Mini Misiu Opiniões 73

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

To już moje drugie zamówienie na tej stronie. Więc wierność klienta mówi sama za siebie. Piękny album z mnóstwem możliwości na rozpisanie wspomnień. Pięknie zapakowane

Classificada 2 em 5 estrelas

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamawiałam już drugi raz i mogę bardzo polecieć! Świetny album dziecka i zestaw do odciskania rączek i stópek. Dodatkowo ładnie zapakowane i miły liścik w pierwszej przesyłce :)

Informações de contacto

Geralmente responde em 14 horas

Wierny klient

20 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Przesyłka dotarła szybko, produkty pięknie zapakowane, bardzo dobrej jakości. Serdecznie polecam.

16 de março de 2026

Zestaw beztuszowy

Trochę musiałam poczekać aż pojawi się beztuszowy zestaw do odcisków, ale.jak tylko dostałam informację, że jest od razu zamówiłam.
Realizacja bardzo szybka razem z wysyłką.

24 de janeiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Odcisk wypłaszcza się w trakcie wysychania

Wrażenia z użytkowania glinki niestety negatywne. Masa jest dość twarda nawet po ugnieceniu, więc trzeba użyć stosunkowo dużo siły, żeby odcisnąć rączkę dziecka. Przy kilkumiesięcznym maluchu jest to trudne i niekomfortowe. Jednak największym minusem jest to, że jak już uda nam się uzyskać odpowiednio wyraźny odcisk, to po kilku godzinach schnięcia wypłaszcza się on i staje się niewyraźny. Ponadto glinka wysycha bardzo powoli. To miał być prezent dla dziadków, a póki co boję się, że w ostatniej chwili będę szukać czegoś innego.

18 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Album i karty są super

Album i karty są super!
Jakość wykonania kart do albumu, jak i sam album, są rewelacyjne.
Oprócz zapisywania ważnych momentów i osiągnięć dziecka jest miejsce na zdjęcia, które to dokładniej obrazują.
Karty do zdjęc tak nam się spodobały, że kupiliśmy też dla znajomych.

31 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Glinka jest lekka

Glinka jest lekka, słabo odbija - trzeba użyć bardzo dużo siły, żeby odbiło się cokolwiek. Do tej pory nie zaschła. Żałuję wydanych pieniędzy. Używałam wcześniej innej glinki i miałam zupełnie inne doświadczenie.

2 de novembro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za podzielenie się opinią.
Bardzo nam przykro, że glinka nie spełniła Pani oczekiwań. Sami w domu wykonujemy odciski tą samą glinką średnio co pół roku i nigdy nie zdarzyło się, aby nie wyschła. Z tego, co widzimy, kupiła Pani dwa opakowania – możliwe, że problem pojawił się w momencie, gdy zostały one połączone. Nie zalecamy takiego rozwiązania, ponieważ na jeden odcisk należy zużyć jedno opakowanie glinki.

Postaramy się wyjaśnić tę sytuację z Panią mailowo.
Dziękujemy również za przesłaną sugestię – każda uwaga pomaga nam ulepszać nasze produkty.

Pozdrawiamy serdecznie,

Miłość

Drzewko szczęścia było Naszym prezentem dla Pary Młodej.
Pomysł bardzo spodobał się gościom. Pięknie wykonane w formacie 50x70 bez problemu pomieściło odciski palców 200 gości. Tusze zdały zadanie. Polecam

4 de outubro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy z całego serca za tak miłe słowa! 🥰
Ogromnie się cieszymy, że nasz plakat stał się częścią tak wyjątkowego dnia i spodobał się zarówno Parze Młodej, jak i gościom.
Pozdrawiamy

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo szybka realizacja jak również…

Bardzo szybka realizacja jak również wysyłka. Wiedziałam że to jest piękna pamiątka,ale na żywo jest jeszcze piękniejsza, dziękujemy serdecznie razem z bobasem za fantastyczną rzecz gdzie można zachować niezapomniane chwile i momenty ukryte w tym niezwykłym albumie ☺️🫶...

8 de agosto de 2025

Resposta da Mini Misiu

Ogromnie się cieszymy, że album spełnił oczekiwania i na żywo zachwycił jeszcze bardziej 🥰 To dla nas wielka radość, że może być wyjątkową pamiątką dla Was i Waszego maluszka. Dziękujemy za tak ciepłe słowa!

Piękny prezent

Zamówienie przyszło szybko i pięknie zapakowane.
Rodzice maluszka są zadowoleni z prezentu.

20 de julho de 2025

Resposta da Mini Misiu

Serdecznie dziękujemy za opinię! 💛 Cieszymy się, że zamówienie dotarło szybko i że prezent sprawił radość rodzicom maluszka. To dla nas największa satysfakcja.

All great

Great quality and speed of service

23 de junho de 2025

Resposta da Mini Misiu

Thank you so much for your kind words! We’re happy you’re satisfied with both the quality and the fast delivery. 💛

Pełen profesjonalizm

Pełen profesjonalizm, kultura oraz pomoc w każdym aspekcie. Dziękuję za przemiłą obsługę.
Polecam w 100 %
Bożena

21 de abril de 2025

Resposta da Mini Misiu

Pani Bożeno, serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa i rekomendację. Cieszymy się, że mogłyśmy pomóc i że jest Pani zadowolona z obsługi. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy. ❤️

Drzewko do odcisków

Szybko, sprawnie. Plakat zgodny z opisem

10 de abril de 2025

Dziękujemy serdecznie za opinię! 💛
Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie, a plakat spełnił oczekiwania 🎨😊
Zapraszamy ponownie – mamy jeszcze wiele pięknych produktów do odkrycia!
Zespół Mini Misiu 🐻✨

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais