Minun Pikkuiseni Opiniões

250
TrustScore: 2.5 em 5

2,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Paketin saapuminen kesti mielestäni pitkään, toki joulusesonki varmasti ruuhkauttaa. Tuotteet paketoitu tiiviisti pakettiin kuplamuovin kanssa ja kestivät kuljetuksen, vaikka paketissa pieni kolhu k... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de brinquedos para crianças

Escrito pela empresa

Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Como esta empresa usa o Trustpilot

Todas as opiniões

(250)

99 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Tilasin kuukausi sitten tyttären…

Tilasin kuukausi sitten tyttären pojalle lenkkarit ja haalarisetin. Maksoin tuotteet ennen toimitusta noin 60 euroa. Lenkkarit tuli noin kolme viikkoa tilauksesta mutta haalaripiposetistä tuli ilmoitus että loppunut ja eivät saa sitä enää mistään. Pyysin rahoja takaisin, en saanut mitään vastausta. Sitten ilmoittivat, että voin tilata nolla eurolla samanhintaisen tuotteen. Olen lähettänyt useita sähköpostiviestejä heille ja vastaukset ovat olleet hyvin epämääräisiä. Minulla on edelleen 30 euroa maksettuna haalarisetistä jota ei ole edes lähetetty minulle.

21 de setembro de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, että osa tilauksestanne jäi toimittamatta ja että yhteydenpito asian ratkaisemiseksi on ollut puutteellista.

Lähettäkää meille tilausnumeronne tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite, jotta voimme tarkistaa tilanteen ja auttaa teitä eteenpäin.

söpöt tossut

söpöt tossut, mutta hiukan isoa kokoa, myöhemmin sopivat

1 de setembro de 2026

Hyvä asiakas,

Kiitos palautteestasi! Mukava kuulla, että pidit tossuista. Toivottavasti ne ovat pian juuri sopivan kokoiset.

Tuotteet tulivat Kiinasta

Tuotteet tulivat Kiinasta, toimitus kesti monta viikkoa. Toinen tuotteista väärää kokoa, vaihto oikea kokoiseen todella monimutkaista. On olevinaan kotimainen kauppa, todellisuudessa myy kiinakamaa. En tilaa enää ikinä

16 de setembro de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, että toimitusaika, tuotteen koko ja vaihtoprosessi eivät vastanneet odotuksianne. Otamme palautteenne vakavasti.

Lähettäkää meille tilausnumeronne tai sähköpostiosoitteenne sekä kuva vääränkokoisesta tuotteesta, jotta voimme selvittää asian.

Classificada 1 em 5 estrelas

Another chinese crap shop with "finnish…

Another chinese crap shop with "finnish alias". Products has no warrant for being made from safe materials which means, you cannot trust them to childrens. All products went to bin. Also package was just plastic wrap with many layers. Also it took about a month for the products to arrive, which clearly indicate that products are not coming from Europe.

12 de setembro de 2026

Ei näin

Ei näin. Olen aikaisemmin täältä tilannut ja olin tyytyväinen niin toimitukseen kuin tuotteeseen. Tilasin nyt täsmälleen saman tuotteen ja huomasin samantien, että laatu on mennyt alaspäin.

Toimituksessa meni yhteensä 1kk 14pv ja paketti tuli puoli neljältä yöllä jätettynä postilaatikon ulkopuolelle roikkumaan!

Sivustotkin muuttuneet AI täyteiseksi ja sivusto huokuu temua.

En tilaa täältä enään ikinä, ei ole luotettava.

28 de agosto de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, että tuotteen laatu ja toimitus eivät tällä kertaa vastanneet aiempaa kokemustasi tai odotuksiasi.

Lähetä meille tilausnumerosi tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite sekä kuvia tuotteesta, jotta voimme selvittää asian tarkemmin.

Classificada 1 em 5 estrelas

Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut…

Olen tässä jo kohta kuukauden odotellut pakettia ja kun katsoin tilauskoodilla seurantaa, niin ilmoittaa että paketti olisi toimitettu minulle, jota en kuitenkaan ole saanut. Lähetin asiakaspalveluun kyselyä, mihin paketti on toimitettu, kun itse en sitä ole saanut, niin ilmoittavat vaan, että tulossa on? En tilaa enää toista kertaa täältä mitään, ihan ihmisten huijausta.

25 de agosto de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, että tilauksenne näkyy toimitettuna, vaikka ette ole vastaanottaneet sitä, ja että asiakaspalvelusta saamanne tiedot ovat olleet epäselviä.

Lähettäkää meille tilausnumeronne tai sähköpostiosoitteenne, jotta voimme selvittää toimituksen tilanteen.

Tilasin vauvan kylpytakin

Tilasin vauvan kylpytakin. Krääsää tuli. Halvan näköinen. Maksoi 34,90 e. Palautin ja palautuksen hinnaksi tuli 26.90 e. Ei ikinä enää!!!!

25 de agosto de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, ettei tuotteen laatu vastannut odotuksiasi ja että palautuskulut aiheuttivat pettymyksen.

Lähetä meille tilausnumerosi tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite, jotta voimme tarkistaa asian tarkemmin.

Classificada 5 em 5 estrelas

Olen todella tyytyväinen

Nimilaput vaikuttavat laadukkailta ja mukautuvat liimattavaan pintaan, kuten kenkään joka ei ole tasainen. Toimitus oli myös nopea ja kaikki sujui kaikenkaikkiaan helposti ja hyvin.

18 de agosto de 2026

Onneksi maksoin Klarna kautta

Onneksi maksoin Klarna kautta. Tuotetta ei ikinä saapunut. Vaikka Klarnan sekä heidän asiakaspalvelun kanssa on ajat sitten sovittu kauppa, että en joudu maksamaan koska tuote ei saapunut niin nyt lähettävät uhkaus sähköposteja, että jos en heti maksa niin laittavat ulosottoon. Aivan älytön asiakaspalvelu ja turvaton kauppa. En tilaa jatkossa näiltä mitään.

17 de agosto de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, että tilaustanne ei toimitettu ja että maksua koskeva viestintä on aiheuttanut huolta. Haluamme selvittää tilanteen mahdollisimman pian.

Lähettäkää meille tilausnumeronne tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite, jotta voimme tarkistaa asian.

Miltei huijausfirma

Antaa ymmärtää, että olisi kotimainen verkkokauppa, mutta tuotteet tulevat Temusta tai vastaavasta ja todella heikkolaatuisia. 14vrk palautusoikeus ei käytännössä toteudu, koska pitäisi maksaa itse lähetys taksisin (25 €), asiakaspalvelu on huonoa ja koko palautusprosessi on tehty hankalaksi varmaan juuri sen takia, että pettynyt asiakas ei jaksaisi kokea vaivaa ja palauttaa sitä. Itse palautan kyllä ihan periaatteestakin, mutta saapa nähdä, että tulevatko rahat ikinä takaisin. Jos eivät, niin kaipa nuo saa luottokorttifirmalta takaisin.

14 de agosto de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, ettei tuotteen laatu ja palautusprosessi vastanneet odotuksiasi. Otamme palautteesi vakavasti ja haluamme selvittää palautuksesi tilanteen.

Lähetä meille tilausnumerosi tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite, jotta voimme tarkistaa asian.

Yksi vuotiaan lelut

Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet ostamassa lahjaa niin tilaa tarpeeksi ajoissa.

29 de julho de 2026

Hyvä asiakas,

Kiitos palautteestanne. Hienoa kuulla, että tuotteet olivat mieluisia ja ehjiä. Olemme kuitenkin pahoillamme pitkästä toimitusajasta sekä vaurioituneista pakkauksista.

Lähettäkää meille tilausnumeronne tai sähköpostiosoitteenne sekä kuvat vaurioituneista pakkauksista, jotta voimme selvittää asian.

Tuotteiden laatu ala-arvoinen

Tuotteiden laatu ala-arvoinen, jouduttiin heittämään roskiin. Toimitusaikakin oli reilusti luvattua pidempi.

17 de julho de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme, että tuotteiden laatu ei vastannut odotuksiasi ja että toimitus kesti luvattua pidempään.

Lähetä meille tilausnumerosi tai tilauksessa käytetty sähköpostiosoite sekä mahdolliset kuvat tuotteista, jotta voimme selvittää asian tarkemmin.

Classificada 1 em 5 estrelas

Olen kaksi viikko odottanut toimitusta…

Olen kaksi viikko odottanut toimitusta ja littanut sähköpostilla tiedustelua mutta eivät vastaa. Todella huonoa palvelua.

23 de julho de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme pahoillamme toimituksen viivästymisestä ja siitä, ettette ole saaneet vastausta yhteydenottoonne.

Lähettäkää meille tilausnumeronne tai sähköpostiosoitteenne, jotta voimme tarkistaa tilauksenne tilanteen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tilausta ei toimiteta luvatussa ajassa!

Minulle luvattiin, et toimitus kestää 1-4 päivää. Tilasin synttäri lahjan ja tilaus ei ole vieläkään tullut vaikka 17 päivää on jo kulunut 😥. En olisi tilannut jos olisin tämän tiennyt.
PK

20 de julho de 2026

Hyvä asiakas,

Olemme todella pahoillamme kuullessamme kokemuksestasi ja pyydämme vilpittömästi anteeksi, että tilauksesi ei saapunut ajoissa, varsinkin kun kyseessä oli syntymäpäivälahja.

Normaalisti toimitusaika on 10–12 arkipäivää. Tämä on arvioitu toimitusaika, emmekä valitettavasti voi ennustaa tarkkaa toimituspäivää, mutta voit olla varma, että tilauksesi on matkalla.

Haluaisimme tutkia tilanteesi tarkemmin. Lähetäthän meille sähköpostitse tilausnumerosi sekä tilauksessa käyttämäsi sähköpostiosoitteen, jotta voimme tarkistaa tilauksesi ja auttaa sinua mahdollisimman nopeasti.

A Experiência Trustpilot

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais