Mindstate Opiniões 66

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Szybka wysyłka oraz miła obsługa po skontaktowaniu się rozwiali moje wszystkie wątpliwości materiał super przyjemny i wygodny podsumowując polecam bo o takie marki aktualnie ciężko na rynku a je... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Sama jakość produktu - bardzo przeciętna. Jest to oczywiście rzecz subiektywna, ja spodziewałem się czegoś więcej. Postanowiłem zwrócić zakupione ubrania i tu pojawił się problem. Po odesłaniu paczk... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

Escrito pela empresa

Jesteśmy polską marką odzieżową skupioną na produkcji najwyższej jakości produktów! Wszystkie nasze ubrania produkowane są w Polsce z dbałością o każdy detal. Zapraszamy do poznania naszej oferty na mindstate.pl a jeżeli już jesteś naszym klientem/klientką to zachęcamy Cię do podzielenia się opinią na nasz temat!

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Fav Bluzy <3

Totalnie najlepsze bluzy. Mam już trzy z seri frotte. Bardzo dobra jakość wykonania i przyjemny materiał, dużo kolorów do wyboru. Luźny krój, bardzo wygodny, jest kaptur, jest kieszonka, to najważniejsze, no i można bez problemu podwijać rękawy to też na plus. Stosunek ceny do jakość jak najbardziej odpowiedni, a jak się trafi promocja to już w ogóle. Jakby ktoś się zastanawiał to bardzo polecam <3

13 de maio de 2025

super

swietna bluza, bardzo dobra jakosc (szkoda mi jej bo poplamilam ja przy pierwszej okazji) ale to oczywiscie moja wina, a sama bluza jest swietna naprawde polecam zakup.

8 de maio de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Spodnie dresowe

Jakość i krój spodni pozytywnie zaskakuje. Wewnętrzny sznurek niestety jest tragiczny. Niczym niezakończony, strzępi się, bardzo cienki przez co pili w talii. Niby mały detal, a mógłby odmienić cały obraz produktu :)

28 de março de 2025

Cześć Miłosz!
Dziękujemy za Twoją opinię i zwrócenie uwagi na temat sznurka w spodniach. Weźmiemy to pod uwagę przy projektowaniu kolejnych edycji spodni :)

W razie pytań zapraszamy do kontaktu mailowego lub na instagramie!
Pozdrawiamy!

Bluzy świetne

Bluzy świetne, ale już po pierwszym praniu została zafarbowana przez drugą. Zmarnowane pieniądze gdyż bluza jest cała w różowych plamach.

27 de março de 2025

Cześć Wiktoria,
jakie kolory bluz zostały połączone w praniu?

Prosimy o kontakt na maila: kontakt@mindstate.pl, przeanalizujemy zaistniałą sytuację i postaramy się pomóc

EDIT: W toku wyjaśniania reklamacji ustaliliśmy, iż bluzy zostały wyprane z nieprawidłowym złączeniem kolorów.

Prosimy pamiętać aby nie łączyć intensywnych kolorów bluz z jasnymi szczególnie jeżeli nie były one wcześniej prane osobno gdyż naturalne jest, iż nowa odzież o kolorach zbliżonych do czerwonego może zabarwić inne jaśniejsze ubrania.

Z doświadczenia wiemy, że po kilku praniach można już łączyć kolory naszych bluz nie zwracając na to, aż takiej uwagi. Jednak kiedy produkty są nowe jest to naturalne, iż mogą uwolnić barwnik. Zachęcamy do prania zgodnie z powszechną wiedzą o łączeniu kolorów oraz zgodnie z instrukcją na metce i nie wystąpi więcej taki problem.

Naszym zdaniem opisana sytuacja jest wynikiem niewłaściwej pielęgnacji produktu a nie jego złej jakości lub wady produkcyjnej.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nie polecam bluza inna niż na…

Nie polecam bluza inna niż na zdjęciach, drogi zwrot
Od środka rozwalające się kłęby materiału. Nie wiem co tu dodawać wszystko wyjaśniłem

14 de março de 2025

Dzień dobry,
czy moglibyśmy prosić o więcej informacji jeżeli chodzi o wspomnianą w recenzji rozbieżność między bluzą na zdjęciach a w rzeczywistości? Jaki model został zamówiony i na czym polegała różnica?

Jako firma staramy się dbać o to aby wszystkie nasze produkty były dobrze sfotografowane przez profesjonalne studio (w przypadku niektórych produktów umieszczamy również zdjęcia na modelach) oraz staramy się jak najrzetelniej oddać cechy produktu przy pomocy opisu.

Jeżeli chodzi o kwestię "drogiego zwrotu" to jako firma nie pobieramy żadnej opłaty za dokonanie zwrotu/wymiany. Jedynie nie oferujemy darmowego zwrotu co w przypadku mniejszej lokalnej firmy nie jest niestandardowe. W takim przypadku zwrot kosztuje tyle ile przesyłka u dowolnego przewoźnika. Pragniemy dodać w tym miejscu również, że współpracujemy ze wszystkimi przewoźnikami na rynku w odbiorze paczek oraz oferujemy możliwość odesłania paczki do pobliskiego paczkomatu (co jest jedną z tańszych opcji na rynku usług kurierskich a czego wiele firm nie oferuje ze względu na niedogodność jaką jest odbieranie paczek z innego adresu niż adres firmy).

Tak jak wspomnieliśmy na początku, chcielibyśmy dowiedzieć się więcej na temat Twojego doświadczenia z naszym produktem. Jeżeli możemy to prosimy o kontakt w odpowiedzi na tę wiadomość lub bezpośrednio na naszego maila: kontakt@mindstate.pl. Postaramy się pomóc i wyjaśnić ewentualne wątpliwości.

Świetna :D

Bluza mega fajna, ciepła i widać, że porządna! Przyszła szybko a kolor na żywo jest cudowny! Mimo, że zamówiłam za dużą to ładnie wygląda i dobrze się układa :) Jedyny minus to jak dla mnie kaptur średnio sie układa i jest troche denerwujący ale to bardziej osobista preferencja

15 de fevereiro de 2025

Ubrania Mindstate są naprawdę świetne

Ubrania Mindstate są naprawdę świetne! Jakość materiałów jest wysoka, co sprawia, że ubrania są wygodne i trwałe. Dodatkowo, ich wzory i kolory są na czasie, co pozwala na tworzenie modnych stylizacji. Obsługa klienta jest również na plus, zawsze pomocna i chętna do udzielenia rad. Zdecydowanie polecam ten sklep każdemu, kto szuka czegoś wyjątkowego do swojej garderoby!

12 de janeiro de 2025

Cudowne bluzy

Zamówiłam już dwie bluzy grafitową i różową ich kolory są przepiękne! Dbałość o najmniejsze szczegóły, krój bluzy jest idealny.
Czas oczekiwania bardzo krótki, serdecznie polecam zakupy na tej stronie najlepsze bluzy pod względem jakości materiału który się nie zmienia po praniu, a także piękne kolory które są takie jak na zdjęciach <3

17 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais