Merchandise.dk Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en t-shirt hos Merchandise.dk, og selve produktet fejlede intet. Desværre var den for lille, og jeg sendte den retur efter retningslinjerne på hjemmesiden, samt gav udtryk for i min mail, at... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde fået en forkert vare tilsendt, ved henvendelse hos Merchandise.dk blev den rigtige omgående afsendt - uden ekstra faktura beregning, og med besked om at jeg kunne beholde den "forkerte" var... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vare bestilt den 5.maj og stadigvæk ikke ankommet. Ingen respons overhovedet på nogen af deres email adresser. Varen står som registreret ved GLS men stadigvæk ikke overdraget. Spændt på om min pakke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service. Modtog min pakke lørdag, dog til stor ærgrelse med forkert varer. Skrev en mail og straks ringede min telefon, og aftalen blev at jeg havde min bestilling senest søndag, dette... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Merchandise.dk her finder du det Officielle merchandise for danmarks største artisiter og brands

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

29 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Manglende respons på mail

Min pakke blev sendt retur, da jeg afhentede for sent. (Fejlen er min)
Men jeg skrev til jer deb 19. December, om I ville fremsende igen, og at jeg naturligvis ville betale de nye forsendelsesomkostninger.
Jeg har ingen respons fået på min mail, som nu er sendt for over en uge siden.

Det er super utrygt ikke at få bare et autosvar.
Det kan gøres bedre.

19 de dezembro de 2025

Sælger uautoriserede varer

Siden sælger flere produkter uden tilladelse fra kunstnerne de repræsenterer på siden. Køb ikke her!

16 de dezembro de 2025

Resposta da Merchandise.dk

Jeg er i chok over at Trustpilot overhoved tillader at menesker som dig kan skrive en anmeldelse uden af have købt noget! Samt har du frem sætter beskyldninger og vi sælger produkter uden tilladelse? send gerne mere info så vi kan videre give dette til vores advokat!

Classificada 2 em 5 estrelas

Lang leveringstid

Lang leveringstid, fik besked på at pakken var afsendt med der skete ikke noget i 10 dage, efter jeg skrev mail om den manglende pakke kunne pakken spores med den nu var kommet videre.

14 de novembro de 2025

Resposta da Merchandise.dk

vi tager de to stjerner og håber på flere næste gang

Classificada 5 em 5 estrelas

Har ikke modtaget min vare i nu

Har ikke modtaget min vare i nu.
Så kan desværre ikke give nogen stjerner.
Desværre.

Jeg havde sat ingen stjerner.
Men kom i kontakt med ejeren, og fik den bedste service.
Så nu er stjernens rettet til 5 ✨✨✨✨✨

Har fået de fedeste vare.

11 de novembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Sketchy

Opdatering: Efter 2 måneder uden kontakt lykkedes det at komme i gennem og få ordren sendt afsted.

Hold jer langt væk!!
De trækker pengene og sender ikke varen. Og når man skriver eller ringer er der ingen respons.

1 de outubro de 2025

har du et ordre nummer ?

Fup!!

Fup!!!

De trækket pengene og lader som om de har sendt pakken, men det kommer aldrig.
Har bestilt noget tøj, og der gik én dag så havde de trykket pengene og sendt track nr på pakken, men det er aldrig kommet og der står den ikk er sendt fra deres lager endnu.! Har skrevet mail og ringet til dem men ingen respons!!!
Gå langt udenom dem!!!!!

20 de outubro de 2025

har du et ordre nummer ?

Bestilte tøj, fik en cd

Til trods for de sendte min pakke ret hurtigt, så modtog jeg alligevel ikke det jeg havde bestilt og betalt for. Havde bestilt noget tøj, modtog en CD. Blev lovet de ville sende mig en ny pakke.. Siden har jeg INTET hørt..!!!

7 de outubro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi fik ikke det vi havde bestilt

Vi fik ikke det vi havde bestilt, men nogle helt andre vare i forkerte størrelser

27 de agosto de 2025

Resposta da Merchandise.dk

Det lyder meget mystisk ? Vi har ikke modtaget noget retur eller hørt noget fra dig ?

Classificada 1 em 5 estrelas

Dejlig nemt at bestille og det gik…

Dejlig nemt at bestille og det gik hurtigt med både at få pakket ordren og trukket pengene. Jeg mangler dog stadig pakken og gls har ikke fået den fra jer endnu? I tager ikke telefonen, når man ringer…

Ordre nr BDW0121533

21 de agosto de 2025

ordre nummer ?

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais