Utrolig god kundeservice og hurtig levering! Jeg bestilte et dåbsbånd med broderet navn og dato. Da vi var lidt sent ude ift. dåbsdagen, kontaktede jeg Mikkla for at høre, om det kunne lade sig gøre.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg er simpelthen så glad for mit køb! Sengetøjet er virkelig flot og kvaliteten er super god. Det personlige digt blev så fint lavet, og det betyder virkelig meget, at man kan lave noget så... Ver mais
God kundeservice og betjening kendetegner Mikkla da vi skal købe kæphest . Alle spring bliver sat op så der kan vurderes om det er den rigtige hest der er indkøbt. Så får den fint hestepas med �... Ver mais
A empresa respondeu
Let og hurtig bestilling. Købte kasse til dåbskjole. Den var fint pakket ind og vedlagt hyggelig hilsen. Var også vild med klistermærker på fragt papkasser, der fortalt at den var genbrugt ❤️
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Mikkla – Det skal være eventyrligt at være barn 🌈 Velkommen til Mikkla.dk – din personlige legetøjsbutik fyldt med magi, fantasi og håndplukkede produkter til børn og babyer. Vi holder til i Varde og sender med kærlighed til hele Danmark (og længere endnu!). 🧸 Hvad finder du hos os? Hos Mikkla har vi et eventyrligt udvalg af: Kæpheste og kæphesteudstyr til leg og stævner Udklædningstøj til rolleleg – riddere, prinsesser og superhelte Kvalitetsgarn fra Krea Deluxe og Karen Klarbæk Personlige gaver med navn – fx bamser, nusseklude, sengetøj, dåbskjoler og jakker Trælegetøj og specialgaver med gravering til barnedåb, konfirmation og bryllup 🎁 Vi elsker at gøre gaver unikke – og har du en særlig idé, hjælper vi gerne med at gøre den til virkelighed. 📍 Her finder du os: Roustvej 119, 6800 Varde – kun 7 km fra centrum. 🕒 Åbningstider i butikken: Onsdag, torsdag og fredag kl. 12.00–17.30 Eller efter aftale – også aften og weekend! Ring gerne på 75 15 10 00. 💌 Kundeservice: Vi svarer altid på mails indenfor 3 hverdage. Skriv til: kundeservice@mikkla.dk 📞 Eller ring: 75 15 10 00 🌟 Om navnet 'Mikkla': Navnet er en sammensætning af vores børns navne: Mikkel og Klara – fordi Mikkla er bygget på kærlighed, fantasi og familiedrømme.
Informações de contacto
Roustvej 119, 6800, Varde, Dinamarca
- mikkla@mikkla.dk
- mikkla.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Utrolig hurtig levering
Utrolig hurtig levering. Flot udvalg. Og den sødeste personlige hilsen med i pakken. Tak for en god oplevelse. :-)

Resposta da Mikkla
TUSIND TAK for de fineste bamser:)
Har modtget en stor sending bamser og som altid har det været en sand fornøjelse! Varm og skøn personlig betjening via kundeservice.
Vil klart anbefale denne butik!:)

Perfekt oplevelse
Pakken er kommet fint og helt frem med lynet hast. Der gik måske 3 dage så impornerende hurtigt.
Jeg er meget glad for min ordre. Jeg fik selv en personlig børnebog i dåbs skabe og nu da jeg skal være fadder skal mit gudbarn da også have en. Det er en nem og overskuelig måde at personificere bogen og der er en god og forståelig guide til hvordan man gør.
Stor ros herfra

Resposta da Mikkla
Hade brug for hurtig levering og det…
Hade brug for hurtig levering og det søgte Mikkla for. Dåben er reddet og vi er glade.

Hurtig levering og super fint produkt
Hurtig levering og super fint produkt

Helt vildt god kundeservice
Helt vildt god kundeservice, og en fantastisk bog at kunne give i gave

Resposta da Mikkla
Det er anden gang jeg handler hos…
Det er anden gang jeg handler hos mikkla. Jeg har fået den samme dåbskjole graveret 2 gange. Utrolig professionel arbejde. Virkelig god kundeservice. Jeg kan kun anbefale Mikkla. Guld fortjent fem stjerner herfra

Resposta da Mikkla
Hurtig levering og med en meget sød…
Hurtig levering og med en meget sød håndskrevet hilsen.

Resposta da Mikkla
Hurtig levering og fine øreringe.
Hurtig levering og øreringene er ligeså fine som på billederne på hjemmesiden, så det har været en god oplevelse at købe hos Mikkla.dk

Hurtig levering
Hurtig levering
Fantastisk fint produkt med personlige broderede detaljer
Sødt kort med leveringen
Handler her helt sikkert gerne igen! ☺️

God service . Godt produkt
I det var god service. Hurtig forsendelse. Alt i orden. Pænt følge breve.
Et godt firma og Jellycat produktet var super.

Alt gik fint
Alt gik fint. Hurtigt levering. Særligt fornemt at jeg blev ringet op fordi der var tvivl om en bestemt gravering jeg havde bestilt.

Resposta da Mikkla
Her får du mere end du regner med
Fantastisk kompetent, personlig og god betjening. Jeg bestilte sengetøj og resultatet er over forventning.

Bedste service
Bedste service - blev ringet personligt op, da en af de bestilte varer ikke var på lager - og vi lavede en ny løsning. En meget fin service og virkelig god stil.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra til Bettina og hendes team.:-)

Alt er gået som lovet
Alt er gået som lovet. Og varerne er tip top. 👍

Resposta da Mikkla
Super hurtig service og levering…
Super hurtig service og levering allerede dagen efter bestilling. Dette på trods af specialvare, juletravlhed og en kunde (mig) der er meget sent ude.
5 stjerner herfra. Det er ikke sidste gang jeg handler her

Fantastisk service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service hos Mikkla
Min pakke blev desværre væk i pakkeshoppen, og jeg fik besked på, at jeg skulle kontakte virksomheden, jeg havde købt varen hos. Jeg ringede derfor til Mikkla og fik fat på Birgitte, og sikke en oplevelse! Hun er uden tvivl det sødeste og varmeste menneske og yder en helt fantastisk kundeservice.
På under 5 minutter havde hun fundet min pakke og sørget for, at den er på vej til mig og bliver leveret inden for 2 hverdage. Det er sjældent, man oplever så effektiv, imødekommende og personlig service.
Tusind tak – jeg handler helt sikkert hos Mikkla igen!

Resposta da Mikkla
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.