Jeg vil ændre min tidligere anmeldelse af MIHO. Det viser sig, at jeg havde skrevet mit spørgsmål til en forkert mailadresse, og derfor ikke fik svar. Jeg har tidligere været i dialog med Sidsel og få... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Virkelig fantastisk hjemmeside/virksomhed med råd og vejledning, samt nøje udvalgte og udførligt beskrevne produkter, med meget virksomme ingredienser. Dette gør mig fuldstændig tryg ved at købe prod... Ver mais
Jeg har sjælden oplevet at få så god, kompetent og fyldestgørende en hjælp. Sidsel er virkelig dygtig og tog sig god tid til, at forstå både mine, men også min datters udfordringer. Jeg modtog derefte... Ver mais
Det er nu 3. gang jeg køber hudpleje hos Miho, med Sidsels hjælp og vejledning. Og jeg er virkelig tilfreds med mine køb, og min hud elsker det 🥰 Du finder ikke bare de hypede koreanske hudpleje pr... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vil du også gerne have effektiv hudpleje uden skadelig kemi udvalgt af en dansk forsker i hud og allergi? MIHO er en dansk webshop, der tilbyder hudpleje med videnskabelig dokumenteret effekt og uden skadelig kemi til priser, hvor alle kan prioritere god hudpleje. MIHO blev startet af en dansk forsker i hud og allergi, som personligt gennemgår alle produkterne for effektivitet og indhold, så du blot skal koncentrere dig om at nyde de overbevisende effekter. Vi tilbyder et bredt udvalg af parabenfri, parfumefri, silikonefri og sulfatfri produkter, som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller virkning, og vi tilbyder altid gerne skræddersyet vejledning til de produkter, der vil gøre en forskel for netop din hud.
Informações de contacto
Østre Pennehavevej 2, 2960, Rungsted Kyst, Dinamarca
- kontakt@miho.dk
- miho.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Verdensklasse kundeservice og produkter…
Verdensklasse kundeservice og produkter der rent faktisk holder hvad de lover 👌 fem stjerner er slet ikke nok til at beskrive hvor fantastisk denne webshop er 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟………. Sidsel er fantastisk i sin rådgivning, hun giver sig god tid, hun er ærlig og meget empatisk og så har hun altså bare styr på det med huden. 👌🫶🏻❤️ så kæmpe kæmpe anbefaling herfra.
Kæmpe anbefaling
Fantastisk god og kompetent kundeservice. Lækre produkter til virkelig gode priser. Modtog pakken indenfor få dage. Kæmpe anbefaling herfra.
De bedste anbefalinger⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg giver de bedste anbefalinger.
Rigtig god information om de enkelte produkter på shoppen. Et kort med en lille hilsen i pakkerne og en lille gave da der var lidt problemer med en af leveringerne.
Handler der helt sikkert igen😊
Endnu en ordre til mig
Endnu en ordre til mig - super gode produkter til fornuftige priser, og dertil pakket lækkert ind, og lækre prøver med. Thumbs up herfra!
Kan slet ikke komme mig over kundeservicen😊
Min anden anmeldelse indenfor kort tid - men når Sidsel skriver og spørger ind til hvordan produkterne fungerer og svarer retur på tilsendte spørgsmål og fotos, er jeg bare nødt til at erklære mig 100% fan. Ud over at have købt til min teenager har jeg også købt til mig selv og det er lækre og prisvenlige produkter og super service 👌
God og hurtig service-smuk pakke man…
God og hurtig service-smuk pakke man modtager☺️
Fremragende!
God kundeservice og hurtig levering. Sidsel gav mig en super vejledning i at finde de rette produkter til min tørre, pigmenteret og solskadet hud. Mange TAK for det! Elegant indpakning vedlagt små prøver samt et kort med personlig hilsen, i hvilken rækkefølge jeg skal bruge produkterne. Fornuftige priser. Det er første, men ikke sidste gang jeg køber hos MIHO.
Lækre produkter
Jeg er meget tilfreds med produkterne fra Miho, alt fra bestilling til levering :-)
Som kunde føler man sig set når der er et personlig kort og gratis produkter med i pakken. Tak for fornem kundeservice.
personlige skræddersyet forslag til…
personlige skræddersyet forslag til hudpleje. hurtig levering. super produkter. Meget tilfreds!
Fantastisk service og rådgivning
Fantastisk service og rådgivning. Skønne produkter til god pris
Lækre produkter
Så dejligt med lille håndskrevet hilsen samt en lille gave fra MIHO
Lækre produkter
Meget hurtig levering og gode produkter😊
Fantastisk service 🤩
Fantastisk service 🤩
Jeg har aldrig fået så god og uddybende vejledning som hos Sidsel. Desuden er produkterne billigere, end de produkter jeg plejer at købe i butikkerne!
Produkterne er lækre, og hvor er det dejligt at vide, at de passer til præcis min hud.
Jeg kan kun give Miho/ Sidsel mine allerbedste anbefalinger ❤️.
Vh. Jette Lønberg-Frank
Jeg er meget tilfreds med både service…
Jeg er meget tilfreds med både service og Mihos fine produkter.
Bedste sted at købe hudpleje
Hurtig levering med fine prøver vedlagt samt en sød hilsen. Rigtig god og omhyggelig vejledning via mail. Bedste anbefalinger!
Virkelig gode produkter - rimelig pris
Gode produkter, venlig betjening, hurtig levering
Super god Service.
Super god service, modtog mit produkt meget hurtigt, personlig hilsen med i pakken samt et par gave samples.
😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.