Tilasin kuukausi sitten tyttären pojalle lenkkarit ja haalarisetin. Maksoin tuotteet ennen toimitusta noin 60 euroa. Lenkkarit tuli noin kolme viikkoa tilauksesta mutta haalaripiposetistä tuli ilmoit... Ver mais
A empresa respondeu
1. Tärkein: yritys antaa ymmärtää sivuillaan, että tuottaa laadukasta tavaraa ja että on kotimainen. 2. Tilaamani tuote tuli suoraan Kiinasta. Lapselle lahjaksi tilaamani tuote täysin laaduton. H... Ver mais
A empresa respondeu
Paketin saapuminen kesti mielestäni pitkään, toki joulusesonki varmasti ruuhkauttaa. Tuotteet paketoitu tiiviisti pakettiin kuplamuovin kanssa ja kestivät kuljetuksen, vaikka paketissa pieni kolhu k... Ver mais
Tuotteet olivat toivotunlaisia ja ehjiä, mutta pakkaukset litistyneet ja rikkinäiset jotka on ikävä antaa lahjaksi. Ilmoituksessa luki että toimitus 1-2 päivää, mutta kestikin 24 päivää. Jos olet osta... Ver mais
A empresa respondeu
Opetuslelut kaikenikäisille. Kestävät, opettavaiset ja 100% turvalliset opetuslelut. Ilmainen toimitus yli 25€ tilauksille.
Pohjoisesplanadi 11-13, 00170, Helsinki, Finlândia
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 48% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Como esta empresa usa o Trustpilot
Älkää missään nimessä ostako täältä mitään. Käytännössä myyvät Temusta tilattua tavaraa ja jatkotoimittaa sen moninkertaisella hinnalla.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Tilaukseni sisälsi 3 tuotetta. Kolmen viikon kuluttua (3-5 päivän sijasta)lopulta tuli 2 tuotetta ( palapelit ok) , mutta kolmas puuttui ja ilmoitettiin että tulossa on. Ei kuulunut, tiedusteluihin tuli luultavasti tekoälyn laatimia nonsense vastauksia , mutta tuotetta ei kuulunut. Lopulta tuli ilmoitus että tuote loppu toimittajalta, ei tulekaan. Laskun eräpäivänä odotin vielä puuttuvaa tuotetta, jonka rahallinen arvo oli yli puolet koko summasta, Onneksi käytin Klarnaa ja saatoin keskeyttää perinnän ja Klarnan avulla sain lopulta uuden laskun, jonka maksoin. Erittäin hermoja repivä ja työläs kokemus. Epäluotettava firma.

Resposta da Minun Pikkuiseni
No home deliver like wedsite said.. Way too long deliver.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Sivustolla luki toimitus 1-3 päivää. Se in vale. Kun otin yhteyttä heihin tämän johdosta sieltä puhuttiin puuta heinää kuten muutkin ovat kertoneet. Älkää ikinä tilauksesi täältä mitään. Huijareita.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Tuote saapui arvioidun ajan puitteissa ja hyvässä kunnossa.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Samat tuotteen voivat löytyä halvemmalla ruotsista tai muilta yrityksiltä. Juuri tämä yritys tilaa tavarat suoraan Kiinasta ja lajittelee tavaran eteenpäin. Ei luultavasti ole edes Eu standardien vaatimia tavaraa...en ostaisi lapselleni koskaan..

Resposta da Minun Pikkuiseni
Palautusoikeutta ei ole tai palauttaminen maksaa noin 30 euroa. Vääränkokoisilla kengillä lapsi ei tee mitään, mutta omaksi tappioksi tämä meni. En tilaa enää koskaan enkä suosittele.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Olimme tilaamassa tyttärellemme kengät kyseiseltä kaupalta. Kun selvitimme kenkien valmistusmaata, selvisi, että samat kengät olivat myynnissä Temussa. Vaikuttaisi siis siltä, että yritys hankkii ainakin osan tuotteistaan polkuhinnoistaan tunnetusta kiinalaisesta kauppapalvelu Temusta, eivätkä kyseisestä palvelusta hankitut tuotteet mahdollisesti täytä EU:n ja Suomen asettamia turvallisuusvaatimuksia koskien mm. Haitta-aineita. Tuotteita yhtiö sen sijaan myy (ainakin kyseisiä kenkiä) merkkituotteiden hinnoilla kuluttajille. Kysyimme yhtiöltä kyseisistä kengistä, ovatko ne Temusta. Yhtiö kiersi kysymyksen, eikä vastannut kysyttyyn asiaan. Myöskään valmistajaa ja valmistusmaata ei kerrottu. Tulemme varmasti pyytämään Tukesia ja/tai Kkv:ta selvittämään yhtiön toimintatapoja, sillä ne saattavat olla jopa vaarallisia kuluttajille - erityisesti lapsille. Mikäli kyseinen toimintamalli osoittautuu todeksi, niin on se törkeän vastuutonta ja moraalitonta. Jos näin on, niin yhtiö asettaa rahan teon korkeimmaksi päämääräkseen välittämättä tärkeimmistä- pienistä viattomista lapsista. Kehotan vakavasti harkitsemaan ostopäätöstä tehdessänne, että haluatteko tukea kauppaa, joka vaikuttaisi harjoittavan kyseisenlaista epäeettistä toimintaa.
Ps. Havaitsimme myös tänään 30.4.2025, että yhtiöllä on ollut myynnissä pupukenkiä ja samanlaisia myydään Temun verrokissa Shein kauppapaikalla.
Älkää ostako tältä yhtiöltä mitään!!!

Resposta da Minun Pikkuiseni
Tilaamani tuotteista toinen oli kokonaan eri kuin se, mitä tilasin ja toisen paketti oli rikkoutunut matkalla. Palautus olisi pitänyt tehdä omalla kustannuksella ja hinta olisi ollut lähes 30 €!
En suosittele! Jos olisi ollut mahdollista arvioida ilman yhtäkään tähteä, olisi arvosteluni ollut oikea suhteessa kokemukseeni. En enää tilaa heiltä!!!

Resposta da Minun Pikkuiseni
Tuotteet suoraan Temusta, kunnon kemikaalipommeja.

Resposta da Minun Pikkuiseni
Temu tuotteita kalliimmalla. En suosittele!

Resposta da Minun Pikkuiseni
Lupaukset pettävät täydellisesti. Tilaus tulee jostain ulkomailta, ei kolmen työpäivän sisällä, tosin en ymmärtänyt klikata sitä pienen pientä i merkkiä, jossa sitten kerrotaan, että tulee jostain ulkomailta. Ei ollut kotiinkuljetusta, kuten luvattiin. Asikaspalvelu ala-arvoista, kunnes ymmärsin, että sähköposteihin ei vastaaa ihminen vaaan kone. Älkää koskaan erehtykö tilaamaan täältä mitään.
This is a scam, ordered the Blocks Marble slide building blocks toy, which on the website clearly looks like duplo-sized building blocks – there are photos and videos with kids playing with the toy proving the size difference. What I received was lego-sized building blocks of bad quality and a completely different brand on the package. On top of this they're only showing 5 star trust pilot and other reviews on their site.
Erehdyin ostamaan yritykseltä tuotteen ja luulin, että verkkokauppa on suomalainen. Tuotteet ovat Kiinasta ja asiakaspalvelu toimii kääntäjän tai tekoälyn avustuksella. Olen tapellut kaupan kanssa palautuksesta 2kuukautta, eikä he ole palauttaneet rahojani. Lupasivat jo palautuksen, mutta mitään ei ole tapahtunut. En voi suositella tätä verkkokauppaa kenellekään, antaisin arvosanaksi 0/5 tähteä, jos pystyisin.
Toimitus kesti luvattoman kauan, meni liki kolme viikkoa yli luvatusta päivästä.
Ei saanu lapsi joululahjaansa, synttärilahjaksi sit joskus
We bought the bubble bath Ice-cream maker. The suction cups are super weak so it does not stick enough and in the bathroom setting, it falls off the wall or side of the bathtub immediately. After the first fall, the 'ice cream cones' holder broke and shattered into tiny sharp plastic shards. Not safe for small kids.
Huijauskauppa, he teeskentelevät myyvänsä alkuperäistä tuotemerkkiä Baby Hip Seat™ (Mukava kantotuki - Lantiokantoistuin), MUTTA he myyvät Temun kopiota 45€:lla, joka maksaa Temusta 9€. Alkuperäinen merkki voisi itse asiassa haastaa Minun Pikkuisenin oikeuteen tästä. Kerron heille tästä.
Tilaus viivästyi ja tiedustelin peruutuksen mahdollisuutta tämän vuoksi. Minulle kerrottiin sähköpostilla peruutuksen olevan mahdollista. Kuitenkin 1,5vrk kuluttua tästä tuli uusi ilmoitus, ettei peruutusta voikaan enää tehdä, sillä tilauksen on tarkoitus lähteä tulevana iltana. Yritin saada asiaan ratkaisua, sillä olin jo ehtinyt tässä välissä tilaamaan vastaavanlaisen tuotteen muualta, asiakaspalvelu oli hyvin törkeää ja asiatonta, evätkä tarjonneet tästä mitään hyvitystä. En suosittele kyseistä nettikauppaa kenellekkään.
Tilaus tuli todella hitaasti. Tuote oli todella huonolaatuinen ja päätin heti että haluan palauttaa tuotteen. Asiakaspalvelu erittäin huonoa. Kysymyksiin ei vastattu ja palauttamisesta tehtiin erittäin vaikeaa. Myöskään palautuskuluista ei kommunikoida selvästi. Olen käynyt yrityksen kanssa 15 sähköpostin viestiketjun, eikä asiaani ole vieläkään vastattu. En suosittele kenellekkään.
Tilaukseni tuli perille ja tuote oli toivottu lahja. Ainoa ikävä asia oli kun tilausta tehdessäni ei ilmennyt tilauksen tulemisen kestävän yli 5päivää. Tuote myöhästyi joulusta ja he saivat sen vasta uudenvuoden lahjaksi. Tilanne tietoja tuotteen saapumisesta tuli kyllä ja kun oottelin saapuvan niin silloin se oli vasta laivassa.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.