige anmeldelse! Jeg er ked af at høre at dine ønsker om beskæringen af de 2 træer på gravstedet ikke er blevet opfyldt og at du har ventet så længe på at hækken skulle klippes. Det er selvfølgelig ikke godt nok og lever heller ikke op til vores standart.

Jeg beklager at du ikke har haft mulighed for, at komme i kontakt med os i den uge vi afholdte sommerferie. Vi vil tage denne feedback til os, så det i fremtiden vil være muligt at komme i kontakt med os, selv når der afvikles ferie.

Jeg vil meget gerne refundere dig for denne oplevelse, da den ikke har været god og så vil vi gøre alt hvad vi kan for, at sikre din tilfredshed fremadrettet.

Fjernelse af ukrudt

Det arbejde med at holde ukrudt nede på gravsteder - det ser så godt ud. Jeg vil altid anbefale jer. Det gør også at jeg ikke skal bekymre mig om rykkere fra kirkegården da jeg ikke altid har overskud til det.

26 de junho de 2024

Kære Karin,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at vores indsats med at holde ukrudtet nede gør en forskel for dig. Vi er glade for at kunne hjælpe, så du ikke skal bekymre dig om påmindelser fra kirkegården. Din tillid og anbefaling varmer os virkelig!

Mvh Augusta fra Memmora

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais