Igen, fejl igen. Et af de kritiske systemer i Danmark fejler igen (tilfældigt) netop, når det er mest nødvendigt. Dette er et problem i Danmark: ekstrem digitalisering uden nogen form for backup i... Ver mais
A empresa respondeu
Efter seneste opdatering er både app og hjemmeside blevet markant ringere, efter min mening. Hvor i appen før havde F.eks. min arbejdsgiver, kommune osv som ikoner i toppen, skal jeg nu søge m... Ver mais
A empresa respondeu
Fuldstændig umuligt at logge ind, bliver ved med at melde fejl og lang tid om at indlæse siden. Det er kun her jeg har problemer. Har prøvet at afinstallere og genstarte telefon. Noget være humbug, så... Ver mais
A empresa respondeu
Ny måned, ny dårlig anmeldelse. Det er stadig håbløst umuligt bare at få adgang til sin lønseddel. Nu på 3. måned. Hvor længe skal I bruge for at fikse en fejl? Det kan da ikke være rigtigt, at bar... Ver mais
Escrito pela empresa
Strandgade 3, 1401, København K, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Har altid kunne bruge mit.dk på min tlf. men pludselig logger den mig af appen og skal så logge ind med mitid. Den vil så scanne en QR-kode. Men det kan jeg jo ikke gøre når jeg bruger min tlf til at vil logge ind på, der plejer man at skulle swipe men den vil kun med QR-kode. Det er simpelthen træls med træls på. Så nu kan jeg ikke komme ind og læse.

Resposta da mit.dk
Jeg kan ikke få lov til at logge ind på appen. Når jeg forsøger at logge ind, så vil mitID KUN acceptere QR kode, og det er sjovt nok IKKE muligt når man bruger sin telefon....
Alle andre apps der kræver mitID for at virke kan bare få swipe mulighedens men IKKE jeres 🙄
EDIT: Jeg venter og ser hvad der sker, den hedder 1 stjerne til fejlen er fikset og jeg kan tilkommet Mit på min telefon.
Kan i ikke tilføje en dark mode så man ikke bliver blændet af lyset for alt skal være så hvidt?

ringe app
når jeg åbner appen skal jeg se på en helt hvid skærm i 2-3 min før jeg kan logge ind

Resposta da mit.dk
Har brugt mit.dk og var egentlig tilfreds med appen.
Det viste sig desværre, at ikke alt post kom til denne app, så jeg måtte tilbage til mitID for at være sikker på at få det hele. Dermed var der intet grundlag for at gå over til mit.dk hvis man alligevel skulle til mitID for at hente resten.
Nu ville jeg igen - efter rigtig lang tid - prøve mit.dk endnu en gang.
Jeg prøvede flere gange, men blev hver gang stillet videre til mitID.
Nu har jeg helt opgivet pusten.
Tilføjet:
Nu blev forvirringen først helt total :-(

Resposta da mit.dk
Kan ikke finde platform der skal logges ind på
alt for meget skrald der ikke umiddelbart kan bruges til noget

Resposta da mit.dk
Jeg kan ikke forstå at nogen firmaer gider bruge mit.dk da jeg aldrig har oplevet noget der funger så ringe for det første er det ikke nemt at komme ind på og når vi så kommer ind er det så langsomt at vi kan nå at drikke en kop kaffe imens det starter op og så den lille tegning nede i venstre hjørne af nogle personer der dækker for vores mapper hvad skal det være godt for. Vi skal også bekrafte vi vil flytte en mail fra den en mappe til den anden også en af de mange irritations momenter der generelt bare er ved systemet. Lad os gå tilbage kun til EBOX igen.
Mvh. Niels Erik

Resposta da mit.dk
Mit.dk jeg skal ikke have en app eller andet, næsten umuligt at finde en normal hjemmeside at logge ind på.
E boks er bedre

Resposta da mit.dk
Først forsøgte jeg at logge ind i browser - virkede ikke. Så downloader jeg appen - virker heller ikke. Jeg kan ikke komme videre efter at jeg skal vælge notifikationer.

