Mister Spex Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer goede ervaring. 2 jaar geleden een zonnebril gekocht en het hoesje was kapot. Deze is kostenloos vervangen. Ook aankoop nieuwe bril gedaan met hele mooie korting die ze bij andere winkels niet... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Betrouwbare winkel voor het kopen van mijn originele Gucci brilmontuur. Nadat de 1ste x mijn montuur uit het postpakket was verdwenen en ik het missing report heb ingevuld kreeg ik snel mijn geld ter... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima ervaring. Snelle levering, goede kwaliteit. De reden voor vier sterren is omdat ze altijd nadat je de bestelling plaatst met een aanbeveling voor extra dunne glazen komen. Ze gaan pas èch... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb op 29-06-2026 een aankoop gedaan en op 02-07-2026 geretourneerd. Tot opheden 25-07-2026 nog niks vernomen van de terugbetaling ! Contact gehad op 13-07-2026 via de chat moest geduld hebben, €79... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Oculista
  2. Fornecedor de lentes de contacto
  3. Grossista de óculos
  4. Loja de óculos de sol

Sobre Mister Spex

MISTER SPEX - ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ
______________________________ DE LAAGSTE PRIJZEN
Bij Mister Spex bespaar je tot 55% op brillen, zonnebrillen en contactlenzen van topdesigners en –producenten. De glazen, die standaard zijn voorzien van uv-bescherming, een kraswerende laag en super anti-reflectie, zijn gewoon bij de prijs van de bril inbegrepen. Spot je je (zonne)bril naar keuze toch goedkoper bij een andere aanbieder? Dan vergoeden wij het verschil. ______________________________ HET GROOTSTE AANBOD DESIGN BRILLEN
Mister Spex verkoopt brillen en zonnebrillen van ruim 80 topdesigners, zoals Ray-Ban, Oakley, BOSS, Persol, Adidas, Tommy Hilfiger en Céline. Het totale assortiment bestaat uit bijna 7.000 modellen, die variëren van geliefde klassiekers tot trendy frames. Onze contactlenzen zijn eveneens van topmerken zoals Biofinity, Air Optix, Acuvue, Proclear en ons eigen merk TrueLens. ______________________________ TOPKWALITEIT
Alle glazen worden ‘op maat’ vervaardigd in ons in-house atelier in Berlijn en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. We werken uitsluitend samen met de meest vooraanstaande glasproducenten, zoals SEIKO Optical, Hoya Lens Deutschland en Essilor. De meeste glazen zijn ook leverbaar als multifocale variant. ______________________________ BRILLEN SPECIAAL VOOR JOU GESELECTEERD
Bij Mister Spex doen we er alles aan om die bril of zonnebril te vinden die optimaal bij je past. Met behulp van de uitgebreide filterfunctie geef je aan naar welk merk, welke stijlkenmerken (type, kleur, vorm) en welke grootte je voorkeur uitgaat. Daarnaast geef je aan welke gezichtsvorm je hebt. Op basis van die antwoorden, stellen wij binnen enkele seconden een collectie ‘op maat’ voor je samen. ______________________________ HET BESTE VAN ON- ÉN OFFLINE
Bestellen bij Mister Spex verloopt volledig online – van het bekijken van ons grote assortiment, tot het passen in de 3D-paskamer, tot het plaatsen van de bestelling. Om maximaal te profiteren van ons geavanceerde online proces, bieden we daarnaast een aantal belangrijke offline services aan. Zo laat je je ogen meten en pas je je nieuwe bril/lenzen aan bij een partneropticien bij jou in de buurt. ______________________________ UITSTEKENDE BESTELVOORWAARDEN
Bij Mister Spex staat klanttevredenheid voorop. Omdat we alle producten op voorraad hebben, worden bestellingen vaak al de volgende dag geleverd. Verzenden en retourneren is geheel kosteloos en valt het product tegen, mag het gewoon binnen 30 dagen teruggestuurd worden. Bestel je een bril op sterkte, dan mag je de bril, samen met drie andere brillen naar keuze, bovendien eerst tien dagen lang proef dragen.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

4 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

68 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer goede ervaring

Ook aankoop nieuwe bril gedaan met hele mooie korting die ze bij andere winkels niet aanbieden. En nog 10% extra korting omdat het een showroom model was, die kwam vanzelf en daar heb ik niet om hoeven vragen.

25 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

I am extremely disappointed with the…

I am extremely disappointed with the lack of customer service and flexibility from this company.

I requested a return just before going on holiday, but since I was away, the item remained untouched at home. Unfortunately, I was delayed by a few days coming back, which meant I returned the package shortly after the official return deadline passed.

When I reached out to explain the situation, they completely refused to accept the return or accommodate me in any way. There was zero understanding of real-life circumstances, just a cold, rigid adherence to their policy. The item is in 100% brand-new, unused condition, so refusing a customer over a few days' delay while away on travel is completely unacceptable.

I used to be a paying customer, but after experiencing this total lack of empathy and rigid service, I will not be buying from them again. Save yourself the hassle and shop somewhere that actually values customer loyalty.

3 de agosto de 2026

dear customer,
the 30-day return period is a fixed deadline that we have no influence over. We would gladly make a different decision in cases like this, but unfortunately we are bound by established policies and guidelines.
We're sorry that we weren't able to meet your expectations in this case, and we apologize for the inconvenience. Best regards from Berlin, your Misterspex Team

Eigenlijk vond ik 1 ster nog ruim

Eigenlijk vond ik 1 ster nog ruim

16 de julho de 2026

Resposta da Mister Spex

Beste klant, hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat je niet tevreden was over onze service. We begrijpen heel goed dat je hierdoor teleurgesteld bent. Helaas ontbreken er in je beoordeling nog belangrijke details om je klacht in detail te kunnen begrijpen en onderzoeken. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, nodigen we je van harte uit om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantenservice. Samen vinden we zeker een oplossing die je verder helpt.
Met vriendelijke groeten uit Berlijn, je MisterSpex-Team

Pure diefstal

Heb op 29-06-2026 een aankoop gedaan en op 02-07-2026 geretourneerd.
Tot opheden 25-07-2026 nog niks vernomen van de terugbetaling !
Contact gehad op 13-07-2026 via de chat moest geduld hebben, €79,95 kwijt,bedankt!!!!
Wat een slechte service en beleid nooit maar dan ook nooit meer in zee gaan met deze bedriegers!

24 de julho de 2026

Resposta da Mister Spex

Beste klant, hartelijk dank voor je reactie. Je retourzending is helaas nog niet bij ons binnengekomen, daarom hebben we een onderzoek ingesteld. We hopen je hier snel positief nieuws over te kunnen geven en bieden onze excuses aan voor het ongemak.
Met vriendelijke groeten uit Berlijn, je MisterSpex-team

Classificada 1 em 5 estrelas

Niet nakomen afgesproken voorwaarden na betaling

Nadat je besteld en betaald hebt zet het bedrijf je bestelling stil om te proberen je alsnog andere glazen te verkopen . Een bestelling die betaald is dient gewoon uitgevoerd te worden tegen de afgesproken prijs en voorwaarden . Misleidend en dwingend . Zie hun bericht .

“ Onze optiekexperts hebben jouw bestelling nagecontroleerd en we willen graag jouw aandacht vestigen op onze aanbeveling.

Met de opgegeven waarden van je bestelling raden wij onze Dunne glazen (brekingsindex 1,6) aan voor een meerprijs van € 30,00 incl. BTW per paar glazen/per bril.

Ontdek meer over de voordelen van onze Dunne glazen en laat ons jouw beslissing weten.
We beginnen met het vervaardigen van jouw bril zodra we jouw antwoord ontvangen.

Antwoorden

Als we binnen een paar dagen geen antwoord van je ontvangen, produceren we jouw nieuwe bril zoals door jou oorspronkelijk besteld.“

1 de julho de 2026

Geachte klant,
De aanbeveling voor dunnere brillenglazen is louter ter informatie en biedt u de mogelijkheid om, door te reageren op de e-mail die u is toegestuurd of door op ‘Aanbeveling afwijzen’ te klikken, uw bril uiteraard direct verder te laten verwerken.
Veel klanten zijn bij het online bestellen onzeker over de keuze van de glazen en zijn erg blij met dergelijke aanbevelingen.
Met vriendelijke groeten uit Berlijn, uw MisterSpex Team

Vertaald met DeepL.com (gratis versie)

Classificada 1 em 5 estrelas

prijsverschil winkel en website niet vergoed.

Zonnebril in de winkel in Berlijn gekocht, en direct in gebruik genomen. 2 Uur later zie ik dat dezelfde bril op hun website € 43 euro goedkoper is, daarover is in de winkel niets aangegeven. Klantenservice kan geen terugbetaling doen, geen waardebon uitgeven, alleen maar aangeven dat de bril ongedragen terug naar de winkel moet (ik kom uit NL..) en dat het dan maar via de website besteld moet worden. Vond het altijd een goede website maar deze service is echt waardeloos,

1 de julho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik ben erg teleurgesteld in zowel de…

Ik ben erg teleurgesteld in zowel de kwaliteit van deze bril als de klantenservice.

Na slechts drie maanden gebruik is het logo aan de zijkant van de bril al volledig losgekomen. Dit is extra opvallend omdat ik hiervoor exact hetzelfde model heb gehad, dat ik ongeveer vier jaar zonder problemen heb gedragen. Zelfs na jarenlang gebruik liet het logo toen niet los. De kwaliteit van deze nieuwe bril voelt daarom duidelijk anders aan dan die van mijn eerdere aankoop.

Wat mijn frustratie nog groter maakt, is de manier waarop de klantenservice hiermee omgaat. Tijdens een recent telefoongesprek kreeg ik eerst te horen dat een terugbetaling mogelijk was omdat meerdere klanten dezelfde klacht hadden gemeld. Vervolgens werd mij ineens verteld dat een terugbetaling toch niet mogelijk is omdat de bril drie maanden oud zou zijn. Deze tegenstrijdige informatie is erg verwarrend en onprofessioneel.

Daarnaast heb ik meerdere keren geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice voordat ik überhaupt iemand te spreken kreeg. De communicatie verliep moeizaam en het gebrek aan Engelstalige ondersteuning maakte dit nog lastiger.

Ik heb jarenlang met plezier hetzelfde model gedragen, maar deze ervaring heeft mijn vertrouwen in de kwaliteit van het product en de service ernstig geschaad.

7 de julho de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

erg teleurgesteld

Deze keer heb ik helemaal slechte lenzen
Hey zijn maand lenzen
Alleen zijn ze na 2 sagen dragen al kapot

7 de junho de 2026

Goedendag lieve klant,

het spijt ons enorm dat je zulke problemen hebt met je maandlenzen en dat ze al na twee keer dragen beschadigd waren.

We begrijpen heel goed hoe teleurstellend en vervelend dat is – zeker wanneer je vertrouwt op de kwaliteit en duurzaamheid van de contactlenzen. Zo hoort jouw ervaring met onze producten natuurlijk niet te zijn.

Onze excuses voor het ontstane ongemak. We nemen jouw feedback zeer serieus en zullen dit intern verder doorgeven.

jouw Mister Spex Team

Slechte levering en communicatie

Ik heb 17 mei mijn Alcon lenzen bestrld en het is nu inmiddels 30 mei en nog steeds niets ontvangen.
Een pasr keer contact gehad en krijg eerst een robot die mij niet begrijpt en daarna een hotlijn gebeld en die dame spreekt alleen duits of gebrekkig Engels.
Dus ik vind de service helemaal niets!

29 de maio de 2026

Goedendag, beste klant,

Het spijt ons zeer dat je zo lang op je bestelling hebt moeten wachten en bovendien problemen hebt ondervonden met onze klantenservice.

We begrijpen heel goed hoe vervelend dit is – vooral als je afhankelijk bent van je lenzen.

Daarvoor willen we je onze oprechte excuses aanbieden.
Als je je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan alsjeblieft opnieuw contact op met onze klantenservice, zodat we je verzoek snel kunnen bekijken en je verder kunnen helpen.

je Mister Spex-team

Reliable service

I’ve been buying contact lenses and contact lense solution from Mister Spex for several years now. I like their price and the efficient delivery service, it seems like one can trust them as far as appropriate storage and transportation of the contact lenses and solutions go.

19 de maio de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Refund Process Ruins the Experience

Good product selection and a useful virtual try-on feature — although that’s fairly standard nowadays. If you are absolutely certain you won’t need to return anything, then it may be fine to order here.

However, if you do need a refund, expect a very frustrating experience: almost a month between returning the product and actually receiving the money back, combined with a terrible chatbot and poor customer service throughout the process.

Never again.

29 de abril de 2026

Good day dear customer,

we are very sorry that your refund took so long and that the process caused such frustration.

We completely understand how disappointing this experience must have been and sincerely apologize. We regret the delay in your refund and acknowledge that our service and communication did not meet expectations.

Your feedback is very important to us, and we are actively working to improve both our refund process and customer support.

Kind regards from Berlin,
your Mister Spex Team

Classificada 2 em 5 estrelas

Wat mag je verwachten qua service?

(Update n.a.v. reactie hieronder van Mister spex op mijn review: jullie hebben de kans om het met mij vandaag nog beter af te handelen. De laatste mailwisseling is van gisteren. Dus doe een voorstel. Ook deze nietszeggende reactie, waarin het voorval wel wordt erkent, helpt mij niet verder. )

Na een jaar breekt tijdens het poetsen mijn bril ik de neusbrug. Gewoon te slap. Niks geks gedaan. Montuur opgestuurd. Na een week: helaas, geen garantie. Uw kapotte bril komt weer uw kant op..... verder niks?? Bezwaar gemaakt en aangegeven dat ik in elk geval iets meer service had verwacht, een kapotte bril gelijk terugsturen helpt me niet direct verder. Nogmaals mijn bril beoordeeld. Wederom, helaas geen garantie. Deze keer met de tekst dat ik het montuur opnieuw kan bestellen (goh! Bedankt) en dan zelf de glazen ergens over laten zetten. Erg jammer en een gemiste kans. Je kunt dan toch wel iets meer doen, in elk geval regelen dat de bril dan weer met glazen mijn kant op komt.

27 de maio de 2026

Goedendag beste klant,

het spijt ons zeer dat je deze ervaring hebt gehad.

We begrijpen je teleurstelling over de afhandeling van je kapotte montuur en het gebrek aan ondersteuning daarna.
Dat je bril zonder verdere oplossing werd teruggestuurd en dat je geen passend alternatief kreeg, voldoet niet aan onze serviceverwachting.

We nemen je feedback serieus en werken eraan om onze service en communicatie te verbeteren, zodat we klanten in zulke situaties beter kunnen helpen.

jouw Mister Spex Team