Bra service. Snabb kontakt via mail. Och föraren hörde av sig innan leverans. Bra kvalité på veden. Samt levererades precis där jag vill ha veden. Kort skickades oxå efter leverans.
Smidig och snabb kommunukation från beställning. Helt enkelt precis lika eneklt som önskat. Veden är torr och brinner bra. Möjligen lite stora klabbar.
Beställ din björkved med fri frakt Min Ved är ett bra alternativ till er som vill beställa torr och fin björkved med hemkörning! Ni är enbart ett par klick iväg från att elda! Vi paketerar veden i smidiga 40 liter säckar som väger ca 15 kg för lättare hantering. Alla våra priser är inklusive hemleverans Det går även bra att hämta själv på vårt lager på Värmdö. Upphämtningen sker på måndagar, onsdagar och fredagar mellan 08.00-14.00 Då kostar en säck endast 69kr (vid köp av minst 10 säckar)
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Smidigt vid upphämtning av ved och bra pris
Ni får 5 stjärnor
Hade det funnits 10 stjärnor hade ni fått det.
Leverans följande daf kl 05.30
Det uppstod viss förvirring när vi kom för att hämta veden. Lagret hade inte fått någon info om vår beställning trots att jag både fått orderbekräftelse vid köpet och mailat med personal och fått okej ang upphämtningstiden. Men ett snabbt telefonsamtal senare så löste sig allt och vi fick också hjälp att lasta vedpallen på släpet.
Fin ved till bra pris när man hämtar själv!
Lite otydligt på hemsidan vad som gäller vid hämtning (framförhållning/orderläggning för hämtning eller för leverans?) men de var mycket hjälpsamma och ordnade hämtning med kort framförhållning. Mycket uppskattat! Bra service, bra kvalité. 100/100!

Resposta da MinVed.se
I mitt tycke lagom kluvet ved. Torr och bra. Fin service när jag hämtade veden. Prisvärt.

Resposta da MinVed.se
Mkt bra kvalitet, men lite stora klabbar. . Bra vore om man kunde hämta på samma dag också, istället för vid deras utdelningsdagar. Bra service cid uthämtning

Resposta da MinVed.se
Dåligt skyltat, träffade två personer som jobbade där, ingen var serviceminded. Till och med otrevliga mot varandra. Ville skjuta upp leveransen en vecka pga hög belastning. Jag var ensam där... Kommer inte handla där igen.