Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfældigt) netop, når det er mest nødvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlæse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prøvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget være humbug, så... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håbløst umuligt bare at få adgang til sin lønseddel. Nu på 3. måned. Hvor længe skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke være rigtigt, at bar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Correio

Sobre mit.dk

Escrito pela empresa

mit.dk er den nye og moderne digital post app, som alle danske borgere over 15 år har adgang til med deres NemID eller MitID.

I mit.dk får borgere alt deres digitale post fra myndighederne – og de kan også få digital post fra virksomheder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

har ikke virket i lang tid netcompany…

har ikke virket i lang tid netcompany svarer at de vil gøre noget ved det men der sker ingen ting. tænker at det er robotsvar

8 de dezembro de 2025

Hej Lars

Vi forstår godt din frustration, og vi er oprigtigt kede af, at det har føltes som om, der ikke er sket noget 😔
Det er bestemt ikke meningen, at vores svar skal opleves som robotsvar, og vi beklager, hvis vi ikke har været tydelige nok i vores kommunikation.

Der har desværre været vedvarende tekniske udfordringer, som har taget længere tid at løse end forventet. Vi arbejder fortsat på sagen og gør, hvad vi kan for at få det på plads hurtigst muligt.

Tak fordi du siger det ligeud – og tak for tålmodigheden 🙏

Dette er virkelig skidt

Hvorfor frigiver man en opdatering som har så indlysende fejl. Det skriger jo til himlen

20 de dezembro de 2025

Hej Henrik

Du har helt ret – og vi er oprigtigt kede af de fejl, der er kommet efter opdateringen 😞
Desværre kan det nogle gange ske, at teknikken driller, når en opdatering udrulles, og det er præcis det, der er sket her. Det er naturligvis frustrerende, og ikke den oplevelse vi ønsker at give.

Vi arbejder intensivt på at få fejlene rettet hurtigst muligt og beklager de gener, det har medført. Tak for din tålmodighed 🙏

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg får besked på at mit…

Jeg får besked på at mit pensionsselskab har sent en besked på Mit.dk
Jeg logger ind via nem.id
Så skriver Mit.dk af jeg skal lave en 6 ciffer personlig kode, hvilket er umuligt, da der hverken er felter, eller tasteratur.

19 de dezembro de 2025

Hej Teddy

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det forstår vi virkelig godt kan være frustrerende 😕

Det, du beskriver, skyldes desværre en teknisk udfordring, som nogle brugere har oplevet i appen. Heldigvis er der en løsning:
Prøv at slette Mit.dk-appen, genstarte din telefon og derefter hente appen igen. For langt de fleste løser det problemet med det samme ✅

Alternativt kan du også logge ind via en webbrowser, hvis du har brug for adgang her og nu.

Vi beklager meget ulejligheden og arbejder løbende på at sikre en mere stabil oplevelse for alle. Tak for din tålmodighed – og tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du fortsat oplever problemer.

DÅRLIGT! 😡

Igen igen , virker jeres skrammel ikke efter opdatering.....
Hvordan kan man slippe en så amatør agtigt opdate fri, hvor er det ærgerligt at man er tvunget til at ha jeres app😭

16 de dezembro de 2025

Hej Martin

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget, at den seneste opdatering giver problemer, og vi forstår godt din frustration 😔

Vi er bekendt med fejlene efter opdateringen, og vores team arbejder på at få dem løst hurtigst muligt. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give – især når løsningen er vigtig i hverdagen.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Dårlig

Dårlig
Ved login skal man hele møllen igennem,
Med MitID, pinkode og bekræftelse af biometri.
Det er blevet virkelig langsomt.

16 de dezembro de 2025

Hej Tina

Tak for din feedback. Vi beklager, at login opleves som både langsomt og besværligt 😔

Den adfærd, du beskriver med gentagne login-trin, er en af de fejl, vi er bekendt med efter den seneste opdatering, og som vi arbejder på at få løst.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er desværre kun muligt at give en…

Det er desværre kun muligt at give en stjerne fremfor 0 stjerner.
Jeg troede, at en snegl var det langsomste man kunne opleve!!!!
Næ nej,....MIT.DK er endnu langsommere. Har pt ventet over 20 min på at komme ind til min post og venter stadig.
OPFORDRING.....SKROT SKIDTET og tilbage til DIGITAL POST eller E-BOKS.....

13 de dezembro de 2025

Hej Robert

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget den langsomme oplevelse, du beskriver – det er bestemt ikke tilfredsstillende 😔

Vi er bekendt med, at der efter den seneste opdatering er opstået problemer i systemet, som blandt andet kan medføre lang ventetid. Det arbejder vi på at få løst hurtigst muligt.

Vi vil samtidig gøre opmærksom på, at post fra private afsendere kan blive leveret enten i e-Boks eller på mit.dk, og derfor kan det være nødvendigt at tjekke begge løsninger.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – din feedback er vigtig for os.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er jo verdens største joke at appen…

Det er jo verdens største joke at appen aldrig virker!

13 de dezembro de 2025

Hej Mikkel

Tak for din feedback. Vi er bekendt med, at den nye opdatering desværre giver nogle problemer lige nu, og vi arbejder aktivt på at få dem løst.

Vi beklager de gener, det medfører, og takker for din tålmodighed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Appen var god og brugervenlig før nu…

Appen var god og brugervenlig før nu kan man ikke vælge ikonet mere det bør i lave om så man hurtigere kan skrive direkte med ens modtaget. I hsr opdateret mit.dk fra en brugervenlig version til en som er dårligere en eboks. Ligesom jobnet. Fra godt til noget møj. Hvad tænker i med ikke hovedet og indrager ihvertfald ikke brugerne og SLET IKKE DE SYNSHANDIKAPPEDE

12 de dezembro de 2025

Hej Puol

Tak for din feedback. Vi er kede af, at den seneste opdatering ikke lever op til dine forventninger.

Vi tager dine input med i vores overvejelser i forbindelse med fremtidige ændringer og videreudvikling af appen, herunder brugervenlighed og tilgængelighed.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

ny opdatering har rodet alt sammen

ny opdatering har rodet alt sammen. virkelig dårligt at lave noget om der virker til noget der nu bliver slettet herfra. ubrugeligt og rodet opdatering 0 stjerner desværre ikke muligt

12 de dezembro de 2025

Hej

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget de fejl, der er opstået i forbindelse med den nye opdatering 😔

Vi er bekendt med problemerne, og vores team arbejder intensivt på at få dem løst hurtigst muligt. Vi forstår fuldt ud frustrationen, når noget der før fungerede, ikke gør det længere, og det tager vi meget alvorligt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvad skal vi med en ny eboks ?

Hvad skal vi med et nyt sted at hente post. Eboks virker stadigvæk fantastisk, og så er der borger.dk. De ældre bliver forvirrede af endnu et system !!!

26 de novembro de 2025

Hej Kaj

Jeg forstår virkelig godt din bekymring. e-Boks og borger.dk fungerer rigtig godt for mange, og det er helt naturligt at undre sig over, hvorfor der skal komme endnu en løsning – især når vi ved, at nye systemer kan skabe forvirring, særligt for ældre borgere.

Formålet med mit.dk er at gøre kommunikationen endnu mere tilgængelig og fleksibel for dem, der ønsker det. Det skal ses som et supplement til de eksisterende løsninger – ikke en erstatning. e-Boks og borger.dk vil fortsat fungere præcis som de plejer.

Vi tager meget alvorligt, at alle borgere skal kunne følge med, og derfor arbejder vi løbende på at sikre tydelig information og brugervenlighed, så ingen bliver efterladt med en følelse af usikkerhed.

Classificada 1 em 5 estrelas

Glæder mig til det en dag virker…

Glæder mig til det en dag virker…
Hvorfor lancere sådan noget skidt som ikke virker? Man logger på med mitid flere gange men kommer aldrig ind så nej ud med det, alle offentlige it systemer er totalt latterlige.

24 de novembro de 2025

Hej Johnny

Vi vil meget gerne hjælpe dig med eventuelle udfordringer, du oplever.

Du må derfor gerne kontakt os på telefon 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8-20, i weekender fra kl. 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

laaaagggggsssssoooommmmmm,virker ikke…

laaaagggggsssssoooommmmmm,virker ikke ordenlig.

2 de julho de 2025

Hej Michael

Utroligt dårlig løsning

Utroligt dårlig løsning, som sjældent virker. I dag er der problemer med login – igen igen. Hvis man SKAL tvinges til at have flere postkasser som borger for at modtage vigtig post, så skal det sgu også virke. Det er fuldstændig håbløst, at man ikke kan gøre noget så elementært som at tjekke sin post.

Der findes så mange ligegyldige apps, hvor brugeroplevelsen er gnidningsfri. Jeg har nok svært ved at forstå, hvordan det at lave en fungerende app er så umulig en opgave for alle de bureauer, der hyres til at udføre statslige digitale projekter.

PS. Jeg har ikke brug for at vide, at I er kede af, at også jeg har haft en dårlig oplevelse, eller hvilket nummer jeg kan kontakte kundeservice på. Den information kan jeg finde på Google. Jeg har brug for I bruger energien på at levere en service, der virker HVER dag. For det er det, der bliver krævet af mig som borger.

16 de maio de 2025

Hej Jacob

Tusind tak for din feedback.

Der var på den dag udfordringer i Digital Post generelt, som også påvirkede login i mit.dk i en periode.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre mit.dk-løsningen.
Derfor sætter vi også altid stor pris på enhver form for feedback fra vores brugere.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du oplever noget i mit.dk, der ikke fungerer optimalt, så vi kan undersøge det nærmere.

Du ønskes en rigtig god dag.

Stort set ubrugeligt

Stort set ubrugeligt. Jeg får altid beskeden, at der for tiden er meget travlt og derfor er systemet langsomt. Og ja, det er meeeget langsomt. Jeg bliver altid nødt til at opgive og bruge eboks i stedet. Spild af skattekroner.

2 de fevereiro de 2025

Hej Michael

Classificada 1 em 5 estrelas

Has not worked for several weeks...

Has not worked for several weeks.... The web-site doesn't work and the app dosen't work either.

Error message on web:

"403 Forbidden" "Microsoft-Azure-Application-Gateway/v2"

Error message in app: "I have forgotten it but it worked the second time I tried to log-in. So there seems to be a problem the first time only".

Browser problems and app problems combined (?)

24 de janeiro de 2025

Hej

Vi er kede af at høre, at du oplever udfordringer med at logge ind på mit.dk.

Vi igangsatte et nyt design, som kan have skabt nogle udfordringer i forbindelse med at logge ind, men dette er nu blevet løst.

Oplever du stadig udfordringer bedes du kontakte os direkte på kundeservice@mit.dk, så vi bedre kan hjælpe dig.

403 Forbidden

403 Forbidden
Microsoft-Azure-Application-Gateway/v2

men hvad kan for ven af Microsoft (er jo et USA firma )

13 de janeiro de 2025

Hej Kenneth.

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med at logge ind på mit.dk

Vi igangsatte et nyt design, som desværre skabte problemer i forbindelse med at logge ind, men dette er nu blevet løst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg forstår ikke alle de negative…

Jeg forstår ikke alle de negative anmeldelser.
Alt virker som det skal hos mig.

30 de novembro de 2024

Hej John

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, du synes godt om mit.dk.

Vi værdsætter din feedback, og hvis du har nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du kan kontakte os på telefon 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8-20, i weekender fra kl. 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

9/10 gange kan man ikke logge ind

9/10 gange kan man ikke logge ind og den sidste gang kører det så langsomt så man nærmeste forventer modem lyde fra under skrivebordet.

12 de novembro de 2024

Hej Kasper

Vi er kede af at høre, du oplever problemer med at logge på mit.dk appen.

Vi vil sætte pris på, hvis du kontakter os enten på vores telefon 70 80 25 80 eller på vores mail kundeservice@mit.dk, så vi kan finde en løsning.

Vi sidder klar fra kl. 08-20 alle hverdage, samt i weekender fra kl. 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvad er årsagen til at MIT.DK ikke…

Hvad er årsagen til at MIT.DK ikke fungerer?
Jeg har har stort set samme problemer med MIT.DK som alle andre brugere beskriver her på Trustpilot.
Mit spørgsmål er måske lidt dumt: Hvorfor løser i ikke bare problemerne?

28 de outubro de 2024

Hej Kim

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever udfordringer med mit.dk. Vi arbejder løbende på at løse eventuelle udfordringer, der kommer ind til os.

Derfor må du også meget gerne kontakte os direkte på kundeservice@mit.dk eller på telefon 70 80 25 80, så vi kan få flere detaljer om din oplevelse.

FRYGTELIGT

alt -- det virker jeg er 80 år og ellers ret kvik,men det her --dem der har opfundet er møg .burde hænges
det bevirker så at mine regninger ikke bliver betalt og jeg kan ikke sove om natten,ej heller om dagen -jeg er tæt på at finde en anden udvej ---ud af denne verden, hvor der ikke findes mitid føj

6 de outubro de 2023

Hej Lisbeth

Vi er kede af at høre, at du er utilfreds med MitID.

Du har dog skrevet en anmeldelse til mit.dk, som er en digital postkasse.

Derfor vil vi anbefale, at du kontakter MitID på 33 98 00 10, for at de kan hjælpe dig med de udfordringer du måtte opleve.

mit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais