Bestelling gedaan en betaald via Klarna. Bestelling kwam maar niet en werd uiteindelijk door hun zelf geannuleerd onder het mom van technische problemen. Ik zou mijn geld terug krijgen en werd verz... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vanaf begin januari 2025 een schoen voor mijn kleindochter besteld. Een mail van Monza binnengekregen dat er iets fout is gegaan met mijn gegevens en dat ik een nieuwe bestelling moet plaatsen. Tot... Ver mais
Vrij snelle levering, maar retour zenden is een drama. Heb diverse keren naar een retourformulier/adres gevraagd maar krijg geen antwoord. telefonisch niet te bereiken... Heel slecht voor een verkoop... Ver mais
Zelfde probleem als iedereen hieronder. Probeer al weken iets retour te doen. Vele mailtjes verder en minimaal contact. Twee keer een standaard mail dat ik 20% korting kan krijgen als ik het niet... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Heel triest al meerdere mails gestuurd…
Heel triest al meerdere mails gestuurd krijg totaal geen contant met deze Moza...wat in en in triest om zo aan je geld te komen!Jammer dat ik de reviews niet eerder heb gelezen anders had ik natuurlijk nooit iets besteld hier!6 weken duurde het voor een lounge pak op te sturen die dan ook nog eens me dochtertje past in plaats van mij 🤦♀️
Nooit wat kopen!
Nooit wat kopen!! Komt rechtstreeks uit China. Goedkope troep! En duurt heel erg lang. Oplichters zijn t.
Geen contact meer
Bestelling duurde erg lang, deze bestelling wens ik nu te retourneren maar er word geen reactie meer gegeven. Uitermate vervelend. Absoluut niet aan te bevelen helaas
Ik steeds al 7 weken laarsjes besteld…
Ik steeds al 7 weken laarsjes besteld en ook betaald hoe dom van mij die ene ster is dus veeel te veeel zuivere oplichterij ook al zeker 5 mails gestuurd en nog steeds geen antwoord dus resultaat GELD KWIJT EN GEEN LAARSEN hoop dat die eens serieus aangepakt word schandalig is da
malafide website
Malafide website; geen product ontvangen na betaling. Laat dit voor iedereen een waarschuwing zijn!
Kreeg een pak dat totaal niet leek op…
Kreeg een pak dat totaal niet leek op foto en in de foute maat. Retouren mocht zogezegd door bon te vragen via mail. Nooit antwoord gekregen.
Moest een ster geven om een reactie te…
Moest een ster geven om een reactie te kunnen delen. OPLICHTERS. Geen foto’s op insta profiel achteraf gezien een duidelijk signaal. En de website is eigenijk ook maar bagger. Anyways. Toch 2 jogging pakken aangekocht, maar in een vuilzak zou ik nog beter de straat op kunnen. Rommel! En idd tig mails gestuurd maar nul reactie. Geld kwijt, duur grapje voor een paar stukken stof dat net voor poetsdoek door kan. SUCKS
Ik heb ook nog steeds niks ontvangen.
Ik heb ook nog steeds niks ontvangen.
Ook al verschillende mails gestuurd.
Geen antwoord.
Deze zaak moet toch aan gepakt worden dit kan toch niet zo.
Dropshipping!
Laarsjes besteld die ik door advertenties op social media gezien had en gelijk betaald (dom). Na 2 weken nog niks ontvangen. Er wordt niet gereageerd op mailtjes en een telefoonnummer is er niet. Toen pas ben ik gaan zoeken op internet naar deze webshop. Ik dacht ik ben m'n geld kwijt. Maar na 23 dagen kwamen ze toch nog. In een plastic zak met Chinese tekens erop. Het gaat hier dus overduidelijk om dropshipping.
Blij dat ik toch nog de laarsjes heb, maar ze zijn kwalitatief geen 40 euro waard. Dit soort laarsjes koop je voor 15 euro bij de Action.
Waardeloze rotzooi, retourneren niet mogelijk
Product absolute rotzooi, informatie op website nep. Ben er helaas ingestonken. Laarsjes besteld en geleverd gekregen maar waardeloze rotzooi. Contact krijgen voor retour is niet mogelijk, dus gewoon opgelicht.
Helaas 1 ster te veel
Helaas 1 ster te veel, maar anders kan ik niets melden. Verkeerde laarsjes ontvangen, maar geen respons op mail, invullen contactformulier, facebookbericht. Zo slecht dit. Klarna geïnformeerd, nu betaling on hold en ik moet proberen om contact te krijgen met Moza. Maar al vele reacties gezien, maar loze moeite. Ik meld het maar weer bij Klarna. Die moeten toch wel wat gaan doen, want zo te zien zijn er genoeg klachten. Waardeloos dit!!! Trouwens, het mailadres van Moza wat onder dit bericht staat klopt niet.
Betaald en niets ontvangen!
Geen enkele ster! Eind december besteld en betaald. Tot op heden niets ontvangen en geen reactie op mijn inmiddels 4 verstuurde mails!
Die ster is nog teveel
Die ster is nog teveel
Mijn laarsjes ontvangen maar te kleinben al 2 weken bezig om het retouradres te krijgen ze reageren nergens op
Een ster voor Moza Amsterdam is nog te veel
Een ster is nog te veel. Op het moment dat je gaat bestellen en een order hebt geplaatst dan krijg je antwoord. Je kunt alleen maar een retour laten aanmaken via een email. In mijn geval reageert Moza tot nu toe naar 4x een mail te hebben gestuurd in Engels en Nederlands niet, terwijl ze schrijven 24/7 beschikbaar te zijn. Ik mail al sinds begin januari. De boots zijn qua breedte niet gelijk, dus gewoon een zeer slecht product en klantenservice. Overigens dacht ik dat de boots uit Nederland kwamen. Dom van mij... Gewoon 40 euri aan weggegooid geld.
Er word totaal niet gereageerd op mail
Laarsjes besteld met achteraf betalen, ze kwamen 1 dag voor de uiterste betaaldatum binnen maar helaas te klein. Had al eerder gemaild wanneer ik ze kon verwachten maar nooit een reactie. Ik een retourlabel aangevraagd maar hoor niets. Inmiddels bij Klarna uitstel van betaling gekregen. Ik word hier niet goed van ik bestook ze elke dag met mailtjes om een retourlabel te krijgen maar 0,0 respons wat moet ik hier mee?
Nooit bestellen mensen
Laarzen besteld en betaald maar ik…
Laarzen besteld en betaald maar ik krijg ze niet geleverd. Geen reactie op Instagram en email. Koop hier niet!!!
retour zenden is een drama
Heel slecht voor een verkoopsite...
Slechtste service ever
Geen communicatie terug. Pakketje niet geleverd. Geen aanrader
Chinese troep
Chinese troep, laarzen die niet passen, reageren niet om vraag: retour sturen. Krijgen dus ook geen contact.
Lijkt wel erg oplichterig!
Geen ster waard!
Geen ster waard!
Verkeerde schoenen geleverd na 1,5 maand, verkeerde maat , geen inlegzool en rechtstreeks uit China geleverd. Geen retourformulier en als je daar via de mail om vraagt krijgt je geen reactie.
Klarna is gelukkig onderzoek gestart , dus bij deze meld je klacht zodat deze oplichters gestopt kunnen worden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.