Mindstate Opiniões 66

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybka wysyłka oraz miła obsługa po skontaktowaniu się rozwiali moje wszystkie wątpliwości materiał super przyjemny i wygodny podsumowując polecam bo o takie marki aktualnie ciężko na rynku a je... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sama jakość produktu - bardzo przeciętna. Jest to oczywiście rzecz subiektywna, ja spodziewałem się czegoś więcej. Postanowiłem zwrócić zakupione ubrania i tu pojawił się problem. Po odesłaniu paczk... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Totalnie najlepsze bluzy. Mam już trzy z seri frotte. Bardzo dobra jakość wykonania i przyjemny materiał, dużo kolorów do wyboru. Luźny krój, bardzo wygodny, jest kaptur, jest kieszonka, to najważniej... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ubrania Mindstate są naprawdę świetne! Jakość materiałów jest wysoka, co sprawia, że ubrania są wygodne i trwałe. Dodatkowo, ich wzory i kolory są na czasie, co pozwala na tworzenie modnych stylizacji... Ver mais

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Jesteśmy polską marką odzieżową skupioną na produkcji najwyższej jakości produktów! Wszystkie nasze ubrania produkowane są w Polsce z dbałością o każdy detal. Zapraszamy do poznania naszej oferty na mindstate.pl a jeżeli już jesteś naszym klientem/klientką to zachęcamy Cię do podzielenia się opinią na nasz temat!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

Sama jakość produktu - bardzo przeciętna.
Jest to oczywiście rzecz subiektywna, ja spodziewałem się czegoś więcej. Postanowiłem zwrócić zakupione ubrania i tu pojawił się problem. Po odesłaniu paczki nie otrzymałem żadnej informacji zwrotnej. Nie było wiadomo czy zwrot dotarł czy nie dotarł. Dopiero po wysłaniu maila, dowiedziałem się co się dzieje z paczką. Dzisiaj mija 15 dni roboczych od otrzymania paczki przez sklep. Pieniędzy na moim koncie dalej nie ma. Mimo otrzymanej informacji kilka dni temu, że mój zwrot został zweryfikowany i przyjęty a informacji o zwrocie środków mogę się spodziewać “niedługo”, kolejny raz to ja musiałem wysłać wiadomość, upominając się o moje pieniądze. Rozumiem wydłużony czas oczekiwania na zwrot, biorąc pod uwagę okres świąteczny, ale takie problemy w komunikacji (a tak właściwie jej brak) to zwykły brak szacunku do klienta. Obsluga klienta na takim poziomie pozostawiła ogromny niesmak do całej marki. Nie polecam.

11 de abril de 2026
logótipo da Mindstate

Resposta da Mindstate

Drogi kliencie, zwrot o którym mowa w recenzji został zrealizowany przez nas zgodnie z regulaminem w przeciągu 14 dni kalendarzowych od dotarci paczki do naszego magazynu o czym poinformowaliśmy w wiadomości przesłanej na maila.
Również zgodnie z regulaminem istotny jest fakt iż do tego terminu doliczyć trzeba do kilku dni roboczych na realizacje zwrotu przez operatora płatności na którą nie mamy niestety wpływu i mimo szczerych chęci nie jesteśmy w stanie przyśpieszyć w żaden sposób.

Tak jak zauważył Pan w opinii na okres zwrotu Pana zamówienia nałożył się okres świąt wielkanocnych a wraz z nim kilka dni roboczych które odeszły, wydłużając termin. Mimo to dołożyliśmy wszelkich starań aby każdy oczekujący zwrot został zrealizowany w terminie 14 dni

Jeżeli chodzi natomiast o komunikację z nami to chcieliśmy zauważyć iż na każdą z 2 wiadomości mailowych którą przesłał nam Pan w sprawie zwrotu otrzymał Pan niezwłoczną odpowiedź w najbliższym dniu roboczym.

Ciężko nam się zgodzić ze stwierdzeniem iż kontakt z nami jest utrudniony. Każdy klient może skontaktować się z nami mailowo lub na instagramie i otrzymać informację na temat statusu swojego zwrotu lub wymiany. Odpisujemy na wszystkie wiadomości niezwłocznie od poniedziałku do piątku a nierzadko również w weekend jeżeli występuje taka potrzeba.

Dbamy o to aby każdy klient w naszym sklepie był na bieżąco poinformowany ze wszystkimi kwestiami związanymi z jego zamówieniem niezależnie czy chodzi o wysyłkę, zwrot, wymianę czy reklamację.

Trzymamy kciuki za to, iż zwrot środków do Pana dotarł/dotrze niedługo i jeżeli pojawią się jakiekolwiek pytania lub wątpliwości to pozostajemy do pełnej dyspozycji pod adresem mailowym: kontakt@mindstate.pl lub na naszym instagramie

Szybka wysyłka oraz miła obsługa

Szybka wysyłka oraz miła obsługa
po skontaktowaniu się rozwiali moje wszystkie wątpliwości
materiał super przyjemny i wygodny
podsumowując polecam bo o takie marki aktualnie ciężko na rynku a jest to jedna z tych które wyróżniają się pozytywnie !

6 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Sztos! Kupcie a się zakochacie !

Powiem tak…bluzy totalny sztos mam już jej sporo czasu bluza wygląda jak nowa nic się z nimi nie stało. Plus polska firma!!! Mam chyba z 5 bluz i także kupuje je moim bliskim. Nie zastawiające się spróbujcie a nie pożałujecie!

26 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

bluza przyszła z wadliwym nadrukiem i juz to mnie zaniepokoiło, jednak po pierwszym praniu materiał od środka kompletnie sie rozwalił,na bluzie powstała masa klebkow,materiał OK nie zachwycający

26 de dezembro de 2025
logótipo da Mindstate

Resposta da Mindstate

dzień dobry, prosimy o informacje czy kwestia wadliwego nadruku została zgłoszona? W przypadku jakichkolwiek problemów z produktem niezwłocznie wymieniamy lub naprawiamy produkt wraz z pokryciem wszystkich kosztów.

Jeżeli chodzi o kwestie materiału to po pierwszym praniu może wychodzić odrobina "puszku" z bluzy - jest to w 100% normalne. Ważne aby produkt prany był zgodnie z informacjami na metce i przy takiej pielęgnacji bez problemu będzie służył długie lata

Prosilibyśmy o kontakt mailowy pod adresem naszego biura obsługi klienta - kontakt@mindstate.pl. Zapoznamy się ze sprawą jeszcze dokładniej i postaramy się pomóc

100%

Zamówiłem trzy bluzy z okazji promo Black Friday i jestem zachwycony! Bluzy są świetne, piękne i bardzo miłe w dotyku. Materiał jest wysokiej jakości, a rozmiary idealnie pasują. Dostawa była szybka, zamówione produkty w piątek przed 12, dostarczone w sobotę do południa. Zdecydowanie polecam wszystkim!

29 de novembro de 2025

Super

Bardzo szybka dostawa i bardzo fajny materiał bluzy, realnie czuć że to 90% bawełny, fajne jest też to że kieszeń kangurka ma takie szycie, że rzecz którą w nią włożymy nie powinna wypaść ze względu na lekkie wgłębienie i szycie po bokach, efekt nie jest zauważalny więc nie psuje looku bluzy, inne bluzy tego nie mają.

2 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Moje doświadczenie było świetne, ponieważ nie spodziewałam się tak dobrej jakości produktu ani tak szybkiej dostawy. Produkt dotarł do mnie 2 dni od zamówienia. Wybrałam bluzę frotte i jestem z niej bardzo zadowolona, jest ciepła, przyjemna w dotyku i ma fajny fason.

20 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem zadowolona z usług firmy

Jestem zadowolona z usług firmy. Mam już nie jedna rzecz z Mindstate i nie mogę powiedzieć ani jednego złego słowa odnośnie ubrań które posiadam. Są wygodne i trwałe. Akcje które prowadzi firma również są na duży plus. Polecam z całego serca

30 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo dobre i stylowe bluzy

Zajebiste bluzy dla osób które cenią sobie bardzo dobrą jakość materiału jest to aż 90% bawełna
Po wielu praniach bluzy nadal są w bardzo dobrym stanie i się nie kulkują jak to bywa w innych markach
Od roku już praktycznie nie kupuje bluz w sieciówkach które są praktycznie na „raz” i już się kulkują
Z własnego doświadczenia wiem,że lepiej zainwestować raz na jakiś czas w porządną dobrą jakościowo bluzę która posłuży wam na dłużej
Bluzy mają minimalistyczny ale stylowy design przez co łatwo dobrać codzienne stylizacje
Nawet do eleganckich spodni bluza bardzo dobrze fituje
W swojej kolekcji mam beżową bordową szarą czarną z nadrukiem i czarną basic
Nie wymieniłabym tych bluz na żadne inne bo te spełniają moje wszystkie oczekiwania i wiem że spełnią oczekiwania każdego kto zdecyduje się zakupić bluzę z mindstate po raz pierwszy
Było tak ze mną zamówiłam pierwszy raz beżową- przepadłam i zamówiłam kolejne
Są idealne również dla alergików sama nim jestem i uwielbiam materiał bluz z mindstate
Bardzo polecam wszystkim tą markę bo naprawdę warto!
I trzeba jeszcze zaznaczyć że kontakt z firmą mindstate jest bardzo dobry odpowiadają na wszelkie pytania i wątpliwości na instagramie wysyłka jest bardzo szybko a jak nie pracują w sobotę to potrafią nawet wtedy jak jest potrzeba wysłać zamówienie na specjalną okazję dla osoby która o to prosi
Polecam!

20 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Mam 4 bluzy z każdej jestem mega…

Mam 4 bluzy z każdej jestem mega zadowolony piękne kolory bluz jak i super materiał krój również ekstra szukałem właśnie szerokich i długich bluz i znalazłem idealnie polecam serdeczniee

12 de maio de 2025

Najlepsza firma streetwear

Najlepsza firma streetwear, pierwszy item kupiłam w bodajże w 2023 jeszcze wtedy nikt prawie nie słyszał o mindstate zamówiłam szalik który mam do tej pory inny szalik który wychodził z innej manufaktury zamówiłam przyjacielowi, też jest świetny a na te święta dostałam bluzę z tej firmy i nie zamieniłabym jej na nic innego

13 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais