Milomees Opiniões

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

14 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Volumizer besteld en met creditcard…

Volumizer besteld en met creditcard betaald, daarna kwamen er binnen het uur advertenties op Facebook langs van temu met hetzelfde apparaat maar veel goedkoper dus onmiddellijk een mail gestuurd dat ik wil annuleren en dat ik een beroep doe op het herroepingsrecht. Krijg hier een mail op terug dat dit niet mogelijk is want de bestelling zou al verwerkt zijn.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mooie belofte, maar mijn ervaring is heel anders

Mooie belofte, maar mijn ervaring is helaas heel anders

Op 20 juli heb ik de Volumizer van Milo & Mees besteld en op 25 juli ontvangen. Helaas voldeed het product niet aan mijn verwachtingen en bovendien sluit het handvat niet goed.

Ik heb dit meerdere keren gemeld bij de klantenservice en ook een filmpje gestuurd waarop het probleem duidelijk te zien is. Ik heb daarbij vanaf het begin aangegeven dat ik geen vervangend product wil, maar mijn geld terug wil.

Toch kreeg ik als reactie dat er al een nieuw exemplaar was opgestuurd. Ik heb vervolgens opnieuw duidelijk aangegeven dat ik hier niet om heb gevraagd en geen vervanging wil. Op mijn vraag waarom er zo moeilijk wordt gedaan over mijn verzoek om mijn geld terug te krijgen, heb ik tot nu toe geen oplossing gekregen.

Dit vind ik vooral teleurstellend omdat Milo & Mees op de website zelf adverteert met 30 dagen niet-goed-geld-terug. (Milo & Mees⁠)

Mijn ervaring tot nu toe is daarom erg teleurstellend. Niet zozeer alleen vanwege het product, maar vooral vanwege de manier waarop mijn verzoek wordt behandeld. Ik hoop dat Milo & Mees alsnog mijn verzoek respecteert, het product laat retourneren en mijn volledige aankoopbedrag terugbetaalt.

Voor mij geen Milo & Mees meer

Koop hier niet

Koop hier niet, slecht slecht.
Stylingborstel gekocht maar werkt niet naar behoren.
Geld terug garantie ho maar daar willen ze dan ineens niet aan mee werken

Classificada 1 em 5 estrelas

houd zich absoluut niet aan de afspraken volgens eigen voorwaarden.

Op 24 juli een bestelling geplaatst 7 augustus mogen ontvangen bij nakijken artikel voldeed het niet een mijn verwachting gelijke dezelfde dag gemaild voor een retourticket. Volgens de retour voorwaarden heb ik 30 dagen probeertijd heb het niet eens uitgeprobeerd. En zou men ook niet moeilijk doen over retourneren. Nu al 3 dagen bezig met retour sturen. Omdat ik de optie achteraf betalen met KLARNA heb gekozen mijn retour gemeld met melding dat webshop problemen geeft met retourticket af te geven.
Heel duidelijk gevalletje dropship webshop

10 de agosto de 2026

Volumizer besteld

Volumizer besteld. Na 3 weken wachten eindelijk bezorgd. Product komt uit China, bij Temu staat dezelfde voor €25 goedkoper. Ik heb echt spijt dat ik dat niet gecheckt heb van tevoren. Waardeloos bedrijf dit!

1 de agosto de 2026

Misleiding

Slechte kwaliteit. Adverteren met 2 min. opwarmen..dat klopt, maar je moet van te voren 4 uur opladen. Apparaat valt uit tijdens opwarmen. M&M vraagt video waarop dit te zien is. Hoe dan? 30 dagen niet goed teruggarantie. Na 1 dag proberen willen terugsturen.. dit kan niet ivm hygiënische redenen. Hoe kan ik hem anders uitproberen.
Milo en Mees lijkt NL maar komt gewoon uit China. NIET KOPEN dus.
Afzetterij ...schaam jullie

31 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Voluminizer besteld bij Milo en Mees…

Voluminizer besteld bij Milo en Mees maar et voldoet totaal niet aan verwachting...
Gemaild omdat er 30 dagen Gebruikersgarantie wordt gegeven maar alleen bij een defect kun je het artikel retourneren en omdat je het product hebt ( uit) geprobeerd verschuilen zij zich nu achter de volgende wetgeving ( deze rekst kreeg ik in een mail van hen als antwoord):
Retourneren us niet mogelijk volgens artikel 6:230p, onderdeel f, van het Burgerlijk Wetboek (de Nederlandse implementatie van artikel 16, onder e, van Richtlijn 2011/83/EU) geldt het herroepingsrecht niet voor verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden geretourneerd en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Kortom ik heb het juridisch loket gebeld en zal bij Kassa en Ombudsman dit bedrijf aanmelden als oplichters want dat zijn ze.

De enige troost is: wat je een ander aan doet komt keihard bij je terug!

31 de julho de 2026

Volumizer daar besteld

Volumizer daar besteld. Adverteren met 30 dagen proberen en dan geld terug als niet bevalt.
Nu heb ik gemaild maar mag dus niet terug omdat verpakking open is geweest...hoe moet je hem anders proberen.
Mijn advies is, koop hem niet. Flutding

30 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Milo & Mees weigert geld-terug-garantie bij defect product.

Op 6 juni kocht ik de Volumizer (€ 34,95) voor kort haar. Het apparaat werkt helaas niet. Het scherm zegt 200 graden, maar de borstel blijft lauw.
De klantenservice eist een video als bewijs. Een video van een lauwe borstel bewijst natuurlijk niets. Ook is het bestand te groot om te versturen. Milo & Mees weigert nu mee te werken. Ze willen alleen een nieuwe borstel sturen en dat hebben zij snel gedaan in mijn vakantie.
In hun advertentie beloven ze: "30 dagen risicovrij proberen. Niet tevreden? Geld terug zonder gedoe." Dit is helaas een luchtkasteel. Ze houden zich niet aan hun eigen regels. De service is erg teleurstellend en de reclame is misleidend. Denk goed na voordat u hier iets bestelt!

6 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer dat je toch 1 ster moet…

Jammer dat je toch 1 ster moet aangeven!! Toegegeven ik bestelde zelf het apparaat. Waardeloos ding. En als je het retour wilt zenden krijg je mail waarom en tips en tot 4 keer toe gevraagd hoe retour te zenden en dan krijg je hierop geen antwoord!!!! Losers en waardeloos om dat toch op je site te zetten dan je het na aanvraag retour kan zenden. Dus bij twijfel niet kopen, sowieso niet, want retour doen ze hier niet aan!!!!!

28 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Volomizer verkrijgbaar in een webwinkel die adverteert met 30…

Een webwinkel die adverteert met 30 dagen uitproberen van een Volumizer. Ik heb product uitgepakt, opgeladen en het voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen. Borstel doet niets. Plastic rotzooi. Wil gebruik maken van mijn recht op retour maar krijg geen retourlabels.
Bedrijf verschuilt zich achter hygiëne product dat niet retour mag, terwijl zij zelf op de site 30 dagen proef garantie zetten. Bedrijf is uitsluitend per mail bereikbaar. Sturen copy paged mailtjes. Kortom niet kopen, plastic rotzooi uit China. Geen enkele garantie.

14 de julho de 2026

É esta a sua empresa?