MinVed.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Lite otydligt på hemsidan vad som gäller vid hämtning (framförhållning/orderläggning för hämtning eller för leverans?) men de var mycket hjälpsamma och ordnade hämtning med kort framförhållning. Mycke... Ver mais

A empresa respondeu

Det uppstod viss förvirring när vi kom för att hämta veden. Lagret hade inte fått någon info om vår beställning trots att jag både fått orderbekräftelse vid köpet och mailat med personal och fått oke... Ver mais

Bra service. Snabb kontakt via mail. Och föraren hörde av sig innan leverans. Bra kvalité på veden. Samt levererades precis där jag vill ha veden. Kort skickades oxå efter leverans.

A empresa respondeu

Smidig och snabb kommunukation från beställning. Helt enkelt precis lika eneklt som önskat. Veden är torr och brinner bra. Möjligen lite stora klabbar.

1. Fornecedor de lenha

Escrito pela empresa

Beställ din björkved med fri frakt Min Ved är ett bra alternativ till er som vill beställa torr och fin björkved med hemkörning! Ni är enbart ett par klick iväg från att elda! Vi paketerar veden i smidiga 40 liter säckar som väger ca 15 kg för lättare hantering. Alla våra priser är inklusive hemleverans Det går även bra att hämta själv på vårt lager på Värmdö. Upphämtningen sker på måndagar, onsdagar och fredagar mellan 08.00-14.00 Då kostar en säck endast 69kr (vid köp av minst 10 säckar)

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

(88)

46 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Jag skulle önskat att få veta vilken…

Jag skulle önskat att få veta vilken dag veden skulle komma. Får bara ett samtal, nu är jag här med din ved. Tur jag hade en målare här som kunde hjälpa mig bära upp allt.

28 de dezembro de 2023
logótipo da MinVed.se

Resposta da MinVed.se

Hej Åsa! Stort tack för din feedback, den är otroligt viktig för oss och vi tar med oss den inför framtida leveranser.

- Snabb återkoppling på mail.

- Snabb återkoppling på mail.
- Tyvärr ingen förvarning innan leverans.
- Mycket hjälpsam chaufför.

8 de novembro de 2023
logótipo da MinVed.se

Resposta da MinVed.se

Tack för feedbacken! Vi återkopplar till budfirma och säkerställer att de hör av sig före ankomst.