Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfældigt) netop, når det er mest nødvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... Ver mais
A empresa respondeu
Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Ver mais
A empresa respondeu
Fuldstændig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlæse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prøvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget være humbug, så... Ver mais
A empresa respondeu
Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håbløst umuligt bare at få adgang til sin lønseddel. Nu på 3. måned. Hvor længe skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke være rigtigt, at bar... Ver mais
Escrito pela empresa
Strandgade 3, 1401, København K, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Hvordan kommer man af med mit.dk og hvor fjerner man sin mailadresse så fremtidige notafikationer ikke tilgår
Der er en trend i jeres svar til trustpilot brugere. i vil ikke svare så andre kan få gavn af oplysninger, derimod skal man ringe mit.dk op og spilde endnu mere tid :-(

Resposta da mit.dk
Loadtider på op til 30 sekunder, når post skal læses.
Hvis man vil lave et alternativ til noget velfungerende, så skal man gøre det mindst lige så godt, eller langt bedre.
Det er ikke lykkes her.

Resposta da mit.dk
Har prøvet flere gange, at logge på mit.dk.
Først med Mitid, hvor jeg swipede ok til at logge på mit.dk, da jeg så ville åbne mit mit.dk appen, fik jeg spørgsmålet, om jeg ville logge på med nemid, hvor jeg valgte nøglekort, det gik også planmæssigt, indtil jeg skulle videre ind på mit.dk appen, så fik jeg besked på, at nemid var afskaffet november 2022, jeg skulle åbne mit.dk appen med Mitid appen. Min tålmodighed er brugt op på denne app, jeg har afinstalleret den fra mine enheder, og skal ikke have den igen. Jeg har den offentlige app, Digitalpost og jeg har eboks og de fungerer heldigvis upåklageligt.
Hvorfor pokker sender man sådan en halvfærdig app ud til brugerne, til frustration og ærgelse for brugerne? Det bliver op ad bakke, at få brugerne til at skifte fra digitalpost og eboks, når man som bruger har haft nævnte oplevelser med jeres mit.dk app.

Resposta da mit.dk
Kort og godt, sikke noget bras!
I behøver ikke at spørge ind til en mere uddybende forklaring, det vil tage alt for langt tid at skrive her.

Resposta da mit.dk
Der er ikke behov for Mit.dk, når man har e-boks.
En detalje: der er ingen log-ud 'knap'. Den lille røde cirkel i øverste højre hjørne fortæller ikke, at det er her man skal logge ud.

Resposta da mit.dk
når jeg bor i danmark, hvorfor hulen skal forsiden så være på engelsk. er der ikke en voksen til stede der kan lave noget ordentlig gennem prøvet fra det offentlige der virker ? sørgeligt

Resposta da mit.dk
Virker ikke hverken på på computer ("hænger") eller på App (blank side når man skal logge på med MitID.
Hvad skal det gøre godt for når e-boks virker?

Resposta da mit.dk
Præcis ligesom alle tjenester fra det offentlige. Kører ad h til (når det kører)

Resposta da mit.dk
Kan ikke logge ind pga driftsproblemer. Det har jeg oplevet 3 gange og jeg har endnu ikke prøvet at kunne logge på. Anbefaler helt klart at bruge e-boks i stedet.

Resposta da mit.dk
Kan ikke logge på. Har forsøgt flere gange med MITID og kommer ikke videre. Jeg vil ikke bruge mere tid på Mit.dk.

Resposta da mit.dk
Det er ikke godt nok, et system så essentielt må simpelthen ikke fejle i så stort et omfang. Eboks var nærmest fejlfrit, dette sejler fuldstændigt.

Resposta da mit.dk
Portalen bliver markedsført af Netcompany, som næste generation digital post, det svare til vi går tilbage til K-56 modem. Sikke noget bras, håber ikke det bliver eneste vej til dokumenter fremover, så vil jeg hellere tilbage til Post Nord.

Resposta da mit.dk
Mit.dk virker ikke - IGEN!
E-boks heller ikke

Resposta da mit.dk
Jeg fik en, uønsket, mail fra mit.dk hvilket undrer mig da jeg ikke har tilmeldt mig mit.dk og heller ikke ønsker at bruge deres "postkasse" e-boks fungerer fantastisk og har kun hørt om dårlige erfaringer med mit.dk. Jeg lokkede alligevel ind på den for at hvad det drejede, det viste sig at være en opdatering af kontaktoplysninger??? Hvorfor når jeg ikke har og ikke ønsker at benytte mit.dk. Da jeg så ville ud af det igen er der ikke nogen 'log ud' funktion, jeg forlod bare siden, prøvede at gå ind på den igen og skulle ikke bruge mit.id, prøvede flere gange, samme scenarie, kom ind uden brug af mit.id da jeg jo ikke var logget ud grundet den manglende 'log ud' funktion. Så nu er jeg permanent logget på det bras.
Luk dog ned for den dårlige og iøvrigt unødvendige "postkasse"
Per

Resposta da mit.dk
Digitaliseringsstyrelsen og Finans Danmark har desværre lavet en digital postkasse, som er lidt uoverskueligt, og der er ingen kundesupport.
Den kan ikke måle sig med vores gamle e-boks

Resposta da mit.dk
Magen til makværk skal man lede længe efter, kan ikke logge ind, står bare i stampe hele tiden. Lad være med at sende nyt system ud før det er gennemtestet og virker ordentligt.

Resposta da mit.dk
Har problemer med at logge på 👀
Det plejer ellers at virke fint. Fik besked i min uønskede mail om at der var en besked til mig i mit.dk men kan jo ikke komme ind og se jeres besked. Håber ikke beskeden er vigtig ☺️håber fejlen bliver rettet 🙏

Resposta da mit.dk
Hvor er det dog smart, at Digitaliseringsstyrelsen laver en ny mulighed for at vi borgere kan modtage post fra offentlige myndigheder m.fl. og det så viser sig at ABSOLUT INTET VIRKER.
Jeg har nu i flere dage forsøgt på alle platforme, men kan IKKE komme ind for at læse flere nye meddelelser til mig. DET ER BARE IKKE I ORDEN!
Man har åbenbart slet ikke travlt med at få løst problemet. DET KAN VI BORGERE IKKE VÆRE TJENT MED!

Resposta da mit.dk
Kan ikke login til mitdk hverken i appen eller hjemmesiden. Har prøvet flere gange men lige efter jeg godkender login på mitid så melder mitdk en fejl. Hvordan skal jeg ellers læse posten der bliver sendt der ?

Resposta da mit.dk
Skidtet virker ikke man kan aldrig logge på fra appen
Det offentlige forlanger man skal læse sin post der er sendt digitalt, men der leveres ikke en ordentlig løsning når man skifter systemer

Resposta da mit.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.