moshi moshi mind Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Elsker elsker min nye kjole. Super dejlig kvalitet. Mega hurtig levering. Dog ærgerligt at betale for hjemmelevering, når pakken så bliver leveret i pakkeshoppen. Ikke noget på jer, men jeres lever... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

moshi moshi mind har de fineste produkter i det den bedste kvalitet. Virkelig god, hurtig og hjælpsom service. De bedste anbefalinger her fra. Vil til hver en tid anbefale dem til andre, og handle der... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Sommeren går for mig lige nu, med at nyde jeres yoga tøj og udstyr. Sammen med scrub, og efter badet bruger jeres håndklæde. Helt nyt for mig, og præcis til dette vejr. I har mange skønne vare i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nemt at bestille, skøn hjemmeside med præcis de oplysninger, jeg havde brug for, ex størrelse, materialer mv. Hurtig levering - men bedst af det hele: altid lækkert designet tøj med en skøn pasform 👌... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Designer de moda
  2. Loja de roupa
  3. Grossista de vestuário
  4. Loja de roupas desportivas
  5. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

moshi moshi mind blev skabt med ambitionen om et brand, hvor kvinder kunne blive inspireret til at leve et mindre kompliceret og mere balanceret liv, samt gøre det mere enkelt at klæde sig på i hverdagen. I en verden, der er i konstant bevægelse, ønsker vi at inspirere til bevidste valg, skabe tidløst design og enkelhed for kvinder. I moshi moshi mind har vi fokus på kvalitet og holdbare design fremfor hurtige tendenser. Vores mission har altid været at skabe komfort, bevægelse og blødhed.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

401 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Skønt univers hos Moshi Moshi mind

Lækreste bløde og åndbare materiale i mine nye yoga tights 🤩🙏

14 de fevereiro de 2026

Kære Line

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Nem og hurtig levering

Hurtig levering. Varen levede op til forventningen.

16 de fevereiro de 2026

Kære Dorthe

Dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og…

Altid vildt lækre kvalitetsprodukter og en god og personlig kundeservice. Stor anbefaling herfra 🙏🏻

18 de fevereiro de 2026

Kære Anita

Åh, hvor dejligt. Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Hurtig betjening

Hurtig betjening
jeg har endnu ikke modaget refusion for det jer sendte retur, men det kommer vel snart.

24 de fevereiro de 2026

Kære Marianne

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Skulle du ikke få din refusion rettidigt, må du endelig række ud til os.

Hurtig levering, god service 🫶🏼

20 de fevereiro de 2026

Kære Marie Louise

Skønt at høre! Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼

Blødeste bukser

Blødeste bukser, hurtig levering - meget tilfreds

20 de fevereiro de 2026

Kære Stine

Dejligt at høre. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 3 em 5 estrelas

Har købt moments top cotton

Har købt moments top cotton. Super skøn kvalitet, men desværre var størrelsesguiden noget misvisende og selvom jeg bestilte en størrelse mindre end guiden viste, er den alt for stor. Orkede ikke rigtig at få den byttet, da jeg tænker, at jeg kan sy ærmerne op selv og den dermed passer.

Kære Anne

Mange tak for din feedback 🤍

Vi er kede af at høre om din oplevelse med vores moments top. Vi sætter stor pris på, at du deler den med os, og vi har noteret din kommentar i forhold til størrelsesvejledningen, så vi kan tage det med i vores videre arbejde.

Skule du have nogen spørgsmål eller er der andet vi kan hjælpe med, er du selvfølgelig altid velkommen kontakte vores customer care.

Classificada 5 em 5 estrelas

hurtig levering og varerne levede 100%…

hurtig levering og varerne levede 100% op til mine forventninger både ift design, kvalitet og størrelser

13 de fevereiro de 2026

Kære Pia

Dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Skøn butik og hjælpsom betjening

Skøn butik og hjælpsom betjening. Og ikke mindst lækkert tøj.

11 de fevereiro de 2026

Kære Marie

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Super god oplevelser

Super god oplevelser:
Hurtig levering og en vare som levede fuldstændig op til det som var vist på billeder og beskrevet. Vil Klart handle her igen og holde øje med deres styles fremadrettet.

10 de fevereiro de 2026

Kære Camilla

Hvor fantastisk at høre. Tusind tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvaliteten er i top og hurtig…

Kvaliteten er i top og hurtig forsendelse, super god oplevelse, men alt alt for sent i mit liv er jeg blevet opmærksom på dette skønne og smukke brand, det gør jeg noget ved nu :-)

Kære Anette

Vi er lykkelige for at vores veje trods alt mødtes nu 🙏🏼 Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at kunne byde dig velkommen i vores univers.

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækre bæredygtige produkter

Butikken er hyggelig. De gennemført bæredygtige produkter er lækre og det er nemt at bruge webshoppen.
Tine Larsen

11 de fevereiro de 2026

Kære Tine

Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med at handle hos os - både i vores butik og på webshoppen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Skønne tidsløse produkter og super god service

Altid skønne og tidsløse produkter som jeg har glæde af i mange år (bæredygtigt). At man modtager sine vare 2 dage efter at de er bestilt er bare et ekstra plus. Jeg kan også virkelig god lide det nye tiltag med at man kan få et tilgodebevis på returbeløbet hvis man skal sende en pakke retur.

13 de fevereiro de 2026

Kære Rikke

Mange tak for din fine anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre om din oplevelse med at handle hos os - altid dejligt med så konkret feedback.

Super lækker kvalitet

Super lækker kvalitet
Har købt mange ting igennem årene og kvaliteten er altid superlækker og holdbart. Jeg vender altid tilbage til jeres hjemmeside. Rart at købe et sted hvor man ved at det er sådan.
Mvh
Anne

10 de fevereiro de 2026

Kære Anne-Christine

Tusind tak fordi du tog dig tid til at sende disse fine ord vores vej. Vi sætter stor pris på din feedback 🙏🏼

5 de fevereiro de 2026

Kære Sidse

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er vild med styles og kvalitet og altid hurtig levering..

Jeg er vild med styles og kvalitet, elsker at i også laver str. xl så os med lidt mere fulde kan købe jeres tøj👍. Altid hurtig levering. Kun en ting forvirrer mig og det er at man i jeres kundeklub kan aktivere flere fordele på den gang, men kun kan bruge en pr.ordre. Ved godt det står et sted men jeg kunne godt tænke mig at man blev gjort opmærksom på det når man aktivere den første fordel.

Kære Anne

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Altid dejligt med helt konkret feedback.

Vi forstår din pointe og den er givet videre. Vi arbejder løbende på at optimere rammerne og kommunikationen omkring vores kundeklub, så dejligt at du pointerer et sted hvor det kan bedres 🤍

Classificada 5 em 5 estrelas

En dejlig købsoplevelse hos moshi moshi mind

Jeg modtog en skøn bluse, som passede helt perfekt. Den er blød og behagelig - og samtidig smuk og bæredygtig!

Jeg købte også en room mist som skaber en dejlig mild og rolig stemning med sin aromatiske duft.

12 de fevereiro de 2026

Kære Camilla

Skønt at høre! Dejligt med feedback. Mange tak for din anmeldelse 🙏🏼 Den sætter vi stor pris på.

moshi moshi mind-teamet

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais