Zeer goede ervaring. 2 jaar geleden een zonnebril gekocht en het hoesje was kapot. Deze is kostenloos vervangen. Ook aankoop nieuwe bril gedaan met hele mooie korting die ze bij andere winkels niet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Betrouwbare winkel voor het kopen van mijn originele Gucci brilmontuur. Nadat de 1ste x mijn montuur uit het postpakket was verdwenen en ik het missing report heb ingevuld kreeg ik snel mijn geld ter... Ver mais
Prima ervaring. Snelle levering, goede kwaliteit. De reden voor vier sterren is omdat ze altijd nadat je de bestelling plaatst met een aanbeveling voor extra dunne glazen komen. Ze gaan pas èch... Ver mais
Heb op 29-06-2026 een aankoop gedaan en op 02-07-2026 geretourneerd. Tot opheden 25-07-2026 nog niks vernomen van de terugbetaling ! Contact gehad op 13-07-2026 via de chat moest geduld hebben, €79... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Mister Spex
______________________________ DE LAAGSTE PRIJZEN
Bij Mister Spex bespaar je tot 55% op brillen, zonnebrillen en contactlenzen van topdesigners en –producenten. De glazen, die standaard zijn voorzien van uv-bescherming, een kraswerende laag en super anti-reflectie, zijn gewoon bij de prijs van de bril inbegrepen. Spot je je (zonne)bril naar keuze toch goedkoper bij een andere aanbieder? Dan vergoeden wij het verschil. ______________________________ HET GROOTSTE AANBOD DESIGN BRILLEN
Mister Spex verkoopt brillen en zonnebrillen van ruim 80 topdesigners, zoals Ray-Ban, Oakley, BOSS, Persol, Adidas, Tommy Hilfiger en Céline. Het totale assortiment bestaat uit bijna 7.000 modellen, die variëren van geliefde klassiekers tot trendy frames. Onze contactlenzen zijn eveneens van topmerken zoals Biofinity, Air Optix, Acuvue, Proclear en ons eigen merk TrueLens. ______________________________ TOPKWALITEIT
Alle glazen worden ‘op maat’ vervaardigd in ons in-house atelier in Berlijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We werken uitsluitend samen met de meest vooraanstaande glasproducenten, zoals SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland en Essilor. De meeste glazen zijn ook leverbaar als multifocale variant. ______________________________ BRILLEN SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
Bij Mister Spex doen we er alles aan om die bril of zonnebril te vinden die optimaal bij je past. Met behulp van de uitgebreide filterfunctie geef je aan naar welk merk, welke stijlkenmerken (type, kleur, vorm) en welke grootte je voorkeur uitgaat. Daarnaast geef je aan welke gezichtsvorm je hebt. Op basis van die antwoorden, stellen wij binnen enkele seconden een collectie ‘op maat’ voor je samen. ______________________________ HET BESTE VAN ON- ÉN OFFLINE
Bestellen bij Mister Spex verloopt volledig online – van het bekijken van ons grote assortiment, tot het passen in de 3D-paskamer, tot het plaatsen van de bestelling. Om maximaal te profiteren van ons geavanceerde online proces, bieden we daarnaast een aantal belangrijke offline services aan. Zo laat je je ogen meten en pas je je nieuwe bril/lenzen aan bij een partneropticien bij jou in de buurt. ______________________________ UITSTEKENDE BESTELVOORWAARDEN
Bij Mister Spex staat klanttevredenheid voorop. Omdat we alle producten op voorraad hebben, worden bestellingen vaak al de volgende dag geleverd. Verzenden en retourneren is geheel kosteloos en valt het product tegen, mag het gewoon binnen 30 dagen teruggestuurd worden. Bestel je een bril op sterkte, dan mag je de bril, samen met drie andere brillen naar keuze, bovendien eerst tien dagen lang proef dragen.
Informações de contacto
Hermann-Blankenstein-Str. 24, 10249, Berlijn, Alemanha
- 0800 380 06 77
- misterspex.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Poderá usar IA para responderLer mais
De lenzen waren zo lang onderweg.Ik heb…
De lenzen waren zo lang onderweg.Ik heb de lenzen besteld op 30 november

Resposta da Mister Spex
Neppe korting!!!! Helaas moet ik constateren dat black…
Helaas moet ik constateren dat black friday korting weer nep was.
Dit keer ook lang moeten wachten op de zending.

Goeie prijs
Pakketje wordt verstuurd vanuit Berlijn.
Het was 9 dagen onderweg. De prijzen zijn goed. Als de levertijd geen probleem voor je is dan prima webshop.
Inmiddels vandaag het pakketje ontvangen! Door de feestdagen heeft het denk ik langer geduurd, ik ben tevreden !
Ik heb nog niets ontvangen
Besteld 1/12

Resposta da Mister Spex
Er wordt niet verzonden met…
Er wordt niet verzonden met track&trace. Dat is lastig als er staat dat de bestelling op 2-12 verzonden is, en pas op 11-12 op het adres aankomt.
Hierdoor onnodig bellen met klantenservice. Die overigens mij supervriendelijk te woord hebben gestaan.

Resposta da Mister Spex
Het online passen van monturen is…
Het online passen van monturen is geweldig. Al heb ik er een nieuw montuur gekocht dat ik al had. Maar dat bij de Belgische collega’s bij Hans Anders, stuk was gegaan bij het vervangen van de glazen. Bij Spex heb ik voor een nieuw merkmontuur en dezelfde kwalitatieve glazen met blauwfilter 180 euro betaald. Terwijl alleen de nieuwe glazen bij Hans Anders 230 waren. Dus mss moet ik uiteindelijk blij zijn, dat ze mijn montuur stuk hebben gemaakt en de klantenservice bij Hans Anders zo bedroefd was dat ik Spex gevonden heb.
Als u de lenzen geleverd had dan was de…
Als u de lenzen geleverd had dan was de beoordeling zeker anders geweest.

Richtig schlecht geworden.
Richtig schlecht geworden.
Langjährige Kundin immer zufrieden. Doch Dank der Erfahrungen der letzten drei Bestellungen werde ich dort nichts mehr bestellen.
Richtig schlechter Service. Am letzten Tag der Lieferzusage bekommt man dann plötzlich eine Mail, dass die Lieferzeit nicht eingehalten werden kann. Erneuter Liefertermin - keine weitere Mail dass es sich verzögert. Nachfragen beim Serviceteam ergab nur, dass es Lieferprobleme gibt. Keiner kann einem sagen wann die Bestellung erfolgt. Künftig gehe ich wieder zu einem Optiker vor Ort. Der kriegt das locker hin eine Brille innerhalb 3 Wochen zu verglasen. Mister Spex war immer toll, da man nicht extra in die City fahren musste und weil sie recht fix liefern konnten. Da das nun schon länger nicht mehr ist - gibt es auch nichts mehr das für einen Einkauf bei Mister Spex spricht.

Resposta da Mister Spex
De verzending duurt te lang
De verzending duurt heel lang dat vind ik niet ok. gemiddeld ongeveer 2 weken dat is te lang als ik door mijn lenzen heen heb. En jullie vragen mij al een review te schrijven terwijl ik mijn lenzen nog niet eens ontvangen heb!!!

Resposta da Mister Spex
Snelle service en goede prijs
Volgens verwachting
Volgens verwachting: kwaliteit, snelle levering, makkelijk bestellen
Snel netjes en product zoals omschreven
Snel netjes en product zoals omschreven
Goedkoopste op de site zelfs…
Goedkoopste op de site zelfs buitenlandse sites waten duurder
Mooi op tijd geleverd
duidelijk en snelle levering
Retour gestuurd omdat de glazen fout…
Retour gestuurd omdat de glazen fout zijn. 0 Kommunikation! 10 dagen nodig om deze dan naartoe te sturen waar nieuwe glazen binnen komen. En dan nog 8-11 dagen nodig. Zonder Worden! Sinds 20 jaren klant, maar dat was de laatste keer!