Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfældigt) netop, når det er mest nødvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlæse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prøvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget være humbug, så... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håbløst umuligt bare at få adgang til sin lønseddel. Nu på 3. måned. Hvor længe skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke være rigtigt, at bar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Correio

Sobre mit.dk

Escrito pela empresa

mit.dk er den nye og moderne digital post app, som alle danske borgere over 15 år har adgang til med deres NemID eller MitID.

I mit.dk får borgere alt deres digitale post fra myndighederne – og de kan også få digital post fra virksomheder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Må desværre melde mig i koret af kunder…

Må desværre melde mig i koret af kunder der ikke kan bruge Mit.dk til noget. Min arb. giver har valgt at sende lønsedler via dette firma men jeg må konstatere at jeg ikke kan tilgå disse. Det værste er, at såvel hjemmeside som "kundekontaktmedarbejdere" vælger at påstå at problemet ligger hos "nem-logind" hvilket jo er umuligt for mig at kontrollere; dog kan jeg sagtens logge ind hos E-boks, Borger.dk og andre sites der benytter nem-login. - Som i øvrigt melder normal driftsstatus. Men nu på 3 dag åbenbart ikke hos mit.dk. Håber at alle disse negative anmeldelser på et tidspunkt får konsekvenser.

20 de março de 2023

Hej Jesper

Vi er kede af at høre, du ikke kan logge på mit.dk.

Det er helt rigtig at der i går var udfordringer med nemlogin, hvorfor man kunne opleve udfordringer med mit.dk. Det er muligt at følge op på evt. drift udfordringer på https://digitaliser.dk/, hvis man ønsker det.

Alt burde igen være oppe at køre normalt, derfor vil vi meget gerne høre tilbage fra dig, hvis du forsat oplever udfordringer med mit.dk.

Vi kan kontaktes på mail: kundeservice@mit.dk eller telefon: 70 80 25 80 alle hverdage 08.00-20.00 samt weekender 10.00-16.00 og helligdage 10.00-15.00.

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen er mit.dk nede og umuligt at komme…

Igen er mit.dk nede og umuligt at komme ind, hverken app eller på hjemmesiden mit.dk er det muligt, et elendigt system.

18 de março de 2023

Hej Jens

Vi er meget kede af at høre, at du er stødt på driftsforstyrrelser.

Desværre bliver vi ramt af driftsforstyrrelser af og til. Når det sker, gør vi alt, hvad vi kan for hurtigst muligt at komme tilbage til normal drift. Du kan følge med i vores driftsstatus på mit.dk hjemmesiden.

Hvis du forsat oplever udfordringer med at logge på mit.dk, vil vi blive glade for at høre fra dig på vores mail kundeservice@mit.dk eller telefonisk 70 80 25 80, så vi kan finde frem til en løsning.

Vi sidder klar frem til kl. 20 alle hverdage, samt i weekender 10-16 og helligdage 10-15.

Shameful servers

Shameful servers, and now its totally down. Official site to check goverment emails.. garbage

18 de março de 2023

Hi,

Thank you for your inquiry.

We are very sorry to hear that you have encountered operational problems.

Unfortunately, we are hit with operational problems from time to time. You can follow our operating status on the mit.dk website.

We would like to hear from you with more details, so we can investigate further on either our phone +45 70 80 25 80 or on our email kundeservice@mit.dk.

We are ready until 20 all weekdays, as well as on weekends 10-16 and public holidays 10-15.

Kind regards,

1/2 år

1/2 år! Og der er stadigvæk ingen medarbejdere, som kan finde ud af at hjælpe os med at logge ind på MitBasic :-(
(Er i kontakt med kundeservice, men det er stadig dårlig service, at der ligger lønsedler mm. som vi ikke kan læse)

21 de setembro de 2022

Hej Jannie

Vi er rigtig kede af, at du fortsat oplever problemer med at logge på MitBasic. Vi har fuld forståelse for den frustration det medfører.

Som du selv skriver, kan vi se, at vi allerede er i dialog med dig på vores mail mitBasic@mit.dk. Vi håber snart, at vi kan opdatere dig med gode nyheder i forbindelse med din sag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Efter over 2 mdr. ikke muligt at komme på mit.dk.

Efter over 2 mdr. er det endnu ikke lykkedes at få oprettet en mit.dk postkasse. Deres system kan ikke sende en bekræftelseskode til min email adresse. Kundeservice kan godt sende mails til mig på den angivne email adresse. Kundeservice vedkender at de har et problem men de kan ikke sige noget om hvornår det bliver løst. Man må virkelig håbe at vores politikere sætter en stopper for det med at tvinge folk til at bruge alle mulige epost løsninger. Jeg har nu fået en alternativ måde at kommunikere med det indtil videre eneste firma som jeg har kontakt med der, er gået over til mit.dk. Jeg håber virkelig at firmaer overvejer sig om ikke de skal blive ved e-boks. Det virker da i det mindste.

8 de março de 2023

Hej Rene

Vi er rigtig kede af, at du fortsat har problemer med at validere din mailadresse, når du forsøger at oprette din mit.dk postkasse. Vi har fuld forståelse for den frustration det medfører.

Vi vil stadig meget gerne hjælpe dig med en løsning.

For at vi har de bedste muligheder for at hjælpe dig, skal vi dog bede dig besvare den mail vi har sendt dig d. 8/3 i forbindelse med din sag hos os.

Hvis vi mangler informationer i forhold til din sag, har vores teknikere svært ved at nå frem til en løsning, og det vil desværre også være med til at forlænge behandlingstiden.

Vi håber derfor, at du vil vende tilbage til os med svar på vores mail.

For mange begrænsninger

Jeg kan hverken printe eller downloade dokumenter, og jeg kan ikke se post, der sendes fra private aktører.
Jeg kan videresende som alm. mail, men det er da bøvlet, og så er sikkerheden alligevel ca. på linje med print og download.

8 de março de 2023

Hej Egon

Det er ikke godt at høre, at du ikke har mulighed for at printe, downloade og se post fra private aktører i mit.dk.

Alle tre ting bør være en mulighed i mit.dk, og hvis det ikke er, vil vi meget gerne høre fra dig på enten vores telefon 70 80 25 80 eller på kundeservice@mit.dk.

På denne måde vil vi bedst kunne hjælpe dig med brugen af mit.dk.

Du kan fange os mellem kl. 08-20 på hverdage, kl. 10-16 i weekender og fra kl. 10-15 på helligdage.

Vi håber at høre fra dig snart.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg vil logge på via min PC

At man ikke kan komme ind via en almindelig PC!!
Hvorfor skal ALTING være på telefonen, som står småt.

7 de março de 2023

Hej Kim

Vi er kede af at høre, at du ikke har mulighed for at logge på mit.dk via din PC.

Det er korrekt, at mit.dk findes som app til telefon, men du bør også kunne tilgå mit.dk via din PC:

Derfor vil det glæde os, hvis du kontakter os på enten vores telefon 70 80 25 80 eller på vores mail kundeservice@mit.dk, da dette vil være den bedste måde at vejlede dig til brug af mit.dk på
din PC.

Vi håber, at du vil kontakte os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det værste skidt e boks funker

Det værste skidt e boks funker, mit.DK’s brugerflade er elendig.

6 de março de 2023

Hej Bent

Det lyder til, at du ikke har haft en god oplevelse med mit.dk.

Det er vi meget kede af og derfor vil vi rigtig gerne vide mere omkring din oplevelse, så vi har mulighed for at finde en løsning.

Vi vil sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte på kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80 med flere oplysninger.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg kan slet ikke åbne app’en

Jeg kan slet ikke åbne app’en. Det vil sige at den bare står og kører uden jeg kan se hvad der ligger til mig.
Ligegyldigt hvor jeg klikker står der jeg kan kontakte support men det kan man så heller ikke. Surt når man er tvunget til at modtage f.eks lønsedler der. Ja så kan man ikke se dem eller noget andet.

6 de março de 2023

Hej Bente

Vi er kede af at høre, du oplever udfordringer med vores app. Det vil vi meget gerne hjælpe dig med.

Du kan skrive til os på kundeservice@mit.dk eller ringe på 70 80 25 80.

Vi sidder klar frem til kl. 20 alle hverdage, samt i weekender 10-16 og helligdage 10-15 Vi ser frem til at høre fra dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er den mest elendige app

Det er den mest elendige app . Når man skal flytte brev til en anden mappe kan man ikke scrolle ned. Ikke overskuelig. Hvorfor skal man svangindlægges til at bruge denne app. E boks virker meget bedre.

1 de março de 2023

Hej Finn

Det bør være muligt at scrolle i mapperne, når man skal flytte brev til en mappe i mit.dk, og hvis du oplever besvær med dette, vil vi meget gerne hjælpe dig frem til en løsning.

Vi vil sætte pris på, at du kontaktede os på kundeservice@mit.dk eller på telefon 70 80 25 80, da dette vil være den bedste måde at hjælpe dig på.

Vi kan kontaktes alle hverdage fra 08:00-20:00 samt weekender mellem 10:00-16:00 og helligdage 10:00-15:00.

Vi håber på at høre fra dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu har jeg brugt mit.dk et stykke tid…

Nu har jeg brugt mit.dk et stykke tid da jeg har været tvunget til at modtage bl.a. lønsedler fra arbejdsgiver her.
E-boks er lidt stift at arbejde med, men er lysår bedre end Mit.dk. Hvor er det bare dårligt. Jeg ville ønske man kunne lave automatisk videresend på al post fra mit.dk til e-boks.

Lad mig gætte på kommentaren på anmeldelsen: Det er vi kede af at høre. Ring ind og spild din tid.

23 de fevereiro de 2023

Hej Peter

Vi sætter altid pris på feedback, derfor vil vi også meget gerne vide mere præcist, hvilke forbedringer du gerne vil se i mit.dk.

Vi arbejder hele tiden på at skabe den bedste brugeroplevelse og derfor er det en stor hjælp, hvis vi hører direkte fra vores brugere, hvilke ønsker de har til mit.dk.

Du er meget velkommen til at sende din feedback til os på kundeservice@mit.dk, på den måde får vi alle detaljerne med.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg ville flytte en meddelelse/brev til…

Jeg ville flytte en meddelelse/brev til en af mine mapper, men jeg kunne ikke scrolle ned til den pågældende mappe.

Selve opsætningen inde i mit.dk er utrolig dårlig og ikke særlig brugervenlig som det er hos e-boks.

e-boks fungerer tusind gange bedre, ærgerligt og mega irriterende at offentlige myndigheder ikke bruger e-boks mere.

22 de fevereiro de 2023

Hej Bente

Det burde være muligt at scrolle igennem alle mapperne i mit.dk, hvis du oplever udfordringer, vil vi meget gerne hjælpe med en løsning.

Den bedste måde for at hjælpe med en løsning vil være, hvis du vil kontakte os direkte på kundeservice@mit.dk eller telefonisk 70 80 70 25.

Vi har åbent alle hverdag 08:00 til 20:00 samt weekender 10:00-16:00 og helligdage 10:00 til 15:00.

Post fra offentlige myndigheder og institutioner bliver synkroniseret, og er derfor forsat tilgængelig på andre platforme for digital post.

Brug digital post i stedet for

Brug digital post i stedet for
Disse firmaer har ikke kapaciteten til at forstå særlig meget så det er ikke værd at bruge tid på

21 de fevereiro de 2023

Hej

Vi er lidt usikre på præcis, hvad du mener med, at firmaer som os ikke har kapaciteten til at forstå særlig meget.

Hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer med mit.dk, vil vi meget gerne hjælpe.

I så fald vil vi sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os på kundeservice@mit.dk eller på telefon 70 80 25 80. På den måde har vi de bedste muligheder for at finde en løsning eller besvare eventuelle spørgsmål, der er opstået ved brugen af mit.dk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mit.dk virker ikke på Vivaldi.

Mit.dk virker ikke på Vivaldi browseren.

Der kommer ingen fejl meddelelse, blot en roterende cirkel. Selvfølgeligt skal det bare virke på en gængs browser, subsidiært burde der komme en fejlmeddelelse.

19 de fevereiro de 2023

Hej Thomas,

Vi er kede af at høre, du oplever udfordringer med login gennem Vivaldi browseren.

Den fejl du kort beskriver, lyder ikke som en fejl i forbindelse med en browser der ikke er understøttet. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte med flere detaljer, så vi kan undersøge det nærmere.

Du kan skrive til os på kundeservice@mit.dk eller ringe på 70 80 25 80. Vi sidder klar frem til kl. 20 alle hverdage, samt i weekender 10-16 og helligdage 10-15

Fungerer slet ikke

Fungerer slet ikke, hverken sidste uge eller denne.. vi har tekniske problemer siger deres medarbejder på telefon.. hvad skal vi med en ny platform .. min speciallæge har desværre valgt at kommunikere denne vej? Håber at den nedlægges snarest. Spilder vores tid!!

13 de fevereiro de 2023

Hej Steen

Vi er kede af at høre, at du ikke synes godt om mit.dk, og vi håber selvfølgelig at du vil give det en chance mere.

I øjeblikket er der ingen driftsforstyrrelser, og vi beklager, at du tidligere har oplevet tekniske problemer.

Hvis du fortsat oplever problemer, må du meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning på telefon 70 80 25 80, eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar mellem 8-20 på hverdage og 10-16 i weekender og 10-15 på helligdage.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hvordan laver jeg læsefelten større

Hvordan laver jeg læsefelten større på min IPad

10 de fevereiro de 2023

Hej Mona,

Vi vil meget gerne guide igennem evt. spørgsmål, du har til brugen af mit.dk.

For at guide dig bedst igennem, vil vi sætte stor pris på, hvis du vil kontakte os direkte på 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk.

fra + til - Lønmodtagernes Dyrtidsfond

Hej
Det er virkelig ringe!.
Jeg var lige inde og se afkast fra Lønmodtagernes Dyrtidsfond.. Jeg synes at det var lidt utroligt at de kunne lave et overskud i 2022.
Indtil jeg downloader pdfén..
Jeres grafiske fremvisning af pdfén er virkelig dårlig og flere steder kan man ikke tyde teksten.
bla. her hvor afkastet gik fra + til -. Det er alså virkelig ringe..

7 de fevereiro de 2023

Hej Henrik

Tak for anmeldelsen.

Vi er super kede af, at du synes, at mit.dk er ringe til at fremvise dine breve.

mit.dk skal helst fungere på den mest optimale måde og især ved fremvisning, da mit.dk er en digital post platform.

Det vil derfor glæde os, hvis du tog kontakt til os på enten 70 80 25 80 eller på kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar mellem 8-20 på hverdage og 10-16 i weekender og helligdage.

På denne måde kan vi forhåbentlig hjælpe dig bedst igennem de udfordringer, som du måtte have.

Vi håber at høre fra dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

This service doesn't work for…

This service doesn't work for people...is working for the Danish government..

6 de fevereiro de 2023

Hi,

Thank you for your review of mit.dk.

We aren’t sure what you mean by your review of mit.dk but we would like to hear from you on either our phone +45 70 80 25 80 or on our email kundeservice@mit.dk

By contacting us we can help you with whatever questions or issues you might have with mit.dk.

We hope to hear from you.

Kind regards

Classificada 1 em 5 estrelas

Synd man ikke kan give 0…

Synd man ikke kan give 0 stjerner.....ELENDIGT!!!
Kan ikke engang logge ud af app...og det er kun én ting. Håber ikke udbyder får nogen som helst økonomisk støtte.

2 de fevereiro de 2023

Hej Henrik,

Vi vil rigtig gerne guide dig igennem dine spørgsmål til mit.dk.

Vi har dog de bedste muligheder for at hjælpe dig, hvis du vil kontakte os direkte på kundeservice@mit.dk eller på 70 80 25 80.
Vi sidder klar alle hverdage fra 08:00-20:00 samt weekender 10:00-16:00.

med venlig hilsen

Classificada 5 em 5 estrelas

Min post forsvinder ikke hos mit.dk

Min post forsvinder ikke hos mit.dk, som den gør i e-boks, så fem stjerner herfra.

1 de fevereiro de 2023

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du er glad for mit.dk.

Hvis du i fremtiden oplever nogle udfordringer på mit.dk, er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@mit.dk eller telefonisk på 70 80 25 80.

mit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais