Messen.nl Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Levertijd op de website wordt niet nagekomen. Ben gebeld door de directie. Excuses zijn aangeboden en verzendkosten zijn vergoed. Dat is erg netjes. Was echter niet nodig geweest als je geen beloftes... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Levering ging moeizaam, maar uiteindelijk snel en correct na een telefoontje én een mail. Had beetje pech met de medewerker aan de telefoon die echt niets nuttigs kon vertellen en achteraf ook verke... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Had een beetje pech met mijn prachtige Ken Onion CRKT mes: de kogellager was kapot en daardoor was het mes total loss. Helaas was het mes niet meer te verkrijgen, maar Pieter van CS wist nog wel een... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ze doen wat ze beloven en leveren degelijke materialen. Alleen de service zou nog een tikkie klantgerichter kunnen. Ik had namelijk een vraag over de verschillende lettertypes vangnet graveren, nou da... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de recreação

We werken al jaren niet meer samen met trustpilot. Voor relevante en waardevolle reviews over multitools zie Webwinkelkeur.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

22 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Levering zoals het hoort

Levering zoals het hoort. 1 Product uit mijn bestelling was even niet voorradig maar daar kreeg ik keurig bericht over. Na een paar dagen wederom info en de vraag of een deellevering gewenst was.

17 de fevereiro de 2021

Top winkel!!

Top winkel
Heb 3 maal een product besteld op deze website twee daarvan zijn snel gekomen. Het andere product kwam een tijd later op de site stond dat het product 2 tot 5 werkdagen Levertijd. Maar het kwam er later op neer dat dat kan betekenen dat het product op dat moment niet leverbaar is ik had dus contact opgenomen met deze winkel en kreeg al snel antwoord en het is uiteindelijk wel goed gekomen. Verder is er een optie voor het graveren van messen waardoor ik een mooi persoonlijk cadeau aan mijn vader kon geven. Al met al is dit een duidelijke webwinkel met een breed assortiment en een duidelijke website.

Ik zal zal zeker nog iets bestellen hier en ik raad het ook aan voor mensen die een mooi mes zoeken of voor mensen die messen verzamelen.

17 de fevereiro de 2021

netjes bezorgd

ik heb hier al eerder besteld en het zijn echt hele mooie messen. de verpakking was erg slim gemaakt, ze hadden de kleine artiekels in het doosje van het grote artiekel gestopt.
het enige minpunt is dat de verzending best langzaam ging maar dit kon ook komen door COVID-19.

8 de fevereiro de 2021

Zeer tevreden

Goede communicatie. Alles is netje geregeld en afgehandeld. Denken goed met je mee. Eventueel afhalen van de producten is in goed overleg mogelijk. Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan hier haat messen of benodigdheden te bestellen.

6 de fevereiro de 2021

Betrouwbaarheid van PNL?

Heb 23 januari iets besteld, heb dit t/m 31 januari niet ontvangen. Heb 28 januari gebeld en voicemail ingesproken maar ben tot heden niet terug gebeld. Messen.NL geeft aan dat bestelling in ontvangst is genomen door PNL en die geeft aan (in track en tracé) dat het pakket niet is ontvangen of niet is verwerkt. Dit geeft bij mij veel ongenoegen en een gevoel van onbetrouwbaarheid. Na een negatieve review mijnerzijds kreeg ik snel een bericht en daarna een belletje van de baas zelf van Multitool. Er werd mij verzekerd dat het probleem niet bij hen lag maar dat er bij PNL iets flink misgegaan was. Na de belofte om het recht te zetten werd er woord gehouden en had ik mijn bestelling alsnog na 1 dag in huis. Keurig opgelost met dank aan Marco Croes. Als men sneller op mijn ingesproken voicemail had gereageerd was mijn waardering zeker 5 sterren geweest.

31 de janeiro de 2021