moluvo.com

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Trieste site, ben al 1,5 jaar bezig om mijn geld terug te krijgen. Kleding netjes terug gestuurd, kosten 30 euro. Vreselijk, geen woorden voor.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ben al een jaar bezig om mijn geld terug te krijgen! Kwaliteit valt ENORM tegen = niet hoogstaand! Pakket geretourneerd naar adres opgegeven door hun klantenservice. Kwam na 5 maanden retour want adr... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Twee paar schoenen besteld waren te klein, Chinese maten kennelijk. Naar retouradres van Moluvo gekregen in China gestuurd á €23,50. Niets meer van gehoord. Géén geld terug ontvangen. Dit gemeld bij... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Product besteld,keurig ontvangen. Helaas paste het niet,dus geretourneerd naar het opgegeven adres. Kosten extra weer 14 euro. Vervolgens doodleuk een mail krijgen dat t adres niet klopt!! Schandalig.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Wij van Moluvo zitten in de business van zelfvertrouwen. We willen zelfverzekerde, mondige vrouwen zien die het leven ten vollen leven en trots zijn op hun lichaam.

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Geld retour

Na het inschakelen van nietbezorgd.nl had ik na 2 dagen mijn geld van moluvo retour.

20 de junho de 2024

Resposta da moluvo.com

🎉 We zijn blij om te horen dat je je geld hebt teruggekregen, Marjan! 🚀 We streven naar een snelle en efficiënte service. Bedankt voor het delen van je ervaring met ons!

Classificada 2 em 5 estrelas

Misleid en wat wij als consument kunnen doen

Net als vele anderen is mijn oma de dupe van de handelswijze van Moluvo.com (voorheen Moluvo.nl) en hun andere websites zoals Poluno.com. Dit bedrijf handelt in strijd met (consumenten)recht op vele vlakken. Een aantal voorbeelden: 1. Het kvk nr. (71164332) en bedrijfsadres (Overwegwachter 4
3034KG Rotterdam) staat niet op hun website en in hun bedrijfscommunicatie. Dit zijn ze echter wel verplicht. Facturen zonder KVK-nummer zijn dan ook ongeldig. 2. Ze plaatsen misleidende productomschrijvingen met termen zoals ''duurzaamheid'' en termen zoals duurzaamheid mogen niet gebruikt worden binnen de EU zonder geldig keurmerk. 3. Ze plaatsen fictieve reviews op hun website en suggereren 5 sterren op trustpilot te hebben terwijl dit in werkelijkheid 1.5 is. Dit is verboden en hiervoor kunnen zij een boete krijgen.
Waarschijnlijk handelen zij nog in veel meer vlakken tegen het (consumenten) recht zo lees ik dat vele geen geld terugkrijgen of dat er valse claims worden gemaakt over leveringstijd.6. Zij geven aan dat producten die u wilt retourneren naar een buitenlandse adres moet. Dit mag niet. Zij zijn een Nederlands bedrijf en moeten dus een Nederlands retour adres geven. Het adres wat bekend is is: Overwegwachter 4 in Rotterdam.

Als consumenten kunnen wij wel een aantal stappen ondernemen en ik raad ook iedereen die negatieve ervaringen heeft met dit bedrijf dit te doen.

1. Meldt dit bedrijf aan bij de ACM (Autoriteit Consument en Markt). Op hun webpagina kun je bedrijven aangeven die handelen in strijd met wetgeving.
2. Neem contact op met consumenten programma's die misstanden aan het licht brengen zoals het programma BOOS of Kassa. Als deze programma's genoeg informatie krijgen, wordt deze zaak wellicht opgepakt.
3. Een eerlijke review plaatsen op verschillende kanalen.

Tip: als je iets leuks ziet op Moluvo.com doe even wat onderzoek en vind het product voor 5 x minder geld op Aliexpress met gratis verzending en gratis retourneren.

Enige positieve puntje is dat dit bedrijf wel netjes communiceert via de e-mail klantenservice.

Update: ik heb al tientallen mails uitgewisseld met Moluvo en geen passende oplossingen of structurele veranderingen in hun handelswijze.

Update 2: Inmiddels hebben we het volledige bedrag teruggestort gekregen, wat erg netjes is. Wel met de vraag of ik bovenstaande review kon verwijderen. Ook staat er inmiddels een adres op de website, wat overigens nog steeds geen retouradres is maar een kleine verbetering is.

28 de junho de 2024

Hallo Natalie,

Bedankt voor het delen van je zorgen met ons. We nemen feedback serieus en proberen problemen zo snel mogelijk op te lossen, dus geef ons alsjeblieft je bestelnummer, zodat ons supportteam eventuele problemen kan onderzoeken en oplossen. We zetten ons in voor een positieve ervaring voor al onze klanten en kijken ernaar uit om deze kwestie voor u op te lossen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Doe geen zaken met dit bedrijf

Veel te lange levertijd en de oranje polo die ik hier heb besteld is van zeer slechte kwaliteit. Ze doen voorkomen alsof ze direct versturen vanuit NL, tenminste, daar ga je vanuit omdat de site in NL is, maar in werkelijkheid komt alles uit China. Ook hun retour voorwaarden zijn zo klantonvriendelijk en duur dat je je troep beter gelijk in de vuilnisbak kunt gooien dan het terug te sturen.

15 de junho de 2024

Hoi Heleen,

Het spijt ons oprecht om te horen over je ervaring en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat is veroorzaakt door de levertijd en de kwaliteit van de oranje polo die je hebt ontvangen. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn. We streven ernaar om de best mogelijke service en producten te leveren en het lijkt erop dat we in dit geval tekort zijn geschoten. Je bezorgdheid over onze verzendwijze en retourvoorwaarden zijn belangrijk voor ons en we willen hier snel iets aan doen.

Om je verder te helpen en deze kwestie op te lossen, kun je ons alsjeblieft je bestelgegevens geven (bestelnummer, e-mailadres, etc.)? Zo kunnen we uw specifieke geval onderzoeken en een passende oplossing voor u vinden.

Slechte producten en communicatie

Ik heb een bikini besteld van €30,- en kom erachter dat de sluiting niet werkt. Direct gemaild dat ik mijn geld terug wil maar nu zo'n 3 weken verder geen reactie. Kan er een reactie komen asap?

7 de junho de 2024

Hoi Anne,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht hebt gebracht. Geef ons alsjeblieft je bestelgegevens (bestelnummer of e-mail die je voor de aankoop hebt gebruikt), zodat we je bestelling snel kunnen lokaliseren en een lid van ons supportteam je direct kan helpen dit probleem op te lossen.

We begrijpen dat het dringend is en zullen prioriteit geven aan uw zaak om een snelle oplossing te garanderen.

Moluvo is oplichterij

Wat ging er mis? Wat ging er goed is een makkelijkere vraag, helemaal niets ging goed en alles ging mis.
Om een heel lang verhaal zo kort mogelijk te maken:
Op 18 april heb ik 2 paar schoenen besteld voor mijn kinderen, uiteraard moest er meteen betaald worden.
Na veel te lang wachten hebben we op 16 mei contact opgenomen met de vraag wanneer we onze bestelling konden verwachten. Vrijwel meteen kregen we antwoord dat de schoenen die we besteld hadden niet meer leverbaar waren, maar dat we voor dezelfde prijs andere schoenen mochten uitzoeken.
Wij waren uiteraard niet geinteresseerd in andere schoenen, wij wilden ons geld terug.
Pas op 25 mei na herhaaldelijk aandringen van onze kant om ons geld terug te storten, kregen we antwoord.... alles werd in orde gemaakt en binnen 14 werkdagen zou de restitutie verwerkt zijn.
NIET DUS!
Trap er niet in! Ze reageren elke keer begripvol en doen je geloven dat ze je probleem goed voor je gaan oplossen, maar niets is minder waar!
Moluvo is grote oplichterij en wij zijn er helaas ingetrapt.

18 de abril de 2024

Hallo Rianne,

We verontschuldigen ons voor het ongemak dat is veroorzaakt door de vertraging en de daaropvolgende onbeschikbaarheid van de schoenen die je hebt besteld. Deze situatie weerspiegelt niet onze gebruikelijke toewijding aan klanttevredenheid. Je frustratie over het terugbetalingsproces is begrijpelijk en we betreuren de verwarring of vertraging in de verwerking oprecht.

Om je verder te helpen en deze zaak grondig te onderzoeken, kun je ons je bestelnummer of andere gegevens over je aankoop geven? Met deze informatie kunnen we uw zaak snel terugvinden in ons systeem en onmiddellijk stappen ondernemen om het naar uw tevredenheid op te lossen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld op prijs terwijl we deze situatie voor u oplossen. Neem gerust contact met ons op via support@moluvo.com met de gevraagde informatie en we zullen ons uiterste best doen om een snelle oplossing te garanderen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jammer dat ik 1 ster moet…

Jammer dat ik 1 ster moet aanklikken,omdat ik anders mijn ervaring niet kan delen.
Dus geen ster!!!
Eerder heb ik mijn ervaring al gedeeld.
Nog steeds mijn geld niet terug , ondanks dat ik mijn retourzending aangetekend verstuurd heb.
En weer vragen ze of ik bestelnmr etc wil opsturen , dat heb ik zo vaak gedaan.

4 de abril de 2024

Hoi Fred en Anta,

Het spijt ons te horen dat u zich zorgen maakt.

We vragen je vriendelijk om deze beoordeling te bewerken en je bestelnummer toe te voegen, omdat we geen bestellingen voor je kunnen vinden in onze systemen door alleen je gebruikersnaam te gebruiken.

Geef uw bestelnummer op zodat we uw probleem kunnen oplossen.

Misleidend

Onlangs heb ik een bestelling ontvangen die ik terug wil sturen omdat de schoen te klein is en misleidend kwa foto's. Hij zou bordeaux moeten zijn maar hij is knalrood. Nu ik deze slechte reviews allemaal lees ben ik bang dat ik deze niet meer terug kan sturen of 30 euro moet betalen aan retourkosten terwijl de schoenen 54,95 kosten. Dit is mijn bestelnummer #MNL81971. Ik wil graag mijn geld terug en een retourlabel of iets waardoor ik geen 30 euro betaal aan retourkosten dat is natuurlijk hartstikke onzin. Ik hoor graag van jullie want terug mailen doen jullie niet!

25 de junho de 2024

Hoi Alice,

We begrijpen de frustratie die veroorzaakt wordt door het ontvangen van een artikel dat niet aan je verwachtingen voldoet. We hebben al iemand van ons supportteam gestuurd om je verder te helpen met je retouraanvraag. Controleer je e-mail voor hun bericht, want zij zullen je gedetailleerde instructies geven over hoe je verder moet gaan met de retourzending en ervoor zorgen dat je geen extra kosten maakt.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop bij ons. We waarderen je feedback en nemen deze serieus, omdat we er voortdurend naar streven onze producten en diensten te verbeteren.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik lees net heel slechte reviews

Ik lees net heel slechte reviews! Net besteld!
Ik word er zenuwachtig van. Hopelijk snel reactie!
Annet klaazen

25 de junho de 2024

Beste Annet,

Bedankt voor je contact en het delen van je zorgen. Het spijt ons te horen over de negatieve recensies die u bent tegengekomen en we begrijpen hoe verontrustend dat kan zijn. We doen er alles aan om u een uitstekende service te bieden en zouden graag de kans krijgen om uw eventuele zorgen weg te nemen.

Om ervoor te zorgen dat we je snel kunnen helpen, kun je ons je bestelnummer geven? Een van onze supportmedewerkers neemt dan direct contact met je op om je te helpen met je bestelling en eventuele vragen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb woensdag 19 juni een bril besteld…

Heb woensdag 19 juni een bril besteld en uiteraard ook betaald maar heb helemaal geen mail ontvangen of een order bevestiging dag geld dus

Beste Akaline,

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat u heeft ondervonden met betrekking tot uw bestelling. Kunt u ons alstublieft uw ordernummer geven, zodat we deze zaak onmiddellijk kunnen onderzoeken? We sturen graag iemand van ons supportteam om u te helpen en eventuele problemen met uw orderbevestiging en betaling op te lossen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Moluvo is een bedrieglijke webwinkel

Moluvo is een bedrieglijke webwinkel.
Retourneren van verkeerde levering bleek naar China te moeten op hoge eigen kosten. Heel lang door Moluvo aan het lijntje gehouden met vage emails. Uiteindelijk na 3 maanden, door tussenkomst van “nietBezorgd.nl” geld terug gekregen ( exclusief verzendkosten naar China)

24 de junho de 2024

Hallo Cees,

Geef ons je bestelnummer zodat we je specifieke transactie kunnen lokaliseren en kunnen onderzoeken wat er mis is gegaan met de levering en het terugbetalingsproces. We doen er alles aan om deze kwestie zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat je de juiste hulp krijgt.

Zodra we uw ordernummer hebben, wijzen we een speciaal supportteamlid toe om nauw met u samen te werken om al uw zorgen weg te nemen en te zorgen voor een bevredigende oplossing.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb meerdere malen naar support…

Ik heb meerdere malen naar support gemaild met de vraag te retourneren omdat ze te klein zijn. Na 3 mails nog geen antwoord. Verschrikkelijk dit soort organisaties. Geld kwijt en schoenen waar ik niks aan heb. Maar nog erger, geen reactie terug.

24 de junho de 2024

Hoi Carmen,

Ik verontschuldig me voor het ongemak dat je hebt ervaren met ons ondersteuningsteam met betrekking tot je recente e-mails over het terugsturen van de schoenen die te klein waren. Ik begrijp hoe frustrerend het moet zijn om geen antwoord te krijgen, en ik bied mijn oprechte excuses aan voor de vertraging in het behandelen van je zorgen.

Ik heb onze gegevens gecontroleerd en het lijkt erop dat we je een e-mail hebben gestuurd als antwoord op je vragen. Controleer alstublieft uw e-mail, inclusief uw spam of junk map, omdat onze berichten daar soms terecht kunnen komen.

Fraude

Dit zijn oplichters. Ik begrijp niet waarom ze mensen zo lang zonder enig probleem kunnen misleiden. Ik wilde mijn bestelling onmiddellijk na het plaatsen annuleren en zij antwoordden dat het te laat was. Weet iemand hoe ik ze kan bestrijden, want ik ben niet van plan op te geven. Heeft iemand zijn geld terug?

5 de junho de 2024

Hallo Marcin,

We zijn erg bezorgd over uw ervaring en we nemen beschuldigingen van bedrog zeer serieus. Kunt u ons uw ordernummer geven, zodat we deze zaak snel kunnen onderzoeken en ervoor kunnen zorgen dat u de hulp krijgt die u nodig hebt? Ons supportteam is toegewijd aan het oplossen van problemen zoals die van u en we willen graag alles voor u in orde maken.

Neem contact met ons op met je bestelgegevens op support@moluvo.com en we zullen iemand van ons supportteam toewijzen om je persoonlijk te helpen. Uw tevredenheid is onze prioriteit en we doen er alles aan om uw problemen snel op te lossen.

Begin er niet aan..

Begin er niet aan... Als iets niet past of ontevreden bent, moet je het op eigen kosten retourneren naar CHINA ! Paar slippers van rond de 20 euro, net te klein, retourneren kan wel 30 euro kosten, komt het beschadigd of niet aan, jouw probleem, kan je 10% terugkrijgen...

29 de maio de 2024

Hallo Tony,

Geef ons je bestelnummer of andere gegevens waarmee we je transactie kunnen lokaliseren, zodat we het probleem grondig kunnen onderzoeken en direct contact met je kunnen opnemen om het snel op te lossen.

We begrijpen de frustratie van het moeten omgaan met retourlogistiek, vooral wanneer de kosten hoger zijn dan de waarde van het artikel zelf. Wees gerust, we doen er alles aan om een bevredigende oplossing voor je te vinden.

Classificada 4 em 5 estrelas

Klacht serieus opgepakt, fijne oplossing aangeboden en ook uitgevoerd!

Mijn klacht is door Moluvo naar mijn tevredenheid opgelost. Fijne service.

Resposta da moluvo.com

Heel erg bedankt voor je feedback, Simone! 😊 We zijn blij om te horen dat je klacht serieus is genomen en naar tevredenheid is opgelost. Bij Moluvo streven we er altijd naar om goede service te bieden en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. 🌟

Als je nog vragen hebt of verdere hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Bedankt dat u een gewaardeerde klant bent! 🙏✨

Hele slechte service

Inmiddels heeft Moluvo mijn klacht serieus behandeld en is mijn hele aankoopbedrag teruggestort. Ze beloven dat hun service voor retourneren verbeterd in ieder geval hebben ze zich nu aan hun belofte gehouden.
Hele slechte service. Je kan niet ruilen of je moet zelf pakket naar China sturen. Klantenservice belooft 20% korting maar dat ontvang je nooit. Nu al meerdere mailtjes naar Liselotte gestuurd en aldoor en antwoord gekregen maar er gebeurt niets.
Nooit meer. Advies niet hier iets bestellen
1 dag later heb ik meteen een mail dat ik mijn hele bedrag terug krijg als ik deze review weghaal. Maar dat is chantage!

21 de junho de 2024

Hallo Carolien,

Controleer je e-mail, want we hebben een speciaal teamlid aangesteld om je te helpen. Zij zullen ervoor zorgen dat het omruilproces soepel verloopt en zullen eventuele problemen met betrekking tot de beloofde korting direct oplossen.

We waarderen uw feedback en werken er hard aan om onze diensten te verbeteren. Bedankt voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie.

Classificada 3 em 5 estrelas

Uiteindelijk correct afgehandeld

Ik heb 2 dagen geleden een zeer slechte review geschreven over dit bedrijf. Ze zijn zeer slecht in communiceren. Maar direct na mijn review heb ik een excuus mail ontvangen en de dag er na stond mijn geld op mijn rekening. Mij tip is om het niet zover te laten komen dat mensen eerst een slecht review moeten schrijven om vervolgens in contact te komen. Bedankt voor de correcte afhandeling maar door deze gang van zaken zal ik niets meer bestellen bij Moluvo.