Resposta da mit.dk
Virker ikke her til aften og er i det hele taget ikke særlig brugbar . e-boks virker bare og hvorfor flere steder at tjekke post fra det offentlige m.m .
Drop det

Resposta da mit.dk
Irriterende at vi nu bliver pålagt endnu en postkasse, man er nødt til at læse, hvis man vil modtage sin berettigede info!

Resposta da mit.dk
Hvordan kan en moderne virksomhed ikke understøtte de gængse (sikre) browsere?
Brave er nok en af de bedste der findes for tiden. I er nogle komplette amatører.

Resposta da mit.dk
mit.dk er nede, og der er ingen information til brugerne. Amatøragtigt.

Resposta da mit.dk
Jeg kan ikke åbne mit mit dk, når jeg prøver det får jeg en besked om at jeg skal lukke den gamle

Resposta da mit.dk
på min mobil virker mit.dk fin men på min chromebrook kan jeg ikke få det til ar virke. kan i fortæle mig hvad der er galt

Resposta da mit.dk
Er tvunget til at anvende mit.dk fordi min arbejdsgiver sender lønsedler hertil.
Håbløs langsom oplevelse - venter evigheder på at hver mappe loader og åbner.
Hvorfor er der ikke en videresendelses-option, så jeg kan sende lønsedlen til e-boks, hvor al min anden digitale kommunikation fra både det offentlige og fra forsikring, bank, pension, el, vand, varme, renovation m.m.m. kommer og fortsat vil gøre det, da de ikke anvender mit.dk?

Resposta da mit.dk
Hold fingeren væk fra dette sted
Til at starte med ville jeg bare lukke denne konto, dette kan man så ikke på tlf. ROD. så ville jeg ringe og have hjælp hos dem, der kan man så heller ikke få deres tlf. nummer vi af appen på tlf. ROD.
Så fat i pc, der kunne alt lade sig gøre, så nu er jeg ude af det....... trode jeg
for jeg har et lille job, så nu får jeg mails på at jeg har en lønseddel ligger på en konto som er slettede ROD
Ps. har ikke brug for at høre på at jeg kan ringe til jer, for det har jeg gjort flere gange

Resposta da mit.dk
LAD VÆR MED AT BRUGE DETTE WEBSTED..
Det er langsommere end skildpadde plus det crasher hele tiden. Jeg kan ikke fordrage at bruge dette trash website. E-boks er tusind gange bedre. HVORFOR BRUGER I MASSER PENGE FOR AT GIVE BEFOLKNING EN L**T BROWSER OPLEVELSER? SKROT DETTE L**T NU...Jeg vil gerne have e-boks tilbage.

Resposta da mit.dk
Jeg kan slet ikke få hjemmesiden til at fungere...:(

Resposta da mit.dk
Tja, så har vi desværre igen et offentlig IT projekt, som ikke virker... Jeg har virkelig forsøgt at bruge mit.dk, da det jo blev fremhævet som det nye sort omkring E-boks. Til at begynde med så det sådan set også rimeligt ud og det fungere faktisk fint.
Men nu har jeg over længere tid prøvet at logge på for at se den elektroniske post jeg har fået. Det går fint nok med at logge på...men posten er aldrig i mit.dk mere....men når jeg så efterfølgende logger på e-boks...ja, så er posten der... Ahh, men... Og nej tak til at bruge tid på at hænge i en support for at løse et eller andet mystisk "problem" som pludselig er opstået ud af det blå. Og så er posten jo altid i E-boks...så hvorfor bruge tid på noget som kan løses ved at bruge et andet program...
Så nu ryger appen altså ud - syntes altså bare det er trist man igen må se på en "offentlig" IT løsning, som igen viser sig at være fyldt med fejl...🙄

Resposta da mit.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.