Trieste site, ben al 1,5 jaar bezig om mijn geld terug te krijgen. Kleding netjes terug gestuurd, kosten 30 euro. Vreselijk, geen woorden voor.
moluvo.com
Leia as opiniões dos outros
Ben al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen! Kwaliteit valt ENORM tegen = niet hoogstaand! Pakket geretourneerd naar adres opgegeven door hun klantenservice. Kwam na 5 maanden retour want adr... Ver mais
Twee paar schoenen besteld waren te klein, Chinese maten kennelijk. Naar retouradres van Moluvo gekregen in China gestuurd á €23,50. Niets meer van gehoord. Géén geld terug ontvangen. Dit gemeld bij... Ver mais
Product besteld,keurig ontvangen. Helaas paste het niet,dus geretourneerd naar het opgegeven adres. Kosten extra weer 14 euro. Vervolgens doodleuk een mail krijgen dat t adres niet klopt!! Schandalig.... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij van Moluvo zitten in de business van zelfvertrouwen. We willen zelfverzekerde, mondige vrouwen zien die het leven ten vollen leven en trots zijn op hun lichaam.
Informações de contacto
Holanda
- moluvo.com
Na wat leek een Nederlandse site
Na wat leek een Nederlandse site, kwam het bestelde uit China. Kwam bij lange na niet overeen met de foto op de site. Zeer slecht model en dito stof. Retourneren kan alleen naar China en kost bijna net zoveel als het bestelde heeft gekost. Grote oplichters!!! Bestel hier niets.

Chinese troep, oplichting
Dit is een zogenaamde Nederlandse website die voor dure prijzen goedkope Chinese troep stuur.
Hun retour beleid is; dat je zelf de kosten moet betalen van het versturen van een pakket naar China, en na ontvangst in China zogenaamd je geld terug krijgt.......
Ik heb nog steeds niks ontvangen!
Niks bestellen hier!!!
Na bedreiging van aangifte doen kunnen ze ineens snel mijn geld terug storten. Ik blijf bij mijn review.
Nooit iets bestellen hier!

Oplichters 2.0 .
Oplichters 2.0 .
Tonen foto’s van polo’s met lacoste logo krijg je het zonder logo en de kwaliteit is om te huilen,retourneren is een crime koop nooit iets hier!!!!!

Wat een waardeloze site
Wat een waardeloze site, oplichterij vind ik het! Zelf je retourkosten betalen van een jasje wat niet te vergelijken is als op de foto. Door de brievenbus gepropt in een zakje, dat zegt genoeg!
Weer je geld kwijt waar je hard voor werkt!!
Niks bestellen via deze site mensen!

Resposta da moluvo.com
Verkeerde artikel ontvangen! Geen geld terug!
Bril besteld in maart. Ontving een hele andere bril. Mail gestuurd in april. Binnen een dag een reactie ontvangen dat ik mijn geld teruggestort krijg. Nu is het juli en nog steeds niets ontvangen! Krijg elke keer reactie op mijn vraag als ik om stand van zaken vraag. Dat het met hoogste urgentie behandeld word…. Niet bestellen bij dit bedrijf! Bij deze een aanvulling op mijn review. Ik heb inmiddels (12/7) mijn geld terug ontvangen. Helaas was bovenstaande review nodig om een reactie en het geld terug te krijgen. Maar uiteindelijk is het goed gekomen.

Resposta da moluvo.com
0 sterren. Klantenservice reageert niet. Wil een polo maat L retour doen die valt als XS. BELACHELIJK.
NOOIT MEER.

Resposta da moluvo.com
Had 2 jurken en slippers besteld en…
Had 2 jurken en slippers besteld en betaald
Heb maar 1 jurk ontvangen
Wacht nu al weken op een jurk en slippers ook na vele mails die ik heb verstuurd.
Bestel nooit meer via dit online bedrijf, wat vreselijk slecht.

Opgelost
Ik heb een jumpsuit besteld na lang twijfelen….had ik maar eerder van Trustpilot geweten. De kwaliteit was niet wat ik ervan verwachtte. Maar na contact met Moluvo is het financieel opgelost.

Resposta da moluvo.com
Ik wil mijn geld terug- 3 maanden ellende met Moluvo! Oplichters!
Ik heb 3 maanden geleden een jumpsuit gekocht voor de bruiloft…na 14 dagen heb ik ze bericht dat mijn jumpsuit niet aangekomen is. Ze hebben mijn bestelling nagekeken, er was een vertraging en mijn jumpsuit zal 10 dagen later zeker aankomen …helaas ook binnen 10 dagen heb ik niks mogen ontvangen..uiteindelijk hebben ze gezegd dat mijn jumpsuit niet op de voorraad is …ik heb meteen gezegd dat ik mijn geld terug wil ontvangen.. en dat hebben ze beloofd! Helaas 3 maanden verder en 18 mails verder, geen geld mogen ontvangen! Ik ben hopeloos, altijd alleen een automatische antwoord op mijn verzoek, dat ik geduld moet hebben! Oplichters zijn dat zeker wel! Ik wil mijn geld terug! Nooit meer Moluvo ik raad het iedereen af !!!

Wat een aanfluiting .
Wat een aanfluiting .
Schoenen besteld die onder het noem nike 270 staan .
Heb er 2 paar besteld redelijk vlug binnen maar zo nep .
Maar goed mijn fout had beter moeten kijken .
Maar nu komt het aan vraag can retour gedaan en goed gekeurd .
Ik weet dat hun adres in Schiedam is maar daar mogen ze niet gestuurd worden.
Je krijgt netjes te horen dat je een adres doorkrijgt van hun .
En dat is voor eigen rekening oké dat dan maar .
Nee je krijgt een adres om ze naar China te sturen dus betalen maar .
Of je mag je aankoop houden minus 10 %.
Dus ff 2 paar schoenen terug sturen naar China eu 32.50 terwijl er hier in Nederland ook een adres is .
Wat een slecht bedrijf dus let op aat HD doet .
Het kost je zowieso geld en geb je niets .

Netjes opgelost
Na verschillende mail contacten te hebben gehad over producten die niet op voorraad waren en producten die verzonden waren maar nooit zijn aangekomen. Hebben ze het allemaal netjes opgelost met ons.

Wat een slecht bedrijf!
Wat een slecht bedrijf!! Een jas besteld lang op gewacht. Uiteindelijk stond deze als geleverd maar ik had niks ontvangen. Na contact bleek de jas niet meer leverbaar. Gekozen om mij geld terug te krijgen. Na verschillende mails en excuses mijn geld tot op heden niet ontvangen. Hier al sinds mei mee bezig.
Kortom niets bestellen daar!

Geen goede ervaring !
Zeer slechte kwaliteit ! Lange levertijden en valse voorstelling op hun website (5 sterren trustpilot)! Tevens 1 van de drie artikelen niet kunnen leveren en teruggave beloven en het vervolgens al weken NIET nakomen !
Update: heden 23 juli nog steeds geen teruggave gehad voor het door hen niet geleverde artikel !
Update: Gisteren (1 augustus) na lang heen en weer mailen eindelijk terugbetaling ontvangen van een niet ontvangen artikel uit mijn bestelling. Jammer dat dit pas gebeurt nadat je een slechte recensie hebt geplaatst !

LEES DE VOORWAARDEN VAN MOLUVO
Op de website staat mu besteld morgen geleverd DAT IS NIET WAAR.
Alles wordt zogenaamd gelijk Verzonden maar is dagen, weken onderweg. Maat voering klopt niet en bij retourzending brengen ze 20 tot 40 euro kosten in rekening.
LEES EERST DE VOORWAARDEN VOORDAT JE BESTELD.

Resposta da moluvo.com
Niks bestellen op deze site!!
In april heb ik een blouse besteld. 2x werd de levering uitgesteld. 22 mei was de blouse volgens de website geleverd. Dit was niet zo. Bij navraag bleek de blouse niet meer leverbaar.
Ik wilde dus mijn geld terug. Daar heb ik 3 mailtjes aan gewijd met telkens hetzelfde antwoord; het restitutiebeleid en tot10 werkdagen wachten inmiddels is het 2 Juli en heb ik nog geen cent gezien!
Beslist niks bestellen op deze site!!
Ps. Na deze trustpilotrecensie kreeg ik een mail van Moluvo dat ik 30% van het aankoop bedrag terug kan krijgen. Ik heb géén blouse ontvangen en wel 100% betaald. Dieven zijn het!

NIETS KOPEN HIER!!!!
NIETS KOPEN HIER!!!!! Ik kocht een rood "leren"jasje, stond ook zo op de foto. Was echter een zeer goedkoop jasje van fleece stof. Het was al te mooi om waar te zijn, maar terugsturen kost evenveel als het jasje zelf. Wat waardeloos!! Zomaar 40 euro lichter!!
Dat mag toch niet kunnen??!! Het is misleiding!! Dit gaat over Bestelnr. #MNL82869

1ste klas oplichters
Normaliter bestel ik geen kleding maar ga naar de winkel om iets te kopen. Kwam Moluvo tegen op de site en de kleding zag er mooi uit. Heb vervolgens diverse kledingstukken gekocht en was eigenlijk wel heel blij. Ik ontving een melding dat mijn kleding binnen 1 week geleverd zou worden. Toen dit niet gebeurde probeerde ik de bestelling te annuleren maar dit was niet meer mogelijk. Zou al verzonden zijn. Ik dan maar wachten en dat duurde ong. 3 weken. De kleding zag er vreselijk uit. Zeer slechte kwaliteit. Gaf aan dat ik alles wilde retourneren en toen bleek dat de kleding uit China kwam en ik zelf de verzendkosten moest betalen of kon kiezen voor het houden van mijn bestelling en 20% korting. Ik gaf aan dat ik het niet wilde en kreeg een adres in China. Moest mijn verzendbewijs naar ze toesturen en ook aangeven wanneer het pakket in China was. Terugsturen koste mij 50 euro maar dat had ik ervoor over. Netjes mijn verzendbewijs naar ze gemaild en ook dat mijn pakket aangekomen was in China. Het lijkt wel alsof je met een robot aan het mailen ben omdat de antwoorden die je krijg standaard zijn. het antwoord is: we wachten tot de goederen in het magazijn zijn en maken dan uw geld over.
Ben 6 maanden bezig geweest en het blijkt dat Moluvo de verzendbewijzen wilt hebben zodat zij weten welke pakketten zij moeten weigeren.
Dit bedrijf is een grote leugen, inderdaad oplichters en ik zou zeggen: blijf weg van ze en bestel niets bij hen. Je kan net zo goed je geld weggeven want je krijgt er niets voor terug.

HIER NIET BESTELLEN!
HIER NIET BESTELLEN!! Ik wacht al 3 weken op mijn bestelling, maar tot op heden niets binnengekregen. Ik heb ook geen ordernummer ontvangen in een bevestingsmail. Wel ontvang ik continu mails met reclame en dat mijn pakket binnenkort zou aankomen. Dit is kennelijk schijn.
11-07-2024
Nav een mail ben ik goed geholpen en heb ik een deel van mijn geld terug. Trui inmiddels binnengekregen, maar kwaliteit helaas niet zoals verwacht.

Niets kopen! Oplichting!
Koop hier asjeblieft niet! Het is pure OPLICHTING. Ik heb hier een regenjas besteld, maat M maar ik kon er in zwemmen zo groot was de jas. Andere jas mogen uitzoeken (inclusief bijbetaling) en ik heb nu een te kleine en super slechte en goedkope "kopie" van de jas die zij op de website afbeelden. En nu mag ik het op eigen kosten terugsturen? Terwijl zij de boel oplichten! Echt ronduit belachelijk!

Resposta da moluvo.com
Liever gaf ik nul sterren
Liever gaf ik nul sterren, want ook nul prestatie geleverd € 49,- betaald en nooit iets geleverd gekregen. NOOIT meer iets bestellen op deze site! Kijk uit!