Trieste site, ben al 1,5 jaar bezig om mijn geld terug te krijgen. Kleding netjes terug gestuurd, kosten 30 euro. Vreselijk, geen woorden voor.
moluvo.com
Leia as opiniões dos outros
Ben al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen! Kwaliteit valt ENORM tegen = niet hoogstaand! Pakket geretourneerd naar adres opgegeven door hun klantenservice. Kwam na 5 maanden retour want adr... Ver mais
Twee paar schoenen besteld waren te klein, Chinese maten kennelijk. Naar retouradres van Moluvo gekregen in China gestuurd á €23,50. Niets meer van gehoord. Géén geld terug ontvangen. Dit gemeld bij... Ver mais
Product besteld,keurig ontvangen. Helaas paste het niet,dus geretourneerd naar het opgegeven adres. Kosten extra weer 14 euro. Vervolgens doodleuk een mail krijgen dat t adres niet klopt!! Schandalig.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij van Moluvo zitten in de business van zelfvertrouwen. We willen zelfverzekerde, mondige vrouwen zien die het leven ten vollen leven en trots zijn op hun lichaam.
Informações de contacto
Holanda
- moluvo.com
Mijn ervaring van een aankoop bij Moluvo
Zeer lange wachttijd op de gewenste zending. De aangeduide maat klopt niet. In hun beleid staat wel dat ze geld terug teruggeven wanneer je je bestelling wilt retourneren. Veel verder staat dan dat je het pakket naar China moet terugsturen met kosten van veel meer dan 20 euro.

Waardeloos!
Waardeloos!
Op 28 april een bestelling geplaatst, de bestelling nooit ontvangen. Daarna een mail gestuurd dat ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen. Twee weken later krijg ik eindelijk een reactie, dat de bestelde artikelen niet meer beschikbaar zijn. Om dit op te lossen kon ik een ander product uitkiezen of mijn bestelling annuleren, dan zou dit zo snel mogelijk in orde gemaakt worden..direct terug gemaild dat ik mijn bestelling wil annuleren, geen reactie ontvangen. Daarna zelf maar weer een update gevraagd. Krijg ik een reactie dat de artikelen niet meer beschikbaar zijn, terwijl ik heb aangegeven te willen annuleren. Nogmaals aangegeven dat ik wil annuleren.
Daarna krijg ik een reactie dat de annulering binnen 2 weken of 14 werkdagen wordt verwerkt en ik hier een bevestigingsmail van zou ontvangen. Natuurlijk nog steeds geen mail en geen geld terug. Wanneer krijg ik mijn geld terug Moluvo? Van een bestelling op 28 april heb geplaatst maar nooit heb ontvangen?

Oplichting
Pakketje na vertraging eindelijk ontvangen.
Super slechte kwaliteit. Truitje is nog geen euro waard. Mail gestuurd en mogelijk om terug te sturen naar China. Echter kosten zo hoog Dat het niet zinvol is. Mailtje gekregen dat ik 10% en na klagen 20% van het aankoopbedrag retour kon krijgen als ik het truitje zou houden. Daarvoor uiteraard gekozen, nu afwachten wanneer ik dit terugkrijg. Een paar uur later een bevestiging van een bestelling ontvangen op mijn e-mailadres, die ik nooit geplaatst heb. Hier reeds twee mailtjes over gestuurd maar nog geen reactie.
Ik zal hier nooit meer bestellen, pure oplichting

Slipjes
Ja ik wil toch een revieuw schrijven nadat ik een vorig revieuw had geschreven dat MOLUVO mij een kleine maat slipjes nl mt 36 had gestuurt inplaats mt 50 .en dat ik een mail stuurde en dat ze mij steeds niet beantwoorden...maar na weken t toch op een redelijke manier te hebben opgelost...ik krijg nieuwe slipjes toegestuurd ,en ik heb 30% van mijn betaling retour gekregen..ik vind dat MOLUVO dit goed heeft opgelost....

Nog geen 1 ster waard!
Nog geen 1 ster waard!
Bestelling gedaan, binnen 2 weken zou het bezorgd worden. Nu zijn we al een dikke maand verder. En nog steeds niks binnen. 22 juni krijg ik nog een mail dat alles vlot verloopt. En vorige week geeft het aan dat het pakket afgeleverd is op mijn adres??? Nog steedd niks binnen. Ik heb ze gemaild dat ik er nog weinig vertrouwen in heb, en mijn geld terug wil. Daarna krijg ik deze mail:
In overeenstemming met ons restitutiebeleid zal de restitutie binnen 2 weken of 14 werkdagen worden verwerkt. Zodra de restitutie is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail.
Het duurt 5-10 werkdagen voordat het geld op je rekening staat nadat de restitutie is verwerkt.
Bestel hier nooit meer wat weer!!

Zeer slecht
Zeer slecht. Ik had een mooie jurk besteld, nou het leek wel een tafelkleed. Wil ik het retourneren, meerdere mails gestuurd en word gewoon nergens op gereageerd. Oplichters. Bestelnummer al meerdere keren doorgegeven.

Resposta da moluvo.com
Ongelofelijk dat ik niet eerst de…
Ongelofelijk dat ik niet eerst de recensies heb gelezen! Het is echt waar. Idd voor €40 een oranje shirt gekocht, was wel binnen 14 dagen binnen maar nu voor €21 retour sturen en dan maar hopen dat het shirt niet zoek raakt of als nog je geld retour krijgt. Zuur duur shirt🫣

Resposta da moluvo.com
Moluvo levert waardeloos materiaal en komt beloftes niet na
Al een paar maanden geleden bestelde ik orthopedisch verantwoorde sandalen en 2 tankini's bij Moluvo. Ik bestelde in een opwelling en heb helaas niet verder gekeken dan de reviews die Moluvo zelf op haar site heeft geplaatst. Hoe dom! Na weken kreeg ik eerst het ene paar en vervolgens het andere paar binnen. Plastic rotzooi met geen enkele steun. Van de bikini' s is er uiteindelijk 1 geleverd, de ander bleek niet leverbaar meer. Na contact via meerdere mails over en weer, waarin mij retourneren werd afgeraden daar de verzendkosten voor mijn rekening zouden zijn, kreeg ik het aanbod andere items te bestellen. De tankini was goed en daar er niets anders van mijn gading tussen de aangeboden spullen zat, heb ik er daar nog 2 van besteld. Het geld voor de niet geleverde tankini zou op mijn rekening worden teruggestord. Inmiddels weer weken verder. Nog geen geld ontvangen. Wel 1 van de nieuwe tankini's.... De andere zou ook geleverd zijn, maar als dat zo is, dan in ieder geval niet aan mijn adres. Ik moet nu zelf maar contact zien op te nemen met de bezorger, dus ik vrees t ergste. Over het aan mij terug beloofde bedrag wordt ondanks mijn vraag niet meer gerept.... Hopelijk doen anderen meer onderzoek alvorens iets te bestellen. Deze mensen zou ik met klem afraden een bestelling te plaatsen!!

Resposta da moluvo.com
Still made the wrong choice to buy here
material is not promising and usually does not match the image on the site. Returning is a hassle, I would advise not to buy anything through this site.

Buitenlandse dropshipper - oplichters
Info:
Hoewel de website suggereert een Nederlandse achtergrond te hebben wordt Moluvo beheerd door een organisatie vanuit Azië,. De domeinnaam is geregistreerd in Canada en de webshop wordt gehost door Shopify in Canada. Er zijn kenmerken van Aziatische webshops gevonden en veel producten lijken identiek aan die op grote Chinese webshops zoals AliExpress.
Mijn ervaring:
Bestelling kwam na 1,5 maand binnen. Het bleek echter van zéér belabberde kwaliteit, dus retourneren. Zelf €14 betaald voor verzendkosten naar China. Een heel naar addertje die voor vele waarschijnlijk een onaangename verrassing is. Mijn retour kwam na een paar weken weer retour afzender vanuit China, mijn adres. Het Chinese adres bleek onbekend. Inmiddels mag ik, volgens Moluvo rekenen op een restitutie. Maar dit moet ik nog maar zien. Oftewel, 8 maanden lang gedoe voor een aankoop van €74,95, minus €14 retourkosten.

Raar product
Ik had een slechte recensie geschreven omdat het product niet aan de verwachtingen voldeed en ik geen reactie kreeg van de klantenservice. Na het plaatsen kreeg ik wel een reactie en kwamen zij met een goede oplossing. Ik kreeg een deel van het aankoopbedrag terug en een nieuw product in een andere maat. Ook deze zit heel vreemd (een strapless bh). De cups zijn heeeel vreemd, alsof ik heel puntige borsten heb. Dit ziet er gewoon onnatuurijk uit en ik kan me niet voorstellen dat dit bij iemand goed staat. Ik laat het er maar bij maar ik kan het product niet aanraden.

Resposta da moluvo.com
Not reliable, no return policy
Product not like on website, non-existing return policy, customer service not reachable

BESTEL HIER NIET!!
Kreeg geen ordernummer bij mijn bestelling, waardoor ik mijn bestelling niet kon volgen. Bestelling duurt nu al langer dan 3 weken en wordt niet op de hoogte gehouden. Dropship website, bestel hier niet.

Lijkt een Nederlandse website
Lijkt een Nederlandse website. Waarbij je binnen 15 dagen kan retourneren als je niet tevreden bent. Echter geen retourbon in het pakket. Wel staat er op de website wat je moet doen. Alles gedaan, ook foto’s verzonden. Echter vragen ze steeds om meer informatie en komen niet met retourbon. Lezen mails van daarvoor ook niet goed. Wordt aan het lijntje gehouden omdat ze moeten overleggen. Zijn dus oplichters die je aan het lijntje houden en maling hebben aan klanten die in goed vertrouwen kopen. Zit nu met een bh niet de goede maat waar geen oplossing voor komt. Had ik maar eerder ervaringen gelezen van dit bedrijf dan had ik hier nooit iets gekocht.
Toch na een week tot een oplossing gekomen, ik krijg niet mijn volledige aankoop bedrag terug maar ik denk dat dit het meest haalbare is.

Schoenmaat klopt niet
Teenslippers mt 40 besteld en gekregen. Helaas, minstens 1 maat te klein ! Misschien zelfs 2
Volgende dag bericht gekregen van Moluvo dat ze dit ten zeerste betreuren en hebben ze mij een mooi voorstel gedaan.

Resposta da moluvo.com
Van een negatieve reactie, naar een goede oplossing
Ik had een negatieve ervaring ( te kleine maten) op deze review gegeven. Een dag later, eergisteren, kreeg ik van Moluvo al bericht dat ik geholpen zou worden. Ik heb mijn aankoopbedrag volledig teruggekregen, én Moluvo heeft het product opnieuw voor me besteld. Het bedrag stond net op mijn rekening! Met dank voor deze goede service!
Voor deze service kan ik niet anders dan 5 sterren geven! Goed werk!

Geen annulering mogelijk.
De website is in het Nederlands en daar staat ook dat de bestelling meteen wordt. Echter de bevestiging geeft aan dat het uit China wordt verzonden en ongeveer 2-3 weken later wordt geleverd. Meteen gereageerd om te annuleren. Wordt ook in het Nederlands geïnformeerd dat de bestelling al onderweg is?! Een week later krijg je dan een mail dat je bericht krijgt wanneer het verzonden wordt ? Na onze reactie weer een nette mail dat je niet kunt annuleren omdat ze met een versnelde verzendproces werken. Al met al een zeer slechte gang van zaken.

Resposta da moluvo.com
Support for returns and exchanges
Unfortunately the item I bought was not as I expected, and I discovered that you are unable to return to this company unless you mail the item back to China at your own cost. They were helpful though and do try to support, including offering an exchange.