Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Har købt et par begyndersko som sidder virkelig dårligt på mit barns fod. Skoene bliver ved med at falde af både når han kravler og går. Har været i kontakt med deres kundeservice som har været meget... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Øv… Havde købt disse til mine drenge på 1 år. Desværre sidder skoene ikke ordentligt fast og børnene får hele tiden “trådt dem skæve” når de rejser sig op, så de gør det sværere for dem at gå end hvi... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Fik disse sko til min datter. Kvaliteten var ikke super og passede ikke rigtig. Too bad, jeg bytter dem til noget andet. Dette kunne jeg ikke da deres hjemmeside ikke virkede. Jeg blev så konta... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte 3 par begyndersko. Mit barn plejer ikke at vil have almindelige sko på, men siger slet ikke noget til bære minifus. De sikrer han ikke glider på underlaget og giver god støtte om foden. Vi oplev... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas para bebé

Escrito pela empresa

Minifus er et aarhusiansk brand, skabt til at støtte børns udvikling gennem leg og bevægelse. Med nordisk design og omtanke skaber vi motoriske møbler, begyndersko og strømper, der gør hverdagen sjovere og mere inspirerende for både børn og voksne. Vi tror på, at de bedste øjeblikke skabes, når børn opdager verden på deres egne præmisser. Når små fødder tager modige skridt, når balance bliver en leg, og når nysgerrighed fører til grin og nye erfaringer. Hos Minifus handler det om at skabe rammerne for alt det – trygge, inspirerende og smukt designede.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Hurtig forsendelse

Hurtig forsendelse - fik dog købt et par der var lige små nok men de sendte hurtigt et nyt par, så mit lille barnebarn kan få de sødeste små kravle sko på.

31 de março de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Høje forventninger.. produkt med plads til forbedring..

Hurtig levering af produkterne. Desværre levede de ikke op til forventningen, da de sidder dårligt om mit barns fod. Herefter relativ hurtig mailkorrespondance om returning, hvor minifus var flinke til at oprette et returlabel til anvendelse. Jeg afventer fortsat tilbagebetalingen.

4 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Spar jeres penge og køb noget…

Spar jeres penge og køb noget ordenligt. Skoene kommer og der står tydeligt made in china på, derfor blev jeg nysgerrig og slog præcis de samme op på TEMU … til jeres store overraskelse meget billigere pris - lidt skuffende men det forklarer hvorfor de sad så dårligt og gled af sønnens fod.
Heldigvis fik jeg returneret dem. Det var det eneste gode ved deres service. Måske var det fordi jeg skrev til dem hver dag indtil de svarede mig :-)

3 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Skoene glider ned når baby rejser sig

Skoene glider ned når baby rejser sig. Har købt 3 par og får dem ikke brugt. Har prøvet del af flere omgange, men det samme sker hver gang. Ærgerligt.

8 de janeiro de 2025
logótipo da Minifus

Resposta da Minifus

Hej Tina

Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏻

Det er vi kede af at høre!

Vil du ikke lige skrive til info@minifus.dk? Så finder vi en god løsning for dig 🙏

Classificada 3 em 5 estrelas

12/10 kundeservice

!!! KUNDESERVICE HELT I TOP !!!
Da jeg havde lavet en anmeldelse af deres sko besvarede de dette via mail og her kom de med en forklaring på mit problem og refunderede pengene samt sendte nye par sko i en ny str. så problemet med de forrige sko kunne løses. Dette viser mig at de virkelig brænder for god kundeservice og at deres kunder skal have en god oplevelse ved at handle ved dem.
Problemet blev desværre ikke løst... om det så er min søn der har en fod der ikke passer i de her sko, det ved jeg ikke, men han kan simpelthen ikke gå i dem uden han ender ud over det hårde gummi i bunden hvilket jo kan resultere i evt. vridning i foden osv.
Så mega ærgerligt, men god kundeservice ! det kunne MANGE virksomheder lærer af

20 de fevereiro de 2025

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Er meget tilfreds med skoene, jeg købte til min datter. Dog en anelse brede i forhold til størrelsen, så de sidder lidt løst omkring anklen. Men ellers er jeg egentlig meget tilfreds.

11 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super fine sko til de små

Super fine sko til de små, god kvalitet og hurtigt levering.
Vi har bestilt om formiddagen og næste dag var skoene allerede foran vores dør.
Meget tilfreds.

30 de janeiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais