Leia as opiniões dos outros
Godt utvalg og rask levering. Jeg har tidligere kommentert på an anmeldelse at de fikk trekk for porto selv ved store bestillinger, dette har jeg fått en forklarende tilbakemelding på, og vet nå at... Ver mais
A empresa respondeu
Brukt siden 5-6 ganger årlig dem siste årene og har så langt ikke hatt noen problemer med varer. Kommer som alltid innen tre virkedager som er sjeldent for noe jeg bestiller på nett der jeg bor, også... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er en familiedrevet norsk bedrift som ble etablert i 1905. Vår virksomhet er spesialister på Snus, tobakk og sigarer på nett. Vi har det største utvalget i Norge og våre produkter er av ypperste kvalitet.
Informações de contacto
Billingstadsletta 19b, 1396, Billingstad, Noruega
- +4766847211
- post@msorensen.no
- msorensen.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Super fornøyd!
Har vært fast kunde i hvert fall et år. Dette er en bedrift som tar skikkelig vare på kundene sine! Jeg har aldri opplevd noe tull med M Sørensen. Jeg har ved uhell bestilt feil før, det ordnet de på flekken. Jeg kom til skade å bestille med henting på lagret dems, når jeg egentlig skulle bestilte med forsendelse i posten, noe jeg ikke fikk med meg. Dette snappet de opp, og sendte meg sms for å sjekke om det stemte og når jeg sa jeg ville ha det sendt i posten ble det sendt med det samme.
Super fornøyd, kommer til å fortsette å handle herfra.
Det var en ryddig og effektiv nettside.
Det var en ryddig og effektiv nettside.
Da blir det handel😊

Resposta da M SØRENSEN AS
Fin å ryddig nettbutikk og varene…
Fin å ryddig nettbutikk og varene kommer kjapt. Er fornøyd med utvalget å🤠

Resposta da M SØRENSEN AS
M Sørensen har et meget godt utvalg og…
M Sørensen har et meget godt utvalg og en meget rask service. Kan anbefales

Tradisjonell tobakksforetning
Tradisjonell tobakksforetning, med god service, fagkompetanse og utvalg av kvalitetssigarer.

Resposta da M SØRENSEN AS
Raskt levert og aldri opplevd rot eller…
Raskt levert og aldri opplevd rot eller feil i bestillinger, bra jobba!

Resposta da M SØRENSEN AS
Alltid rask levering av fersk snus
Alltid rask levering av fersk snus. Og alltid hyggelig kundeservice ved pick up Eller Spørsmål.

Glimrende
Glimrende. Kjøpt mange ganger samme vare og kommer raskt til fornuftig frakt

Resposta da M SØRENSEN AS
Vært kunde før og gjerne igjen!
Har kjøpt en del sigarer her før og har ikke noe å klage på. De har sorter av snus som jeg ikke har sett andre steder. Til og med snuff. Herlig med en helnorsk tobakksbutikk på nett.

10/10
Handlet her lenge, alltid riktig bestilling og alltid fint utvalg til gode priser

Hyggelig kundeopplevelse
Hyggelig kundeopplevelse, denne passer til vanlig tobakk. Perfekt med filter som fjerner nikotin.
Hurtig levering og rimelig pris.

God kundeservice
God kundeservice, godt utvalg, rask levering. Seriøs butikk.

Meget godt utvalg
Meget godt utvalg, kan absolutt ikke klage på leverings tid, jeg bor ute i periferen og levering hit tar tid, fikk cigarene på 5 dager, det som trekker ned - gjorde den tabben å bestilte smaksatte cigarillos og cigarer i samme bestilling, ønsket å tru at en butikk med så lang farts tid, ville hatt vett nokk til å skille disse men de pakket alt i samme sip-lock pose så nå lukter det kaffe av alle cigarene. Gjør ikke den tabben i gjenn, men av mangel på valg er det mulig jeg bestiller fra de i gjenn.

Meget bra levering
Meget bra levering. Litt svakere beskrivelser av sortimentet. For en som ønsker å ta seg en sygar og er ikke proff røyker mister oversikt på: lengte/tykkelse/styrken og...lukten av sygar.
Kunne tenke mer disse detaljer.
Ellers positivt sending service.
Zygfryd

Resposta da M SØRENSEN AS
Godt utvalg og rask levering
Godt utvalg og rask levering.
Jeg har tidligere kommentert på an anmeldelse at de fikk trekk for porto selv ved store bestillinger, dette har jeg fått en forklarende tilbakemelding på, og vet nå at dette ikke er opp til butikken, men bestemt på politikernivå. De får derfor full pott, jeg har handlet hos denne butikken i mange år nå, og kommer til å fortsette med det.

Meget fornøyd
Gode priser, godt utvalg, rask forsendelse og god innpakkning. Ikkeno å klage på rett og slett.

Resposta da M SØRENSEN AS
Beste kvalitet til en konkurransedyktig pris.
Jeg er utrolig fornøyd med samtlige av mine bestillinger fra M Sørensen. De leverer konsekvent kvalitetsprodukter til en konkurransedyktig pris. Jeg ble spesielt positivt overrasket da jeg oppdaget at de førte min favoritt-snuff, noe som ellers har vært vanskelig å få tak i andre steder. Etter å ha sluttet med røyk og snus, har byttet til snuff medført en betydelig økonomisk gevinst. Fra et forbruk på 1–2 snusbokser per dag, bruker jeg nå kun 1–2 bokser snuff i uken – noe som er merkbart hyggeligere for lommeboken. I tillegg har de en utrolig kjapp og serviceinnstilt kundeservice som virkelig er verdt å sette pris på. En komplett positiv opplevelse!

Resposta da M SØRENSEN AS
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.