🍓Mój Catering Opiniões 231

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dla mnie ogromnym plusem jest to, że jak wychodzę z domu do pracy tuż po 5 rano to zawsze mam dowiezione jedzenie, nie muszę się martwić czy dotrze na czas. Zamówienia bardzo łatwo się składa. Po... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jestem bardzibzadowolony z tego cateringu dietetycznego. Posiłki są smaczne, dobrze zbilansowane i naprawdę czuć, że zostały przygotowane z myślą o osobach aktywnych fizycznie. Duży plus za wysoką ja... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Od wielu lat korzystam z diety kateringowej i z czystym sumieniem mogę stwierdzić , że Mój catering jest najlepszą dietą jaką miałam , różnorodność dań , smak , wygląd , wszystko jest na wysokim pozio... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Polecam z całego serca! Posiłki są smaczne i każdego dnia czekają pod samymi drzwiami. Przy moim bardzo aktywnym trybie życia nie mogłabym wyobrazić sobie lepszego rozwiązania. Całe dnie spędzam w pra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de buffet
  2. Fornecedor de Alimentos e Bebidas
  3. Fornecimento de produtos alimentares
  4. Produtor de alimentos
  5. Loja de equipamento para restaurantes

Escrito pela empresa

Zależy Ci na tym, aby produkty, z których jest przygotowywane Twoje jedzenie były nie tylko smaczne, ale i wolne od szkodliwych substancji? Mój Catering jest firmą, która pracuje na surowcach najwyższej jakości. Każdy etap realizacji zamówienia jest pieczołowicie sprawdzany i przechodzi przez zaawansowany proces produkcyjno-pakujący. Nasze produkty istnieją na rynku gastronomicznym od sześciu lat, dzięki czemu masz pewność, że Twoim jedzeniem zajmuje się marka z doświadczeniem. Korzystamy z usług najskuteczniejszej i największej firmy logistycznej, która mistrzowsko dba o ciąg chłodniczy produktów. Szukasz Jakości? My tą Jakość GWARANTUJEMY.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 2 em 5 estrelas

Małe porcje???

Miałam do czynienia już ze sporą ilością różnych cateringów i nie wiem jak to jest, że w jednym porcje są spore, wystarczające dla człowieka, a w Waszym porcje są małe, mimo, że kaloryczność na opakowaniu spora.
Zupa w jednym cateringu mająca 300 kcal zajmuje 3/4 pojemnika, a u Was prawie identyczna ale 1/3 pojemnika.

28 de junho de 2023

Resposta da 🍓Mój Catering

Dziękujemy za opinię. Wielkość porcji jest zależna od wybranej kaloryczności. Być może była wybrana zbyt mała kaloryczność? w takich sytuacjach zapraszamy do kontaktu. Pozdrawiamy

Jestem bardzo zadowolony

Od momentu rozpoczęcia korzystania z Państwa usług, byłem mile zaskoczony jakością posiłków oraz profesjonalizmem obsługi klienta.

Jedzenie dostarczane przez Państwa catering jest absolutnie pyszne i zróżnicowane.

Dodatkowo, chciałbym pochwalić Państwa obsługę klienta. Zawsze otrzymuję szybką i pomocną odpowiedź na moje pytania czy uwagi. Wasz zespół jest profesjonalny, uprzejmy i zawsze gotowy do pomocy.

Jestem bardzo zadowolony z Państwa cateringu i gorąco polecam go wszystkim, którzy poszukują zdrowych i smacznych posiłków. Dziękuję za troskę o moje zdrowie i wygodę!

4 de junho de 2023

Classificada 3 em 5 estrelas

Get a job

How much experience do you need to work out your cafe

18 de abril de 2023

Catering dietetyczny warszawa

Bardzo smaczne jedzenie. Chyba jeden z najlepszych obecnie cateringów dietetycznych na polskim
rynku

16 de janeiro de 2023

Polecam! 10/10

Jestem już na diecie pudełkowej od mój catering ponad rok. Jedzenie jest pyszne i świeże. Na innych dietach co miesiąc dostawałam te same posiłki, a tutaj są różnorodne, menu zmienia się sezonowo. Dania są inspirowane kuchnia z całego świata, wiec często jem coś nowego! Polecam z całego seca!

18 de maio de 2022

Pyszne jedzenie

Pyszne jedzenie. ciekawe smaki. wszystko świeże. Będę wracać

23 de outubro de 2022

Classificada 5 em 5 estrelas

Wrażenia z kilku dni testów

Zdecydowałem się wykupić kilka dni diety celem przetestowania. Jedzenie bardzo smaczne. Wykupiłem dietę wegetariańską, mimo iż nie jestem wegetarianinem i muszę przyznać że zaskoczyły mnie pozytywnie dania.
Dostawę realizuje firma zewnętrzna, zdarzyły się potknięcia, ale wsparcie klienta ze strony Mojcatering na wysokim poziomie.

13 de janeiro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Miałem na prawdę dużo cateringów

Miałem na prawdę dużo cateringów, ten na prawdę zalicza się do TOP.
Smaczne dania, ŻADNYCH problemów z dostawą / czasem dostawy, dużo diet, spoko porcje.
Polecam!

18 de dezembro de 2022

Pyszne jedzenie

Pyszne jedzenie ! Chyba najlepszy catering, jaki do tej pory miałam. Porcje wystarczające,a nawet duże i są słodkie przekąski, na czym mi bardzo zależało.

29 de novembro de 2022

Świetny Catering

Przede wszystkim smak oraz różnorodność posiłków. Bardzo ale to bardzo miły i profesjonalny kontakt z obsługą (pozdrawiam Pana Przemka). Dostawy na czas. Na dzień dzisiejszy brak negatywnych odczuć ani doświadczeń.

24 de novembro de 2022

Resposta da 🍓Mój Catering

Bardzo dziękujemy za opinię:) gdyby był Pan uprzejmy wystawić nam jeszcze opinię na Googlu to z przyjemnością się odwdzięczymy <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Miłe zaskoczenie co do jakości jedzenie…

Miłe zaskoczenie co do jakości jedzenie i obsługi. Daję 5 gwiazdek patrząc całościowo na cały proces od początku do końca. Dostawy ok, o 6 rano otwierając drzwi jedzenie czekało. Zawsze ładnie zapakowane, dobrze oznakowane ilości makro i co będziemy jeść. Nie miałem żadnych obaw, że następnego dnia będzie przykra niespodzianka. Jedzenie świeże chociaż czasami roszponka miała dość towarzystwa gdy położyli na nią ciepły posiłek i zamknęli folią. Nie wiem czy to wina diety KETO, ale były dni monotonne tzn. mięso na śniadanie, obiad i kolację. Nie chce źle oceniać bo nie orientuję się czy aż tak natomiast dla mnie trochę zbyt dużo nabiału (ten ser który rozciąga się w nieskończoność. Mimo to, mogę szczerze polecić jeśli ktoś nie próbował.

14 de maio de 2022

najlepszy EVER!!!!

Super smaczny catering. Nigdzie do tej pory nie spotkałam się z tak wyszukanymi daniami, po których czułam się tak dobrze i lekko. Te posiłki pozwalają chudnąć bez męczarni i są jedną z przyjemniejszych części dnia! Uwielbiam!!!!

31 de março de 2022

Szczerze

Szczerze, krótko i na temat. Naprawdę nie ma lepszego jedzenia w dostawie pod drzwi. Zawsze świeżo, smacznie i dobrze. Składniki przygotowywane w taki sposób, że nie tracą swoich walorów, a wręcz zyskują genialny smak. Wiele już różnych firm sprawdziłem. Jestem z nimi 3 miesiąc i zostanę zdecydowanie jeszcze dłużej. Pozdrowienia dla całego teamu, który też zawsze miło i sympatycznie rozwiązuje najmniejszy problem.

22 de março de 2022

Najlepszy catering z

Najlepszy catering z, którego do dzisiaj skorzystałem. Wszystko na czas, świeże a co najważniejsze z dobrej jakości produktów.
Polecam.

18 de março de 2022

Bardzo smaczne jedzenie

Bardzo smaczne jedzenie. Menu urozmaicone. Dostawy zawsze terminowe, paczki zabezpieczone i w odpowiedniej temperaturze. Polecam w 100%

17 de março de 2022

Bardzo dziękujemy za opinię! Pozdrawiamy!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais