🍓Mój Catering Opiniões 231

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dla mnie ogromnym plusem jest to, że jak wychodzę z domu do pracy tuż po 5 rano to zawsze mam dowiezione jedzenie, nie muszę się martwić czy dotrze na czas. Zamówienia bardzo łatwo się składa. Po... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, że zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. Duży plus za wysoką ja... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de buffet
  2. Fornecedor de Alimentos e Bebidas
  3. Fornecimento de produtos alimentares
  4. Produtor de alimentos
  5. Loja de equipamento para restaurantes

Escrito pela empresa

Zależy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyższej jakości. Każdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, że Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Z całego serca polecam firmę…

Z całego serca polecam firmę mójcatering, ze względu na rozmaicenie posiłków każdego dnia, za wybór menu, każdy może dobrać dietę pod swój styl życia. Dostawy zawsze na czas i pod wskazany adres. Kontakt z kurierem bez zastrzeżeń

Classificada 5 em 5 estrelas

Korzystam już dłuższy czas z diety od…

Korzystam już dłuższy czas z diety od Mójcatering i jestem mega zadowolony. Jedzonko jest świeże, smaczne i dobrze zbilansowane. Co najważniejsze chorując na wzjg czuję się bardzo dobrze korzystając z tego kateringu co nie miało miejsca np gdy korzystałem z innych diet pudełkowych.
Także, POLECAM!

Classificada 5 em 5 estrelas

Od wielu lat korzystam z diety…

Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , że Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , różnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim poziomie . Zamówiłam również dietę sportową wysokobiałkową dla nastoletniego syna który jest sportowcem i też jest bardzo zadowolony , nie podjada , nie kręci się przy lodówce cały dzień 😜 wszystko na plus .

Najlepszy catering

Zawsze świeże produkty i menu, które zachwyci każde podniebienie. Posiłki są zawsze urozmaicone i idealnie doprawione. Dieta jest przyjemnością a nie obowiązkiem! Polecam!

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzo zadowolona z cateringu

Jestem bardzo zadowolona z cateringu! Wszystko jest mega smaczne, świeże i w pełni spełnia moje oczekiwania. Korzystam już trzy tygodnie i może tylko dwa razy zdarzyło się powtórzenie posiłku, co uważam za ogromny plus. Mega polecam!

5 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Towar niezgodny z Umową. Nie polecam!

Najgorsze doświadczenie z cateringiem spośród wszystkich, z którymi miałam do czynienia. Zamówiłam dostępną w aplikacji dietę sport 1200 kcal/5 posiłków z wyborem menu, zapłaciłam z góry za 2 tyg. Podczas selekcji posiłków na kolejne dni okazało się, że dzienny bilans kcal (przed wymianą dań) waha się od 1400 do 1490 kcal (poza jednym dniem z sumą 1300 kcal). Reklamacja. Odpowiedź Cateringu - nie ma opcji 1200 przy 5ciu posiłkach… możemy wyjątkowo usunąć 1 posiłek tak żeby 4 sumowały się do 1200… nie byłam zainteresowana. Zamówienie zostało anulowane, zażądałam zwrotu pieniędzy. W odpowiedzi na przypomnienie ze względu na brak zwrotu dostałam odpowiedź, że zwrot potrwa do 14 dni. Zero chęci pozostawienia po sobie choć cienia lepszego wrażenia. Dieta 1200 nadal jest dostępna w ofercie Cateringu.
To również pierwszy catering, w którym dania do wymiany mają inną różną wartość kaloryczną, czyli samodzielnie trzeba pilnować bilansu.
Dlaczego firma oferuje produkt, którego nie posiada?
Wisienka na torcie? Mój partner zamówił w tym samym czasie dietę 1800 kcal, pomimo różnic w bilansie kcal (znacznie mniejszych, ale jednak) zostawił sobie dietę na te 2 tyg.
Tyle że pierwszego dnia diety znalazł pod drzwiami torbę z moją anulowaną dietą 1200… Bez komentarza.
Jak na catering w cenach premium ogólne doświadczenie zakupowe - poniżej wszelkiej krytyki: liczba wpadek, niezgodność towaru z umową, pomyłki i brak chęci do choćby załagodzenia sytuacji.
Nigdy więcej. Nie polecam.

29 de novembro de 2025

Pyszne

Pyszne, świeże jedzenie i mega wygoda na co dzień — idealne dla każdego 😁

4 de dezembro de 2025

Polecam z całego serca

Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i każdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie życia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pracy, przechodząc z jednej siłowni na drugą, a sama też dużo trenuję. Dieta sportowa dostarcza mi wszystkiego, czego potrzebuję - energii, składników i równowagi. Jestem naprawdę zadowolona!

4 de dezembro de 2025

Rewelacja😍

Korzystam z cateringu mójcatering.com i jestem zachwycona! Jedzenie jest zawsze świeże, smaczne i pięknie podane. Posiłki są dobrze zbilansowane, różnorodne i naprawdę sycące – czuć, że ktoś dba o jakość produktów i dopasowanie do potrzeb klienta. Dostawa jest zawsze punktualna, pudełka szczelnie zapakowane, a kontakt z obsługą klienta bardzo miły i profesjonalny. Duży plus za kreatywne menu – nigdy się nie nudzi, a przy tym łatwo utrzymać zdrowy tryb życia. Polecam każdemu, kto szuka sprawdzonego cateringu dietetycznego na co dzień!

10 de setembro de 2025

Doświadczony klient

Przez wiele lat przetestowałem sporą ilość cateringów dietetycznych i muszę stwierdzić że Mój Catering jest w topie polskich firm.

Jedzenie przemyślane, różnorodne tu naprawdę nie ma nudy. Odkrywam nowe smaki a potrawy są pyszne.

W mojej diecie sport posiłków mam 6 i cieszę się bo lubię słodkie posiłki a tu mam zawsze takie dwa pewniaczki.

Na + też szeroka oferta w menu. Kolejnym plusem jest świeżość, posiłki można śmiało przerzucać sobie na kolejny dzień i dalej smakują świetnie a pudełko nie pęcznieje.

Jestem zadowolony, polecam bo firma naprawdę robi dobrą robotę.

Dziękuję

1 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais