Bestelling gedaan en betaald via Klarna. Bestelling kwam maar niet en werd uiteindelijk door hun zelf geannuleerd onder het mom van technische problemen. Ik zou mijn geld terug krijgen en werd verz... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vanaf begin januari 2025 een schoen voor mijn kleindochter besteld. Een mail van Monza binnengekregen dat er iets fout is gegaan met mijn gegevens en dat ik een nieuwe bestelling moet plaatsen. Tot... Ver mais
Vrij snelle levering, maar retour zenden is een drama. Heb diverse keren naar een retourformulier/adres gevraagd maar krijg geen antwoord. telefonisch niet te bereiken... Heel slecht voor een verkoop... Ver mais
Zelfde probleem als iedereen hieronder. Probeer al weken iets retour te doen. Vele mailtjes verder en minimaal contact. Twee keer een standaard mail dat ik 20% korting kan krijgen als ik het niet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Pak besteld voor mijn dochter
Pak besteld voor mijn dochter, jammer genoeg past dit niet, na enkele keren heen en terug mailen om te retourneren krijg ik geen gepast antwoord hoe ik dit kan doen. Opeens krijg ik een mail dat ik 20% korting krijg en dit pak mag houden. Wat ben ik met een pak die niet past. Daarna reageren ze op niets meer. Dan gekeken op trustpilot en daar zie ik slechte reviews of gelijk van mij. Nooit bestel ik nog iets. Had ik maar eerst hier revieuws bekeken.
Super slecht service
Super slecht service! Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik heb laarzen besteld en die zijn helaas te smal voor mijn voeten. Conform retour beleid heb ik via gmail foto's en zelf een video gemaakt zodat ik een retourlabel toegestuurd kan krijgen. Mijn berichten worden compleet genegeerd. Niemand van de klantenservice neemt de moeite om de e-mails te beantwoorden. Ik heb nu al 6 keer gemaild en het is nu bijna e een maand dat ze mij negeren. NIETS KOPEN BIJ ZE WANT ALS HET JE NIET BEVALT DAN ZIT JE MET IETS WAT JE NIET WIL BEHOUDEN!!!!
Retour geen reactie
Laarzen te klein, terug willen sturen, maar krijg geen reactie.
Al 5 x gemaild! Vreselijk slecht
1 ster is al te veel
1 ster is al te veel, je word gewoon opgelicht met spullen uit China en je krijgt vervolgens geen contact en retour is niet mogelijk
had een jas besteld
had een jas besteld. Jas was te klein ik wil retourneren. Kreeg eerst een bericht dat ik 20% korting kreeg en de jas mocht houden. Ik heb aangegeven dat ik de jas terug wil sturen maar ze reageren niet.
Koop hier niet!
Koop hier niet!
Bij retour sturen krijg ik geen enkele reactie, zo'n spijt dat ik hier besteld heb.
De artikelen waren veel later dan afgesproken en komt uit China, zeer slechte kwaliteit
Wat een ellende weer dit
Wat een ellende weer dit. Zelfde drama als alle reviews hieronder. Ik krijg geen contact meer om te retourneren. Had gelukkig gekozen voor achteraf betalen maar hoop nu wel dat klarna niet moeilijk gaat doen. Iemand daar ervaring mee?
Niet op bestellen
Niet op bestellen, heb 2 paar boots besteld. Ten eerste krijg je ze veel te laat binnen en 1 paar al kapot bij levering,de rits is stuk. Al diverse malen gemaild, maar nog steeds geen antwoord. Dus conclusie oplichters!!!
Oplichters!!
Oplichters!!
Snowboots besteld, heel lang moeten wachten op mijn artikel, vallen zeer klein en tegenvallende kwaliteit. Na een verzoek om een foto en filmpje te sturen van het artikel en de verpakking hebben we nooit meer een reactie gehad van de klantenservice. Het telefoonnummer is ook niet bereikbaar. De politie kan niets doen omdat ze wel iets geleverd hebben. Ben nu via de Consuwijzer bezig of ik iets tegen hen kan doen.
Ze gebruiken ook de naam Ily Amsterdam en iets van 24 uur deals.
Stelletje oplichters
Stelletje oplichters. Ik mail al 4 keer voor een retour aanvraag. Het duurde bijna een maand voordat ik de bestelling had wtf voor scam is dit
Moeten nul sterren zijn
Moeten nul sterren zijn. Niks ontvangen en ze reageren niet op mails. Oplichters! Niks bestellen hier.
Zeer slecht!!
Zeer slecht!!! Wil een artikel retour sturen maar er is geen contact te krijgen met de klantenservice waardeloos!!!
Waardeloos
Oplichters! Pas op! Suède laarsjes zijn veel te klein en het is Chinese troep. Koop niets via hen! Ze zijn niet te bereiken. Reageren niet op mails. Retour zenden kan dus ook niet. Waardeloos!
Scam site DO NOT ORDER!
Scam site DO NOT ORDER!
Scam site !
Chinese rommel die niet retour wordt genomen.
Op hun site staat retour mogelijk maar in werkelijkheid is er geen retour .
Het is echt brol, rommel , een schande.
Laat je niet vangen aan de outlook van hun site. Het zijn gangster pur sang!!
Beware , DO NOT ORDER! SCAM SITE
Is dezelfde oplichtersbende als CARACAMMILLA !!
Oplichters
China materiaal. Geen retourbeleid. Geen klanten service. Maar via KvK kun je wel achter een adres komen.
Troep, geen ster, Chinese bagger😡
Waardeloze winkel. Slechte kwaliteit. Geen reactie van Moza. Laarsjes gekocht. Na heel lang wachten geleverd in een plastic zak zonder retourticket. Geen reactie...ja toch één. Kon 20% korting krijgen. Kan het artikel gewoon niet terugsturen. Wat dachten jullie van RADAR?????ben zooooo boooos😡
Oplichters!!!
Oplichters!!!
Suede laarsjes besteld, duurde 3 weken voor ik een pakket uit China kreeg. Geen suede laarsjes maar goedkope rommel, rechtstreeks van Ali Express.
Retourneren is niet mogelijk, er wordt gewoon niet op mails gereageerd. Je wordt gewoon genegeerd en daar zit je dan, met je stinkende plastic schoenen... Mensen echt, trap er niet in!
Not even worth 1 star
Wat een oplichters! Echt echt echt niet bestellen mensen!
12 januari laarzen bestelt het is nu 28…
12 januari laarzen bestelt het is nu 28 januari nog niets ontvangen
En op mails die ik stuur geen reactie is de laatste keer dat ik daar wat koopt
Wat een rot bedrijf
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.