Selv i en travl juletid reagerede i lynhurtigt på min mail omkring en lille fejl ved et af produkterne og sendte fluks en ny til mig. Ingen bøvl med refundering osv. Derudover er produkterne i har sup... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Byg selv med dårlig vejledning.. Bestilte en stald til kæpheste. Hurtig levering men det fremgik ingen steder at produktet bestod af 43 elementer, ca. 80 skruer, beslag mv. og en samlevejledning på ad... Ver mais
A empresa respondeu
Verdens bedste kundeservice! Jeg har flere gange handlet online hos Børnenes Kartel, da jeg desværre bor på Sjælland og de kun har butikker i Jylland. Hvis jeg har skulle bruge noget som kun var... Ver mais
Modtog en gave, der var købt for en måned siden til en børnefødselsdag der var udskudt pga. sygdom. Vi fik lov at bytte gaven, selvom fristen var overskredet og modtog lynhurtigt et tilgodebevi... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Børnenes Kartel brænder vi for leg, kvalitet og den gode oplevelse – både for børn og forældre. Vi er to passionerede forældre med mange års erfaring i legetøjsverdenen, og vi håndplukker selv hvert eneste produkt med hjertet. Vores mission er enkel: børn fortjener legetøj, der holder – både i hænderne og i fantasien. Derfor finder du hos os kun varer, vi selv ville give til vores egne børn. ✓ Hurtig og kærlig levering ✓ Tusindevis af kvalitetsprodukter til børn 0-10 år ✓ Personlig kundeservice – vi elsker at rådgive ✓ 3 fysiske butikker: Herning, Silkeborg & Kolding Vi glæder os til at byde dig og dine børn velkommen 🧡
Informações de contacto
Virkelyst 36, 7400, Herning, Dinamarca
- heidi@borneneskartel.dk
- borneneskartel.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Alt for langsommelig retur
Jeg er virkelig ked af at skulle give denne ringe anmeldelse, men det er simpelthen for besværligt at sende noget retur hos jer, og det syntes jeg at i skal vide. Jeg modtager en julegave fra min mor, fra jeres butik, en som jeg har ønsket mig til min datter. Varen lever ikke op til vores forventninger (det er overhovedet ikke jeres skyld). Og derfor skal den returneres. Min mor har købt gaven den 11. November. Vi opretter en retur på jeres hjemmeside 25. December. Ingen svarer, før min mor kontakter jer omkring 30. December. Der får vi at vide, at pengene ikke kan returneres, fordi det er så længe siden at den er købt. Vi tjekker på jeres hjemmeside at der står at julegaver kan returneres til 19. Januar. Hun ringer igen, og får at vide at vi skal skrive i en e-mail at dette er en julegave. Det gør hun så, og vi får et svar at den kan selvfølgelig godt returneres. Vi køber en returlabel på jeres hjemmeside (til 55kr. - har aldrig købt så dyr en fragt), og her står at vi skal modtage en QR kode, som GLS-pakkeshoppen printer ud for os. Jeg modtager ordrebekræftelsen, men ikke nogen QR kode. Jeg ringer igen til jer, og her får jeg fat i en super sød pige, som fortæller at hende som laver QR koder, holder fri/ikke er til stede i øjeblikket. (Jeg tænker bare - hvad??)
Den kommer så 24 timer efter. Jeg går ned i pakkeshoppen, og her får jeg at vide at den QR kode som jeg har modtaget, skal jeg selv printe ud. (Heldigvis var damen i pakkeshoppen så sød at modtage den på egen private e-mail, og printe den ud for mig. Heldigvis!)
I dag, den 8. Januar har jeg ENDELIG fået returneret pakken.
Sikke en langsommelig proces. Det må i simpelthen kunne gøre hurtigere. Selvom at det er imellem jul og nytår.

Resposta da Børnenes Kartel
Selv i en travl juletid reagerede i…
Selv i en travl juletid reagerede i lynhurtigt på min mail omkring en lille fejl ved et af produkterne og sendte fluks en ny til mig. Ingen bøvl med refundering osv. Derudover er produkterne i har superfine
God og hurtig kundeservice
God og hurtig kundeservice! Jeg havde et spørgsmål ift. returnering af en vare, som jeg havde fortrudt. Der blev hurtigt vendt tilbage med svar. Varen var i øvrigt også blevet leveret hurtigt og var godt pakket ind.
Hurtige leveringer
Hurtige leveringer, og alt er som det skal være. Rigtig gode oplevelser begge gange
God og hurtig betjening
Det er min første oplevelse med Børnenes Kartel, og må sige jeg er ovenud imponeret. Jeg afgav bestillingen en fredag morgen og lørdag morgen var pakken allerede ankommet. Samt der lå et takkekort i pakken, med forskellige koder, til at komme i kontakt med virksomheden. Kan virkelig anbefales
Så lækkert udvalg og god service
Så lækkert udvalg til en yderst fair pris, og så kommer pakken hurtigt med posten.
Utrolig hjælpsom og venlighed
Utrolig hjælpsom og venlighed. Super oplysning om varen. TAK. De allerbedste anbefalingerne herfra.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fantastisk kundeservice
Fantastisk kundeservice 🤩
- imødekommende, forstående og hurtig levering af nyt produkt 📦
Tak, det er helt sikkert et sted jeg føler mig tryg at handle 😊
Fantastisk service 🌟
Fantastisk service 🌟 Så søde, hjælpsomme og tålmodige medarbejdere i både butik og kundeservice 🙏🏼👌🏼
Spændende udvalg og fantastisk service
Spændende udvalg, fine priser og fantastisk service. Jeg havde desværre en kedelig oplevelse fornylig med en vare, der ikke levede op til forventningerne. Jeg tog i frustration fat i deres kundeservice, og der blev taget hånd om sagen med stor imødekommenhed og forståelse - det hele blev løst til topkarakter. Tak for hjælpen Malene.
Jeg har haft en kedelig oplevelse med…
Jeg har haft en kedelig oplevelse med at handle online på børnenes kartel.
Jeg bestilte en vare hvor der var vist to produkter på billedet. Da jeg modtager min ordre er der kun et produkt.
Jeg tjekket stark op på hjemmesiden om jeg har overset noget, men det fremgår ingen steder at det ikke er alt på billedet der følger med.
Jeg kontakter derfor kundeservice med den overbevisning at der må være tale om en fejl. Men nej, der skal kun være et produkt og de kommer i assorterede farver. Jeg svarer tilbage til kundeservice at det ikke fremgår nogle steder at det kun er et produkt og heller ikke at det er assorterede farver.
Kundeservice vender tilbage og linker til hjememside beskrivelsen af produktet, som nu er helt ændret så det tydeligt fremgår. Jeg har desværre ikke taget screenshot af hvordan beskrivelsen var før min henvendelse, men nej hvor jeg synes det er flabet at ændre efter min henvendelse og så sende det til mig som bevis.
Jeg tænker ikke det bliver et sted jeg handler igen.

Yndlingsbutikken…
Det sødeste og mest hjælpsomme personale findes i butikken i Kolding. De er altid klar med vejledning og har de ikke en vare hjemme er de lynhurtige til at bestille den hjem. Ringer man til kundeservice er de også mega søde og hjælpsomme ❤️
støtter børnearbejde
Bruger børnearbejde i deres sponsorede reklamer på Instagram.
Kundeservice udover det sædvanlige
Fuldstændig vanvittig god kundeservice! Helt udover det sædvanlige!😍
kæmpe udvalg på deres online shop, og mega hurtig levering! Jeg kan kun anbefale alle at handle hos børnenes kartel!
Lækker shop med et kæmpe udvalg
Lækker shop med et kæmpe udvalg
Gode rabatten og man kan altid finde noget man synes ungerne mangler.
En af favoritterne når der skal købes ind til fx julegaver.
Fantastisk service
Verdens bedste kundeservice!
Hvis jeg har skulle bruge noget som kun var online har deres kundeservice hjulpet med at få sendt varerne afsted fra deres butik.
Ligeledes har de på foranledning sendt mine varer afsted tidligere end lovet, så jeg kunne få de ting jeg skulle bruge med i sommerhus!
Fantastisk service!
Bedste service og kundeoplevelse
Til Børnenes Kartel i Kolding:
ÆRGERLIGT at man ikke kan give mere end 5 stjerner, for det fortjener i virkelig!
Sjældent har jeg oplevet så god og fantastisk service, som fra butikken i Kolding.
Jeg sendte en besked via Facebook og spurgte om det mon var muligt at få tilsendt nogle varer - det skulle gå lidt stærkt da vi stod og skulle på ferie. Der kom svar med det samme og allerede dagen efter var tingene sendt afsted. Det drejede sig ikke om noget som butikken på nogen måde ville tjene penge på - det var udelukkende en fantastisk service, som de leverede! Det tager jeg virkelig hatten af for.. Så TAK for det Kolding - i er bare for gode!👏👏👏
Vanvittig god kundeservice
Vanvittig god kundeservice!
Jeg bestilte en varer hos denne webshop, den blev leveret hurtigt og pakket ind med et fint kort.
Desværre var der en fejl på det jeg købte, men børnenes kartel håndterede hele sagen så fint og fandt en god løsning til mig. Denne side kan helt sikkert anbefales 😊
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.