Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfældigt) netop, når det er mest nødvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Fuldstændig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlæse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prøvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget være humbug, så... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håbløst umuligt bare at få adgang til sin lønseddel. Nu på 3. måned. Hvor længe skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke være rigtigt, at bar... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Correio

Sobre mit.dk

Escrito pela empresa

mit.dk er den nye og moderne digital post app, som alle danske borgere over 15 år har adgang til med deres NemID eller MitID.

I mit.dk får borgere alt deres digitale post fra myndighederne – og de kan også få digital post fra virksomheder.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Samme problem som alle i andre!

Samme problem som alle i andre! Og jeg har ringet til 70802580........ Egentlig bare for at se/høre hvad fa'en der sker????? Og der sker intet! - Den flinke dame forklarede, at de var klar over problemet og at teknikerne arbejder på sagen! LOL Det har de så gjort i mere end et halvt år..........
Er vi ude i endnu en sag, hvor uduelige offentlige ansatte/folkevalgte, har bestilt et produkt, uden at stille med en ordentlig kravsspecifikation?
Nu lyder jeg som en sur gammel mand - Jeg er en gammel mand, men ikke sur! :O) Dato for oplevelsen har jeg sat til 1. April (ikke en joke) M E N oplevelsen har som sagt stået på i mere en et halvt år!

1 de abril de 2024

Hej Finn

Jeg er ked af at høre, at du oplever en fejl, som har stået på i længere tid.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores platform og løse eventuelle udfordringer, der måtte opstå.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når tingene ikke fungerer, som de skal, og vi beklager de gener, du oplever.

Classificada 1 em 5 estrelas

vil ikke starte op først efter…

vil ikke starte op først efter man har prøvet 4-5 gange 😡😡😡

26 de março de 2024

Hej Tim

Det er beklageligt at høre, at du oplever vanskeligheder med at logge på mit.dk.

Vi vil gerne gøre, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at finde en løsning.

Det ville være en hjælp, hvis du kunne give os lidt flere detaljer om den udfordring, du står over for. Derfor må du gerne kontakte os direkte. Du kan ringe til os på telefonnummeret 70 80 25 80 eller sende en e-mail til kundeservice@mit.dk.

Classificada 2 em 5 estrelas

Langsom og biometrisk virker ikke.

Appen har enorm langsom opstart og fejler biometrisk login konstant. Derefter beder den om login med MitID, men den login sidder bare fast i en uendelig cirkel som sender dig tilbage til forsiden.

Kan kun logge ind via deres hjemmeside. Under al kritik når man modtager vigtig offentlig kommunikation på appen. Folk der har designet den burde skamme sig.

Forventningsniveauet var allerede sat lavt, men Netcompany er alligevel i stand til at sænke det under minimum.

3 de fevereiro de 2024

Hej Mads

Vi er kede af at høre, at du oplever problemer med mit.dk appen.

Derfor vil det glæde os, hvis du kontakter os enten på vores telefon 70 80 25 80 eller på vores mail kundeservice@mit.dk, så vi kan finde en løsning.

Vi sidder klar fra kl. 08-20 alle hverdage, samt i weekender fra kl. 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

Classificada 1 em 5 estrelas

Person der har designet det her system…

Person der har designet det her system burde virkelig øjeblikkeligt fyret manden må jo være en retarderet abekat hvordan f skal man scanne en qr-kode på den telefon man holder i hånden Jeg forventer en tablet eller en ekstra telefon bliver tilsendt mig øjeblikkeligt da jeg skal bruge det retarderet p** der er nogen der må fyres det kan simpelthen ikke undgås Jeg anbefaler med Mette mink vores retarderede statsminister burde træde tilbage øjeblikkeligt eller heller endnu begår selvmord

10 de março de 2024

Hej Tommy

Vi er kede af at du oplever udfordringer med din app.

Dog lyder det ud fra din beskrivelse, til at du oplever udfordringer med MitID appen.

Din anmeldelse er desværre blevet oprettet på mit.dk, den nye platform for "Ny generation digital post".

Vi vil derfor henvise til at du kontakter MitID’s kundeservice, så de kan hjælpe dig med udfordringen.

Fullständigt värdelös app

Absolut sämsta jag varit med om. Appen kraschar konstant och det går inte ens att skapa en profil, trots att jag har alla uppgifter, får bara felmeddelanden hela tiden. Sanslöst dåligt för att vara en identitetsapp för myndigheter och annat. Gör om, Gör rätt….

Istället för att lägga ner tid på att svara alla missnöjda användare, så gör ngt åt appen så den fungerar istället. Läser ni inte alla kritiska omdömen här?

8 de março de 2024

Hej Uffe

Det er beklageligt at høre, at du ikke bryder dig om mit.dk.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med de udfordringer, du oplever.

Du må derfor gerne kontakt os på telefon 70 80 25 80 eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8-20, i weekender fra kl. 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

Classificada 4 em 5 estrelas

Log in problemer

Log in problemer! 😠
Biometrisk login, som har fungeret før, mislykkedes. Den besked har jeg fået utallige gange.
Få det nu fikset, da det jo er en væsentlig app, der skal bruges i det offentlige system.
Efter henvendelse til support, afinstallerede jeg appen og installerede den igen.
Nu virker login - også biometrisk - igen. 👍😎

2 de março de 2024

Hej Bent

Vi er glade for, at din loginudfordringer blev løst ved kontakt til vores support.

Hvis der skulle opstå nye udfordringer, må du meget gerne kontakte os igen.

Vi kan kontaktes fra kl. 08-20 på hverdage, fra kl. 10-16 i weekender og fra kl. 10-15 på helligdage på enten mail: kundeservice@mit.dk, på telefon: 70 80 25 80 eller via kontaktformularen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Oplever det samme som mange andre med…

Oplever det samme som mange andre med hvid skærm på Android - det undrer mig hvorfor man skal kontakte kundeservice for at få den til at virke - lav da en opdatering, så skidtet kan fungere eller lav en anden mulighed så man kan modtage i eboks.

2 de março de 2024

Hej Steen

Vi er kede af, at du oplever udfordringer med hvid skærm på din android telefon. Det er bestemt ikke sådan, at det skal være.

Du må meget gerne kontakte os på telefon: 70 80 25 80, på mail: kundeservice@mit.dk eller via kontaktformularen på mit.dk’s hjemmeside, da det vil være den bedste måde at hjælpe dig videre på.

Vi kan kontaktes fra kl. 08-20 på hverdage, fra kl. 10-16 i weekender og fra kl. 10-15 på helligdage.

Du ønskes god dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har virket, virker ikke mere.

Kan læse i alle kommentarer, "vi beklager" "det er vi kede af"
Hvad med at få fingeren ud og få den app til at virke igen.
Det er ikke noget jeg selv har valgt, men en app jeg SKAL have, og når så skidtet ikke virker bliver jeg vred.

28 de fevereiro de 2024

Hej Kenneth

Du er velkommen til at kontakte os på 70 80 25 80 eller på kundeservice@mit.dk, hvis du oplever udfordringer med mit.dk.

Dette vil som regel være den bedste måde at hjælpe dig videre på.

Vi kan kontaktes alle hverdage fra kl. 08-20, i weekender fra 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig support - alt virker igen

Virker generelt super godt men jeg fik et login issue.
Skrev til kundeservice og en super hjælpsom Chili svarede næsten omgående.
Sådan skal det være - alt kan fejle men hurtig support redder det 100%.
Alt kører fint igen.

27 de fevereiro de 2024

Hej Rene

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en hurtig og hjælpsom support.

Hvis der skulle opstå nye spørgsmål eller andet, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kundeservice@mit.dk eller på telefon 70 80 25 80.

Vi kan kontaktes fra kl. 08-20 på hverdage, fra kl.10-16 i weekender og fra kl. 10-15 på helligdage.

Classificada 1 em 5 estrelas

Det er utroligt,at en app udviklet til…

Det er utroligt,at en app udviklet til brug for de offentlige myndigheder, og sundheds informationer skal være så langsom om at åbne op, man aktivere app'en, og så snurre den lystigt, og der går meget lang tid inden den åbner ( min tlf. Er en Android)

24 de fevereiro de 2024

Hej Poul

Vi er kede af at høre du oplevere udfordringer med mit.dk appen.

Det lyder bestemt ikke som det skal, at appen er så lang tid om at åbne.

Derfor vil vi sætte stor pris på hvis du vil kontakte os på mail: kundeservice@mit.dk, så vi kan få flere oplysninger omkring din oplevelse.

Du ønskes en god søndag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Har virket i et stykke tid nu virket…

Har virket i et stykke tid nu virket den ikke har prøvet at afinstallere
Det er da godt med noget der ikke virker

24 de fevereiro de 2024

Hej Bo

Vi er kede af at høre du oplevere udfordringer med mit.dk.

Du må meget gerne kontakte os på telefon: 70 80 25 80 eller på mail: kundeservice@mit.dk så vi kan hjælpe med at løse de udfordringer, som du oplever.

Vi sidder klar til hjælpe dig alle hverdage fra kl. 08:00 til 20:00, samt kl. 10:00 til 16:00 i weekenden og kl. 10:00 til 15:00 på helligdage.

Du ønskes en god søndag.

App'en virkede de første 7 måneder

App'en virkede de første 7 måneder, men nu når jeg åbner den er det bare hvid skærm, så jeg skal afinstallere og geninstallere app'en før den virker igen på min Android telefon også er det kun en gang, når jeg så skal logge ind næste gang skal jeg igen afinstallere og geninstallere den, det bliver jeg godt nok træt af.

21 de fevereiro de 2024

Hej Lisann

Vi er kede af at høre du oplevere udfordringer med mit.dk appen.

Det lyder bestemt ikke som det skal, at skærmen er hvid i flere minutter før den logger ind.

Derfor vil vi sætte stor pris på hvis du vil kontakte os på kundeservice@mit.dk, så vi kan få flere oplysninger omkring din oplevelse.

Vi håber at høre fra dig.

Dårligt fungere ikke

2 de fevereiro de 2024

Hej Anita

Vi er kede af at høre, at du oplever at mit.dk ikke fungerer.

Du må meget gerne kontakte os på telefon: 70 80 25 80 eller på mail: kundeservice@mit.dk så vi kan hjælpe med at løse de udfordringer, du oplever i forbindelse med brugen af mit.dk.

Vi sidder klar til hjælpe dig hverdage fra kl. 08:00 til 20:00, samt kl. 10:00 til 16:00 i weekenden og kl. 10:00 til 15:00 på helligdage.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super support

Hej havde problemer med at logge ind på min telefon skrev til kunde support på under en time fik jeg svar med en mulig løsning og kort efter virkede alt igen. Det kalder jeg god support. Tak for det. Kan forøvrigt fortælle at normalt virker alt som det skal så jeg er generelt meget godt tilfreds.

15 de fevereiro de 2024

Hej Povl

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores support behjælpelig og generelt er godt tilfreds med mit.dk

Hvis der skulle opstå nogen former for spørgsmål eller andet i fremtiden, er du altid meget velkommen til at kontakte os igen på mail: kundeservice@mit.dk eller telefon: 70 80 25 80.

Du ønskes en god weekend.

Classificada 1 em 5 estrelas

Login fra Androidenheder er umuligt.

Login fra Androidenheder er umuligt.
Det kan da ikke være rigtigt at staten nu også skal bestemme hvilken telefon man køber.
FOR DÅRLIGT!

14 de fevereiro de 2024

Hej Thomas

Jeg er ked af at høre, at du oplever udfordringer med at logge ind på mit.dk på din Androidenhed.

Vi vil naturligvis gerne undersøge det nærmere. Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@mit.dk, hvor du uddyber hvad du oplever at udfordringer.

Dårligt

Dårligt, dårligt, dårligt… er logget på for første gang, og sammenligner med e-boks. I eboks har jeg modtaget 2 breve fra Hedensted kommune den 8. Januar. I mit.dk ligger der kun et i indbakken den 8. Og her efter et brev fra den 4. Da jeg så går op i topmenuen under Hedensted kommune finder jeg dog begge breve. Dette finder jeg kun ud af færdig det undrer mig. Hvde jeg kun mit.dk ville jeg helt have overset brev nr. 2 fra Hedensted kommune😣

12 de fevereiro de 2024

Hej Jes

Vi beklager de udfordringer, du oplever med din mit.dk.

Derfor vil vi sætte pris på, hvis du vil kontakte os, så vi kan få det undersøgt nærmere.

Du kan kontakte os på telefon: 70 80 25 80 eller på mail: kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar alle hverdage fra kl. 8-20, i weekender fra kl. 10-16 og på helligdage fra kl. 10-15.

Classificada 1 em 5 estrelas

Mit.dk er da nok det dårligste…

Mit.dk er da nok det dårligste supplement de har lavet af eboks. Det er så langsomt uagtet hvor mange gange man har opdateret appen. Og den registrerer heller ikke nå man har været inde og læse sin post. Så siger den at man stadig har ulæst post. L.... system!

5 de fevereiro de 2024

Hej Katrine

Vi er kede af at høre, at du ikke synes godt om mit.dk, og vi håber selvfølgelig at du vil give det en chance mere.

I øjeblikket er der ingen driftsforstyrrelser, og vi beklager, at du tidligere har oplevet tekniske problemer.

Hvis du fortsat oplever problemer, må du meget gerne kontakte os, så vi kan finde en løsning på telefon 70 80 25 80, eller på mail kundeservice@mit.dk. Vi sidder klar mellem kl. 8-20 på hverdage, kl. 10-16 i weekender og kl. 10-15 på helligdage.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Det er under alt kritik

Det er under alt kritik. Jeg ville skifte fra qr til engangs kode. Der står det vil tage 14 timer. Fint. Men så når jeg prøver i dag står der 40 timer mere. Det er jo logik man ikke kan scanne qr mens man gør det hele fra sin Tlf.
Er der ingen der har testet det fantastiske system inden det blev sat i værk. Det er virkelig en ommer.
Så virkede nem id da betydeligt bedre.

2 de fevereiro de 2024

Hej Mikkel

Vi er meget kede af at høre, at du oplever problemer med at skifte fra QR-kode til engangskode i din MitID app.

Du ønskes en god weekend.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan stadig ikke logge in via qr-kode.

1 de fevereiro de 2024

Hej Thomas

Vi er kede af at høre, at du ikke kan tilgå mit.dk appen.

Udfordringerne man i øjeblikket kan opleve på android telefoner, hvor man bliver bedt om at scanne QR-koden på samme enhed som MitID appen, er en fejl hos MitID, som de arbejder på at få løst hurtigst muligt.

Du kan følge opdateringerne på denne fejl på MitIDs hjemmeside her: https://www.mitid.dk/

Så snart løsningen er på plads med MitID, så burde du igen kunne logge på mit.dk appen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Fnck det er jo lige til at lukke op og…

Det tog sin tid men der er løst langt om længe Fnck det er jo lige til at lukke op og skide i. Det er jo ikke fordi I udviklere ikke har lade jer betale af vores skatte penge. Og så kan ikke lave noget der virker.
Jeg kan ikke få lov til at logge ind på appen. Når jeg forsøger at logge ind, så vil mitID KUN acceptere QR kode, og det er sjovt nok IKKE muligt når man bruger sin telefon.

1 de fevereiro de 2024

Hej Thomas

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet udfordringer med at logge ind på mit.dk med dit MitID.

Desværre har MitID oplevet nogle udfordringer, hvor personer med en Android telefon blev bedt om at scanne en QR-kode, når man skulle godkende med MitID på samme enhed, som man har sit MitID på.

Denne udfordring skulle dog meget gerne være løst nu.

mit.dk

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais