Tilasin kuukausi sitten tyttären pojalle lenkkarit ja haalarisetin. Maksoin tuotteet ennen toimitusta noin 60 euroa. Lenkkarit tuli noin kolme viikkoa tilauksesta mutta haalaripiposetistä tuli ilmoit... Ver mais
A empresa respondeu
1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Ver mais
A empresa respondeu
Paketin saapuminen kesti mielestäni pitkään, toki joulusesonki varmasti ruuhkauttaa. Tuotteet paketoitu tiiviisti pakettiin kuplamuovin kanssa ja kestivät kuljetuksen, vaikka paketissa pieni kolhu k... Ver mais
Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Ver mais
A empresa respondeu
Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.
Pohjoisesplanadi 11-13, 00170, Helsinki, Finlândia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 48% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Como esta empresa usa o Trustpilot
Mittataulukon mitta piti paikkansa. Toimitusaika oli pitkä
Ali express drop shipping yritys. Minulle ei tullut edes saapumisilmoitusta vaan päivää ennenkuin tuote olisi lähtenyt takaisin, lähetti joku täysin tuntematon muu firma sähköpostilla noutokoodin. Koodi oli mennyt Alankomaiselle Gainiao firmalle (myy nahkaisia lompakoita, varmaan myös suoraan Kiinasta tilattuja)
Huijariyritys. Toimii Suomen kuluttajansuojalain vastaisesti.
Peruutin tilauksen 9 minuuttia tilauksen tekemisen jälkeen, mutta se ei enää onnistunut. Tuote piti palauttaa omalla kustannuksella mikä tarkoitti yli 30 euroa, kun tuotteen hinta oli 30 euroa.
Päivitys 22.7.2024: Nyt yritys jatkaa huijaustaan vastaamalla tähän viestiin aivan puuta heinää. Olin nimenomaisesti heti yhteydessä yritykseen ja yritin peruuttaa tilauksen tuloksetta. Olin yhteydessä kuluttajaneuvontaan, joka totesi yrityksen toiminnan Suomen lain vastaiseksi. Tämä yritys kieltäytyi toimimasta Suomen lain mukaisesti.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Tuote tuli sovitussa ajassa. Tosin se oli oletettua pienempi. Tilatessa saisi olla selkeästi näkyvissä tuotteen mitat.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Keittiövälinesarja oli juuri se mitä 4v kokkailusta tykkäävä pikkunen halusi. Tarpeeksi monipuolinen ja turvallinen. Oikein onnistunut ostos.
Terv. Mummi

Resposta da Minun Pikkuiseni
Ei kannata tilata. 4 kk säätämisen jälkeen sain hakea tuotteen MH pisteeltä, jonka olin jo Joulukuussa palauttanut. Eivät suostuneet laskua poistamaan. Joten siksi tämä säätö. Ei oikeaa asiakaspalvelua.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Toimitus ajallaan ja oikein. Tuote vastasi odotuksiani.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Ostin lapsenlapsilleni nimileimasimet. He olivat niistä hirveän onnellisia. Pieninkin 2-vuotias leikki koiran hahmoisella leimasimellaan muutenkin kuin leimaamalla. Heistä ne olivat ihania!

Resposta da Minun Pikkuiseni
Ostettiin sleepy cuddle pehmo. Tuote divulla käytettiin mainonnassa fisher-pricen vastaavan lelun kuvia, mutta saapunut lelu ei ollut todellakaan tuote, vaan aivan viimeisenä oleva halpa kopio, joita saa kiinasta muutamalla eurolla. Yrityshän on drop ship kauppa, joka on vain panostanut hyvin vakuuttavaan oloiseen verkkosivustoon. Saavuttuaan lelu ei edes toiminut ja oli muutenkin niin vaarallista tekoa etten olisi sitä lapsen sänkyyn koskaan laittanut. Reklamoin lelun toiminattomuudesta ja viikon viestittelyn ja videoiden lähettelyn jälkeen yritys jopa suostui mitätöimään laskun. (Tästä syystä tähtiä 2) Asiakaspalvelun viestit olivat selkeästi kone käännettyjä jonka takia itse kirjoitin viestin aina sekä suomeksi että englanniksi, tiedä sitten oliko tuosta mitään apua. En voi suositella tätä yritystä kellekkään.
Toimitus nopea ja tuotteet vastanneet kuvauksia
Terrible service, the delivery time shown on the website before ordering was 1-3 days. It took one month to receive the item. I noticed the delivery was the same as Shein and found the item on the Shein website for a third of the price I paid on minun pikkuiseni. Very disappointed. I expected this to be a proper toy store with good quality items. Never again.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Nopea toimitus, hyvä magneettipeli kaiken ikäisille päiväkotilapsille
Vilkkuva kylpylelu ei kestänyt vettä. Patteri alkoi vuotaa kertakastelun jälkeen (lelun sisään pääsi vettä). Lukuisten viestien ja videoiden jälkeen asiakaspalvelu yksinkertaisesti ilmoitti, että tuotteessa ei ole mitään vikaa. Tytär itki monta tuntia.
Lähetys kesti kauan ja oli puutteellinen. Asiakaspalvelu vastaa oudosti käännetyillä viesteillä, mutta ei tee mitään.
Tuotteet kalliita siihen nähden, että samat myyjät kuin esim. Sheinillä, sama lähettäjän nimi. Tilasin neljä tuotetta, yli kuukauden kesti tulla kaksi tuotetta, sitten kolmen viikon päästä tuli yksi ja yksi puuttuu edelleen. Mitään tilausvahvistusta ei ole mukana. Asiakaspalvelu vastaa kyllä melko nopeasti googlekääntäjän avulla mutta esim. Tilausnumero ei auta mitään vaan pitää toimittaa valokuvia tavaroista. Katsotaan saanko viimeistä tavaraa ikinä. Laatu on tuotteissa ihan ok, mutta tosiaan muista kiinakaupoista saa paljon halvemmalla.
Tanssiva rapu oli tosi hauska 😊Toimitus sujui hyvin.
Lapsenlapseni sai ihanat vauvakengät. Toimitus tuli nopsaan.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.