A empresa respondeu
Super hurtig levering der stod 2-3 uger på hjemmeside og den blevet leveret 11 dage efter bestilling. Fik afvide af leverings firmaet 2 dage inden de kom med den. Og dagen før hvad tidsrum ( 2 t... Ver mais
Fantastisk sted at handle. Gitte fra Møbellageret ved om nogen, hvad kundeservice handler om. Hun har i forbindelse med mit køb af et skrivebord givet en hel fantastisk kundeservice. Anbefaler gerne a... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg er hele tiden blevet underrettet hvor langt min pakke var kommet. M v h Hans Bramming.
A empresa respondeu
Vi er din mulighed for at købe kvalitetsmøbler til faste lave priser.
Vågøvej 16, 8700, Horsens, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg er hele tiden blevet underrettet hvor langt min pakke var kommet.
M v h Hans Bramming.

Resposta da Møbellageret
Vi havde bestilt 6 stole , som kom i 3 store pakker . Hvorfor vi betalte for hjemmeleveting . Vi var hjemme hele dagen og er på barsel , GLS ringer ikke på eller kontakter os , de sætter pakkerne i en pakkeshop . Så vi skulle frem og tilbage 3 gange for at hente alle pakkerne.
Da vi åbner pakkerne , er der fejl på en af stolene , der er ikke forboret til at samle den.
Vi gør opmærksom på begge forhold og møder en meget sød kundeservice som reagere hurtigt og sender et nyt sæde til os .
Denne pakke vælger kundeservice så ikke at sende hjem til os ,men i en pakkeshop …
Vi har ikke modtaget kompensation eller en hel ny stol. Og desværre blev oplevelsen mange problemer og ikke nem og god.
Vi synes desværre ikke oplevelse har levet op til vores forventninger i forhold til deres hjemmeside og trust pilot.
Hilsen Anna

Resposta da Møbellageret
Gitte var meget hjælpsom, både med selve handlen, men også med leveringen af stolene.

Resposta da Møbellageret
Jeg tabte en låge til mit line skab. Møbellageret sendte en ny låge uden beregning. Det er god service.

Resposta da Møbellageret
Overholder ikke deres egen prismatch, som de reklamerer med på hjemmesiden. De matcher prisen på varen, men skruer så deres porto op til det dobbelte af hvad de normalt tager. Rimelig sikker på det er ulovlig markedsførring at tilbyde prismatch, men skrue prisen på portoen op samtidigt.

Resposta da Møbellageret
Jeg er nu startet forfra 3 gange med en bestilling.
Da muligheden for at vælge Forsendelsemetode ikke kommer frem, så er det ikke muligt at gennemføre bestillingen

Resposta da Møbellageret
Jeg giver jer desværre ikke 5 stjerne da fragtfirmaet i bruger desværre lavede en fejl ved vores levering, vi fik en dato hvilket var fint, vi modtog også en sms at den ville være der indenfor 30 min men skabet kom bare aldrig. Og den dag det så kom fik vi ingen sms om at de ville være der om 30 min så klokken 20:45 hvor der stadig ingen sms var kommet havde vi faktisk tænkt at den ikke ville komme så jeg var ved at gøre klar til at komme i seng da det banker på dåren og lige pludselig måtte vi skynde os i tøj igen for at få skabet ind ikke super fed oplevelse. Men da jeg ringede til jer efter det ikke kom første gang blev jeg mødt af en super venlig medarbejder der fik fixet det og sørgede for at skabet vi bestilte nåede frem og det er hende der har gjort at jeg giver 4 stjerner 😊

Resposta da Møbellageret
Alt for lang leveringstid og ingen track and trace så man ved hvor den er. . Havde jeg vidst det på forhånd er jeg ikke sikker på jeg havde bestilt stolen her..pengene er hævet og stolen er betalt d. 2/12 men aner ikke hvor den er eller hvornår den ankommer.

Resposta da Møbellageret
Hjemmesiden nem at bruge og på trods af, at jeg bor i Grønland har I været meget effektive med fratrækning af mons og levering.

Resposta da Møbellageret
Svært at sige om det er møbellageret eller transport firmaets skyld. Men pengene hævet den 6 og varen leveret den 13 syntes jeg ikke umiddelbart er ok. Måske I skulle se jer om efter et andet transport firma .

Resposta da Møbellageret
Har netop handlet for første gang hos Møbellageret og er tilfreds med produktet og det til en fin pris.
Produktet var i restordre og blev orienteret undervejs og så kom det en 1 uge før end forventet.
Så hvis det er standarden, så kan jeg kun anbefale at købe hos dem.

Resposta da Møbellageret
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.