Milahome Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning för detta företag! Beställde muggar som såg jättefina ut men fick något helt annat, bara skräp. Trots mycket korrespondens kring att jag ville reklamera så fick jag till slut bara 35% återbeta... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Om jag kunde ge noll stjärnor så skulle jag göra det. Har beställt en produkt 2 veckor innan jul - först blir man bombad med en massa mejl om att allt är på gång och snart färdig - och sedan hör ma... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestrid betalningarna anmäl till klarna och konsumentverket.Det är ett företag som bedriver bedrägeri. Dom tar betalt för kvalitetssaker som dom i sin tur beställer ifrån fruugo till din adress. När... Ver mais

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

112 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

19 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Varning för detta företag

Varning för detta företag! Beställde muggar som såg jättefina ut men fick något helt annat, bara skräp. Trots mycket korrespondens kring att jag ville reklamera så fick jag till slut bara 35% återbetalat.

14 de julho de 2026

Lurendrejeri

Köp för gudsskull inget här,låter så bra när man får mejl men är bara tomma ord. Trasig vara en ny skulle skickas men ops posten tappat bort den en ytterligare ny skulle skickas fast jag begär pengar åter. Köp inget härifrån.

13 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en produkt från Mila Sverige…

Beställde en produkt från Mila Home Sverige för 300 SEK. Produkten som levererades hade i princip ingen likhet med det som visades på hemsidan – varken i kvalitet, färg, material eller utförande. Skillnaden var så stor att det är svårt att se det som något annat än vilseledande marknadsföring.

Det här framstår enligt min uppfattning mer som ett scam-upplägg än en seriös verksamhet. Kunden lockas med professionella bilder och får sedan en billig och undermålig produkt som inte motsvarar annonseringen.

Efter reklamation fick vi endast standardsvar och erbjudanden om små delåterbetalningar. Företaget krävde dessutom att vi själva skulle bekosta returfrakt till Kina, trots att varan inte motsvarade det som marknadsförts.

Kommunikationen upplevdes mest som försök att trötta ut kunden tills man ger upp. Vi fick till slut endast tillbaka 20 % av beloppet.

Jag rekommenderar starkt att hålla sig långt borta från detta företag.

2 de abril de 2026

Very bad experience

Very bad experience – Consumer rights ignored

I ordered an external hard drive from Milahome.se on 4 August 2025. Within the 15-day withdrawal period granted to consumers under EU law, I contacted the company to exercise my right of withdrawal. They refused, saying the order had already been shipped and that I needed to wait until I received the product.

After the delivery, they continued refusing the return, claiming they only accept returns if the product is defective. However, EU consumer law allows customers to withdraw from a distance purchase within the legal cooling-off period.

When I finally received the external hard drive, it was broken. I immediately contacted them and sent several emails with photos and videos clearly showing the damage. At first they replied and said the issue was being processed.

After that, they simply stopped responding. No replacement was provided and no refund was issued. Later, they claimed that the 30-day return deadline had passed and that they could no longer help me.

Overall, this was a very disappointing experience. My withdrawal request was refused, I received a defective product, and the company eventually stopped communicating without resolving the problem.

4 de agosto de 2025

RUBBISH

RUBBISH. my order never got delivered, no help from customer service and no refund, that´s why there is no phone number.
Sadly there is no option to give them 0 stars.

24 de fevereiro de 2026

Köp inte här!

Köp inte här!
De vägrar att ta returer/reklamation. Evig mail konversation, som inte leder någonvart.
Varan jag beställde motsvarar inte alls den beskrivning som fanns på nätet, som jag dokumenterat i ett antal bilder. Detta borde leda till en godkänd retur, men inget händer.

24 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

KÖP INTE!!!Om jag kunde ge noll stjärnor så skulle…

Om jag kunde ge noll stjärnor så skulle jag göra det.

Har beställt en produkt 2 veckor innan jul - först blir man bombad med en massa mejl om att allt är på gång och snart färdig - och sedan hör man ingenting - varan ligger som klar för försändelse, men inget händer. I morgon är det jul och den beställda lampan lär inte komma fram. Uruselt - ingen kommunikation, och förmodligen - nu när jag har läst alla andras omdömen - också urusel kvalité.

23 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Felaktig produkt, vilseledande marknadsföring och ingen vilja till korrekt återbetalning

Jag beställde en kaffemugg som enligt marknadsföringen skulle rymma 33 cl och motsvara produktbilderna på hemsidan. Den produkt jag mottog är betydligt mindre, avviker tydligt i utseende och motsvarar varken bilder, beskrivning eller utlovad användning.
Efter reklamation erbjöds jag först 50 %, därefter 15–20 % återbetalning i stället för full återbetalning, trots att detta är ett tydligt fel i vara enligt Konsumentköplagen. Företaget krävde dessutom att jag själv skulle stå för returfrakt till Kina, trots att paketet skickades från en adress i Malmö.
Jag försökte även annullera ordern innan leverans eftersom inget fungerande spårningsnummer fanns, men detta ignorerades.
Ärendet är nu anmält till Hallå Konsument. Nästa steg är polisanmälan gällande vilseledande marknadsföring och försäljningsmetod, då företaget fortfarande inte återbetalat hela beloppet.
Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag.

6 de dezembro de 2025

⚠️❗️VARNING

⚠️❗️Bluff företag som marknadsför sig som trovärdiga! Billiga lågkvalitets produkter direkt från kina som som säljs till ''premium priser''. Leveransen tar ett par veckor om paketet ens kommer fram. Tråkigt nog samarbetar dem med klarna vilket gör att bluffen blir ännu mer trovärdig, om man inte lyckats hitta hit till trustpilot innan köpet, vilket tyvärr jag inte gjorde. Om man fått hem produkten är det otroligt jobbigt att skapa en retur, när jag ville ruterna erbjöd dem istället en rabatt på mitt nästa köp för att ''det var bättre för miljön''. Hade jag kunnat ge 0 stjärnor i denna recension hade jag gett de. ⚠️⚠️

11 de dezembro de 2025

VARNING FÖR DETTA FÖRETAG

Otroligt irriterande företag som skickar en katastrofalt dålig kopia av den vackra mugg jag tänkt köpa till min syster i julklapp!!
Jag förstår inte hur ett företag kan göra på detta vis? VARNING ⚠️ För detta företag, ser bra ut på deras hemsida men INGET är som det ser ut!!

4 de dezembro de 2025

Kinesiska varor

Holländskt företag. Kinesiska varor. Betalade genom klarna, Swish. Det visade sig gå till Rz-E Commerc, inget telefonnummer. Svårt att returnera. Varning.

24 de novembro de 2025

Det största skämtet

Det största j-la skämtet, beställde en rostfri askopp för väggmontage utomhus fick en billig usel plastprodukt, när jag via mailmpåpekade detta fick jag följande svar:
"Tack för ditt meddelande!
Med tanke på din situation har vi ett förslag till dig: vi kan erbjuda dig en annan produkt med 50 % rabatt.
Denna metod är inte bara problemfri utan också bättre för miljön, eftersom den hjälper till att minska koldioxidutsläpp och förpackningsavfall.
Låt mig veta vilket alternativ som passar dig bäst, så hjälper jag dig gärna!"
Svarade dem att detta detta svar var ett riktigt skämt och att jag vill returnera plastbyttan och få tillbaks pengarna, har inte hört ngt från dem...

16 de outubro de 2025

É esta a sua empresa?