Jeg vil ændre min tidligere anmeldelse af MIHO. Det viser sig, at jeg havde skrevet mit spørgsmål til en forkert mailadresse, og derfor ikke fik svar. Jeg har tidligere været i dialog med Sidsel og få... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig fantastisk hjemmeside/virksomhed med råd og vejledning, samt nøje udvalgte og udførligt beskrevne produkter, med meget virksomme ingredienser. Dette gør mig fuldstændig tryg ved at købe prod... Ver mais
Jeg har sjælden oplevet at få så god, kompetent og fyldestgørende en hjælp. Sidsel er virkelig dygtig og tog sig god tid til, at forstå både mine, men også min datters udfordringer. Jeg modtog derefte... Ver mais
Det er nu 3. gang jeg køber hudpleje hos Miho, med Sidsels hjælp og vejledning. Og jeg er virkelig tilfreds med mine køb, og min hud elsker det 🥰 Du finder ikke bare de hypede koreanske hudpleje pr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informações de contacto
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg vender tilbage til Miho igen og…
Jeg vender tilbage til Miho igen og igen. Produkterne er gode, milde og effektive til min hud og jeg slipper for duft og for mange tilsætningsstoffer.
Virkelig lækre produkter som lever op…
Virkelig lækre produkter som lever op til forventningen. Godt udvalg. Meget hurtig levering.
God test som gav gode forslag til pleje…
God test som gav gode forslag til pleje rettet mod min hud. Nem bestilling og hurtig levering.
Virkelig gode produkter
Virkelig gode produkter, til fornuftige priser. Det bedste jeg længe har prøvet og fået.
Og ikke mindst god service, med hurtig levering.
Helt eminent rådgivning
Helt eminent rådgivning. Virksomme og lækre produkter til fornuftige priser. Jeg giver min bedste anbefaling til Sidsel og Miho.
Kæmpe anbefaling herfra
Jeg anmelder normalt aldrig noget, men MIHO fortjener en anmeldelse. Det er virkelig nogle gode produkter, som jeg bare kunne mærke var gode for min hud fra første dag jeg tog dem i brug. Jeg var lidt i tvivl om brugen af nogle af produkterne i starten, så jeg skrev en mail, som Sidsel besvarede dagen efter. Og hold da op, hvor var den hjælpsom. Sidsel havde skrevet detaljeret til mig om hvert eneste produkt, hvordan de virkede osv. og lavet et skema til mig over hvornår jeg kunne bruge de forskellige produkter i løbet af dagen og ugen. Jeg kan varmt anbefale MIHO pga. de lækre produkter og den super gode service.
Fantastisk service og skønneste…
Fantastisk service og skønneste produkter.
Lækre produkter
Lækre produkter, som kun overskygges af Sidsel's fantastiske behandling af sine kunder. For pokker der er mange der kan tage ved lære.
Endnu engang
Endnu engang, en kæmpe fornøjelse at handle hos MIHO. Super kvalificeret vejledning, virkelig gode priser, TOP produkter og meget hurtig levering. Jeg anbefaler MIHO til alle jeg kender.
Lækre produkter og sublim rådgivning
Jeg er fuldstændig blæst bagover af den kundeservice Sidsel yder og hendes engagement. Virkelig god rådgivning i valg af produkter, hun ved, hvad produkterne gør, og hvordan de virker på huden. Jeg startede med at købe nogle få produkter, efter at have taget hudtesten på hjemmesiden. Jeg havde en bekymring om nogle af de produkter, der “giver ensartet hud og fjerner solskader og minimerer pigmentpletter”, da jeg har oplevet andre steder, at sådanne produkter decideret har bleget min hud. Efter nærmere dialog med Sidsel omkring dette blev, som kunne berolige mig med, at hun netop også testede produkterne på hendes hjemmeside for dette, da hun selv havde oplevet det samme tidligere, købte jeg flere produkter. Det er nu et par måneder siden, og jeg er super tilfreds med det jeg har købt. Nu er MIHO mit go-to sted for at handle hudpleje. Det er en jungle på nettet, at finde den rette hudpleje, for alt lover guld og grønne skove. Men her oplever jeg et oprigtigt ønske om at sælge noget, der faktisk virker, og der lægges ekspertise og arbejde i at finde netop det, og til en rimelig pris. Kæmpe anbefaling herfra.
En pakke fyldt med lækker creme
En pakke fyldt med lækker creme, serum, toner og ansigtsrens til en virkelig god pris.Et håndskrevet kort samt lækre prøver på andre produkter - jeg vender helt sikkert tilbage
Jeg er simpelthen så glad for mine køb…
Jeg er simpelthen så glad for mine køb hos MIHO! Alle produkterne lever fuldt ud op til mine forventninger – både i kvalitet og effekt. Man kan virkelig mærke, at der er tænkt over detaljerne, og det gør en stor forskel i hverdagen.
En særlig stor ros skal gå til Sidsel Falkencrone, som har givet mig den mest kyndige og professionelle vejledning. Hun er utrolig dygtig, imødekommende og formår at finde præcis de løsninger, der passer til mig. Det giver en tryghed at handle et sted, hvor man møder så høj faglighed kombineret med ægte engagement.
Jeg kan kun give MIHO og Sidsel Falkencrone mine allervarmeste anbefalinger – det er en fornøjelse at være kunde her!
Lækre produkter til gode priser
Skønt med anbefalinger til produkter for lige nøjagtig min hud. Virkelig lækre produkter, hvor resultaterne tydeligt ses allerede efter at have brugt anbefalede produkter et par uger. Gode priser, hurtig levering. Mine allerbedste anbefalinger.
Lækre produkter som rent faktisk…
Lækre produkter som rent faktisk virker! Har bl.a. købt La Dolf, nu også til min datter, flere gange. Rimelig pris og drøj i brug, dog løber toneren hurtigere tør end creme og serum.
Desuden altid hurtig levering og venlig service, hvis man har spørgsmål.
Once you go MIHO you never go back ⭐⭐⭐⭐⭐
Skøn og professionel rådgivning og
Skøn og professionel råd omkring hud og produkter.
Der er altid hurtig levering.
God vejledning
Virkelig god vejledning til hvilke produkter man skal bruge og kombinere.
Miho hjælper med at finde vej i hudplejejunglen
Som en, der ikke har interesse i hudpleje og nysgerrighed til at sætte mig ind i tingene, har det været en gave at finde Miho. Hudtesten, de udførlige produktbeskrivelser og nyhedsbrevene med gode hverdagstips har betydet, at jeg er fast og loyal Miho-kunde.
Sidsel er super kompetent, produkterne er lækre og billige. Og jeg ser gode resultater på min hud.
Virkelig flot og grundig vejledning
Virkelig flot og grundig vejledning, vi havde en lang udveksling omring produkterne. Ved modtagelse af produkterne var der udover små prøver, yderlig prøve på den hud creme vi havde drøftet i vores “snak” om produkter til mig. Og en hilsen fra Sidsel, det er altså flot kundeservice 🫶
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.