21 de junho de 2024

Resposta da moluvo.com

Bedankt dat u uw ervaring met ons wilt delen. Het spijt ons te horen over het eerste communicatieprobleem. 😔 We zijn blij dat we het probleem snel hebben opgelost toen het onder onze aandacht werd gebracht. Uw feedback is waardevol voor ons en we streven ernaar om onze communicatieprocessen te verbeteren. We hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. 🌟

Wees voorzichtig

Een lange jas besteld die kwalitatief niet goed was en niet conform de foto's. Na terugsturen (naar China, hoge retourkosten ~ 30 euro) diverse mails gehad over de terugbetaling. Inmiddels 1.5 maand nadat het retourpakket in China is afgeleverd nog geen geld ontvangen. Na een slechte recentie geplaatst te hebben was het geld wel snel teruggestort. Dus uiteindelijk was het wel mogelijk.

1 de maio de 2024

Hoi Marielle,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen over de aanvankelijke problemen met je bestelling 😔. We zijn blij dat je terugbetaling is verwerkt zoals beloofd 💬. Je feedback is belangrijk voor ons en helpt ons te verbeteren.

Oplichters!!

Nooit bij hen iets bestellen, wees gewaarschuwd!!
Ben klaar met het heen en weer mailen, ik heb Rechtsbijstand ingeschakeld. Als ik het aankoopbedrag niet spoedig ontvang, wordt de rechtzaak gestart!!!

20 de junho de 2024

Beste Mel,

Het spijt ons zeer om te horen over uw ervaring en het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt.

We willen deze kwestie graag snel oplossen, dus geef ons alstublieft uw bestelgegevens, zodat we het probleem grondig kunnen onderzoeken en u een oplossing kunnen bieden. U kunt hier reageren of rechtstreeks contact opnemen met onze klantenservice op support@moluvo.com.

Ongelooflijk slechte service

Ongelooflijk slechte service. Na 4 weken wachten op mijn bestelling bleek het product niet leverbaar te zijn, maar daar kwam ik pas achter nadat ik zelf contact legde over de status van mijn bestelling. Vervolgens een belachelijk voorstel gekregen om met 10% korting een ander product te bestellen waar ik natuurlijk niet akkoord mee ben gegaan. Vervolgens mij geld terug geëist en nu 9 weken na mijn bestelling heb ik nog steeds mijn geld niet teruggestort gekregen. Een bedrijf met een waardeloze service en loze beloften. Hier koop ik echt nooit meer iets. Dus wees gewaarschuwd!!!

Hallo Manon,

Bedankt dat je deze kwestie onder onze aandacht hebt gebracht. Het spijt ons zeer om te horen over de negatieve ervaring die je hebt gehad met onze service.

We vragen je vriendelijk om ons je bestelnummer te geven, zodat we je zaak onmiddellijk kunnen doorverwijzen naar ons ondersteuningsteam om ervoor te zorgen dat je de terugbetaling ontvangt waar je recht op hebt zonder verdere vertraging.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en we stellen uw geduld op prijs terwijl we dit voor u oplossen. U kunt er zeker van zijn dat we er alles aan doen om uw problemen aan te pakken en onze service te verbeteren op basis van uw feedback.

Classificada 1 em 5 estrelas

LET OP!!! Onbetrouwbare webshop, misleidende informatie en je kan niks retouren !!!

Onbetrouwbare webshop, ik heb schoenen besteld en deze zijn van een hele slechte kwaliteit en voor 40 euro. je kan ze niet dragen want ze stinken, erg slechte guur van plastic en zijn ze te klein .Chinse maat. webshop antwoord niet voor retouren. wees voorzichtig en bedacht als je hier wat besteld. je krijgt geen factuur geen klantnummer niks je kan het niet retouren. Ik ben mij geld kwijt! aan deze oplichters.

Hoi A.,

We willen je graag snel helpen, dus geef ons alsjeblieft je bestelgegevens zoals het bestelnummer of andere relevante informatie. Zo kunnen we het probleem verder onderzoeken en een oplossing voor je vinden. Ons supportteam staat te popelen om je problemen met betrekking tot de kwaliteit van de schoenen, de maat en het retourproces op te lossen.

Neem contact met ons op met je bestelgegevens door hier te reageren of door contact met ons op te nemen via support@moluvo.com. We doen er alles aan om dit probleem naar tevredenheid op te lossen en ervoor te zorgen dat je de hulp krijgt die je nodig hebt.