Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Var et smut forbi og hente et par skiver, simpelthen Odenses fedeste butik. Et af albumne var udgået men i havde det på lager tak for det, god service og ikke sidste besøg. ⭐⭐⭐⭐⭐🤘🏻

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er fuldt ud tilfreds og betvivler ikke, at jeg vil bruge Jer igen. Hurtig, venlig og begavet betjening - CD'en kom med posten hurtigst muligt - dvs. principielt på udgivelsesdagen, hvis det ikke... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Der er knas i en hver handel ligesom på en vinylplader ;) 3 stjerner for at være gode til at sælge brugte Vinyl plader, -2 stjerner fordi jeg to gange har bestilt cd som aldrig blev leveret. Trods go... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de discos
  5. Loja de roupa em segunda mão
  6. Loja de CDs usados

Escrito pela empresa

Moby Disc har siden 1987 leveret musik til enhver smag i alle formater. + Film, merchandise & tilbehør Du kan finde os i Odense, Vejle og på moby-disc.dk

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Fantastic

Fantastic; been to the shop a couple of times, and go as often as I can, for some real gems. A great selection of used and new. Also used their mail order, well packed, quickly delivered, and as described. Highly recommended

15 de setembro de 2023

Rigtig god service

Jeg havde en rigtig god oplevelse ved at købe en hos Moby Disc.
Jeg bestilte en lp på deres hjemmeside en fredag eftermiddag og havde den allerede næste dag. Der gik ikke mange minutter fra jeg havde bestilt pladen til at den var afsendt. Rigtig god service. Jeg kan kun anbefale Moby Disc.

27 de janeiro de 2023

Hurtig levering!

ledte efter et bestemt produkt og der hvor jeg plejer at købe havde ikke varen på lager og så fandt jeg Moby Disc og de havde den på lager og hurtig levering, så kan det jo ikke være bedre!

17 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt oplevelse

Jeg har oplevet at bestille noget hos dem som der stod der var op til 2måneders leveringstid på.
Men jeg har stadig ikke modtaget mine vare.
Jeg har også selv måttet tage kontakt via mail. Fik ikke bekend på at de blev forsinket. Skrev og fik svar d.11 september. Svaret var at de forventede 14dage i nu. Nu er der så yderligere gået 3uger. Og nu står jeg stadig her uden mine vare. 😡

Fra en meget skuffet kunde
Derfor får i nu en dårlig anmeldelse.

PS. Får ikke flere svar på mail selv om jeg rygger for det.

17 de julho de 2022
logótipo da Moby Disc

Resposta da Moby Disc

Hej. Varen stod med forventet (ikke garanteret) leveringstid.
Det er desværre en vare, der lider under produktionsvanskeligheder, så vi kæmper lidt med at få den hjem til dig og andre kunder der venter.
Der er gået 2 hverdage siden du rykkede for svar. Så hurtigt kan vi sjældent svare når vi også selv skal have svar fra leverandøren.
Jeg beklager meget forsinkelsen, men det er desværre ude af vores kontrol lige med dette produkt. Derfor skulle du naturligvis være blevet opdateret flere gange på forsinkelsen og det må vi bare undskylde for.
Venlig hilsen,
Kasper, Moby Disc

Altid en god oplevelse.

Det er altid en fornøjelse at handle hos Moby Disc. Fair priser, lav fragt, hurtig forsendelse, og generelt en fantastisk service. Jeg bruger dem mere og mere. Som sagt, altid en fornøjelse.

1 de junho de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Moby Disc er klart mit foretrukne sted…

Moby Disc er klart mit foretrukne sted at købe vinyler. Det bliver sendt super hurtigt, priserne er rimelige. Det er godt og sikkert pakket ind. Betjeningen er hurtig og sympatisk. Godt udvalg af limited editions, som man kan bestille i god tid. God blanding af henholdsvis splinternye og brugte vinyler - samt en utrolig bredde i udvalget, hvor der er plads til og respekt for alle genrer. Ville ønske jeres fysiske butik lå i København :)

30 de março de 2022

Hurtigere end lynet

Bestilling søndag aften. Besked fra PostNord tirsdag formiddag, at pakken lå og ventede på mig på udleveringsstedet. Og det leverede var 100 % i overensstemmelse med det bestilte. Altså - kan man være andet end fuldstændig tilfreds?

23 de março de 2022

Couldn't be happier!

Couldn't be happier!

They had the item I wanted to buy in stock. It was also cheaper than the competitors.

I ordered it Friday morning, I had it Saturday morning. I would recommend and buy again.

6 de fevereiro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte 2 'specielle' CDér, som ikke var lagervarer, hos Moby Disc.
Selvom jeg ved ordreplacering blev informeret om leveringstid op til 60 dage, så lå CDérne i postkassen efter 36 dage, inkl. påskeferie.
God kommunikation/information og god levering.

19 de abril de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais