Mini Misiu Opiniões 73

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

To już moje drugie zamówienie na tej stronie. Więc wierność klienta mówi sama za siebie. Piękny album z mnóstwem możliwości na rozpisanie wspomnień. Pięknie zapakowane

Classificada 2 em 5 estrelas

Wrażenia z użytkowania glinki niestety negatywne. Masa jest dość twarda nawet po ugnieceniu, więc trzeba użyć stosunkowo dużo siły, żeby odcisnąć rączkę dziecka. Przy kilkumiesięcznym maluchu jest to... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bardzo szybka realizacja jak również wysyłka. Wiedziałam że to jest piękna pamiątka,ale na żywo jest jeszcze piękniejsza, dziękujemy serdecznie razem z bobasem za fantastyczną rzecz gdzie można zachow... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Zamawiałam już drugi raz i mogę bardzo polecieć! Świetny album dziecka i zestaw do odciskania rączek i stópek. Dodatkowo ładnie zapakowane i miły liścik w pierwszej przesyłce :)

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem.

Przesyłka dotarła zgodnie z zamówieniem. Produkt w pełni zgodny z opisem. Odciski się udały, więc polecamy

30 de março de 2025

Dziękujemy serdecznie za opinię! 💛
Cieszymy się ogromnie, że przesyłka dotarła bez problemu i że produkt spełnił oczekiwania — a przede wszystkim, że odciski się udały! ✨
To dla nas najpiękniejsza wiadomość, że możemy pomóc w zatrzymaniu tak ważnych wspomnień na dłużej.
Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Sprzedający bardzo zaangażowani w swoja…

Sprzedający bardzo zaangażowani w swoja pracę. Książki, karty, plakaty wykonane bardzo estetycznie i profesjonalnie. Pięknie zapakowana paczka. Błyskawiczna wysyłka. Polecam

24 de março de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Mini Misiu

Bardzo dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię! 💛
Ogromnie się cieszymy, że nasze produkty i sposób ich zapakowania zrobiły na Pani tak dobre wrażenie, a szybka wysyłka i nasze zaangażowanie zostały zauważone ✨
To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy!
Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie 💌

Classificada 5 em 5 estrelas

Zakupiony towar bardzo pięknie…

Zakupiony towar bardzo pięknie zapakowany. Estetyczne wykonanie.Bardzo szybka wysyłka. Super kontakt ze sprzedającym . Polecam w 100%

26 de março de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Mini Misiu

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 💛
Ogromnie się cieszymy, że wszystko spełniło Pani oczekiwania – od zapakowania, przez jakość produktu, aż po kontakt i wysyłkę.
Takie opinie dodają nam skrzydeł! ✨
Pozdrawiamy serdecznie i zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło 💌

Świetnie

Edit: Dziękuję za wyjaśnienie mojej sytuacji i szybką dostawę zamówienia.

Zamowienie było 13 marca , ale jeszcze nic nie przyszło, nie dostałam żadnej informacji. Porażka

13 de março de 2025

Resposta da Mini Misiu

Bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Niestety, przeoczyliśmy Pani zamówienie i jak tylko otrzymaliśmy od Pani informację, natychmiast podjęliśmy działania, aby je wysłać. Serdecznie przepraszamy za tę pomyłkę – był to zwykły błąd ludzki, za który bardzo żałujemy.
Aby zrekompensować Pani niedogodność, do zamówienia dołożyliśmy mały gratis. Mamy nadzieję, że mimo tej sytuacji, produkt sprawi Pani radość.
Jeszcze raz przepraszamy i dziękujemy za wyrozumiałość!

Resposta da Mini Misiu

Dzień dobry, serdecznie dziękujemy p. Kamilu za opinię!
Cieszymy się, że nasze starania włożone w staranne pakowanie produktów zostały docenione. Dbamy o każdy szczegół, aby zapewnić naszym klientom najwyższą jakość usług.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, naklejki doskonale zabezpieczone, wzór piękny :)

29 de janeiro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że nasza szybka wysyłka oraz staranne zabezpieczenie naklejek spełniły Pani oczekiwania. To dla nas niezwykle ważne, aby nasze produkty nie tylko cieszyły oko pięknym wzorem, ale również docierały do naszych klientów w idealnym stanie.

Przemiła obsługa

Przemiła obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja zamówienia.

16 de janeiro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że jest Pani zadowolona z naszej obsługi, kontaktu oraz szybkiej realizacji zamówienia. Satysfakcja naszych klientów jest dla nas priorytetem.

Great service

Great service, lovley product and we got everything we asked for
Thank you

7 de janeiro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Thank You for Your Feedback! Thank you for your kind words! We’re delighted you loved the product and our service. It means a lot to us!
If you need anything else, feel free to reach out.

Przepiękny prezent

Przepiękny prezent, przyszła Mama była zachwycona :)
świetnie, że można dokładać kolejne strony i super pomysły :)

7 de janeiro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Dzień dobry, bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Cieszymy się, że nasz album okazał się trafionym prezentem i że przyszła Mama była zachwycona. Możliwość dodawania kolejnych stron to dla nas istotna funkcja, ponieważ chcemy, aby każdy mógł dostosować album do swoich potrzeb.

Pięć gwiazdek - fantastyczna obsługa

Mają tak piękne produkty, a obsługa klienta jest fantastyczna. Magda pomogła mi znaleźć idealną Księgę Dziecka. Zestaw do odcisków jest bardzo łatwy w użyciu i daje piękne, szczegółowe rezultaty.
Paczka dotarła szybko.

5 de janeiro de 2025

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 😊 Bardzo się cieszymy, że nasze produkty spełniły Twoje oczekiwania. To cudowne, że Księga Dziecka i zestaw do odcisków przypadły Ci do gustu, a ich używanie sprawiło radość. Zapakowanie twego zamówienia to była czysta przyjemność – dokładamy wszelkich starań, aby każda paczka była wyjątkowa i dotarła jak najszybciej. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Album przepiękny 🤩

Album przepiękny 🤩

11 de dezembro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za tak miłe słowa! 🤩 Cieszymy się, że album przypadł Ci do gustu. Tworzymy je z pasją, aby każda chwila była wyjątkowa.

Szybko

Szybko, sprawnie, dobrze zapakowane.

10 de dezembro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Zawsze staramy się realizować zamówienia jak najszybciej, aby nasze produkty jak najszybciej mogły cieszyć naszych klientów. Zapraszamy ponownie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wszystko przebiegło bardzo szybko i…

Wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie. Album bardzo ładnie i starannie wykonany oraz pięknie zapakowany.

25 de novembro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszego albumu i jego opakowania. Twoje zadowolenie to dla nas największa radość. Zapraszamy ponownie!

excellent service

excellent service
fast shipping, item as described.

5 de novembro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Thank you so much for your kind words! 😊 We're thrilled to hear that you were satisfied with our service, fast shipping, and the product. We hope to serve you again soon!

Polecam serdecznie

Polecam serdecznie, piękne ilustracje.

23 de outubro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Bardzo dziękujemy za miłe słowa i rekomendację Pani Kasiu ! 😊 Cieszymy się, że ilustracje przypadły Pani do gustu. Tworzymy je z myślą o tym, by wprowadzały ciepło i radość do wyjątkowych chwil. Zapraszamy ponownie! 💖

Śliczny album

Śliczny album, piękna grafika, szybka dostawa. Jestem pod wrażeniem, produkt dobrej jakości. Mega polecam!!

18 de outubro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię Pani Weroniko! 😊 Bardzo się cieszymy, że Album, grafika i jakość produktu spełniły Pani oczekiwania, a szybka dostawa była dodatkowym atutem. To dla nas ogromna motywacja do dalszej pracy! Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 💖

Super obsługa,piękna naklejka ścienna

Super obsługa,piękna naklejka ścienna. Polecam

10 de outubro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy Pani Beato za pozytywną opinię 😊choć przebieg Pani zamówienia nie z naszej winy nie był nienaganny, Pani paczka została uszkodzona w trakcie transportu ale najbardziej cieszymy się, że produkt spełnił Pani oczekiwania. Zaparzamy ponownie !💖

Produkt świetnej jakosci

Piekny album, fajnie ,że jest instrukcja aby nie kleić klejem. Zaczynamy kompletować wspomnienia. Bardzo solidny i ładnie wykonany. Bardzo podoba mi się, że okładka jest sliska i się nie brudzi.

22 de setembro de 2024

Resposta da Mini Misiu

Dziękujemy za tak miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że album przypadł Wam do gustu i że instrukcja okazała się pomocna. To wspaniałe, że już zaczynacie kompletować swoje wyjątkowe wspomnienia! Staramy się, aby nasze produkty były nie tylko piękne, ale także praktyczne, dlatego cieszy nas, że doceniacie jakość wykonania i łatwość utrzymania okładki w czystości. Życzymy wielu cudownych chwil do zapisania w albumie! 📸✨

Cudo

Cudo! ❤️ Inaczej nie mogę określić tego zamówienia. Druk idealny, szybka wysyłka. Zamówienie świetnie zapakowane, dotarło bez zagnieceń. Na pewno jeszcze tu zajrzę ❤️

2 de agosto de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais