Woensdagavond heb ik zaagbladen besteld. Volgens de website zou ik die dan vrijdag ontvangen. Maar donderdagavond werden ze al bezorgd! Wat een aangename verrassing. Eerlijk gezegd heb ik getwijfel... Ver mais
Bestelling van 18 Dec 2025 en nog steeds geen verzendbevestiging. Geen enkel gehoor op mails, berichten via messenger. Telefoon blijft gewoon rinkelen. Er pakt nooit iemand op. Zeer jammer, in het... Ver mais
Zo behulpzaam via chat. super goede hulp in het zoeken van het juiste wisselstuk. Fantastische opvolging vd levering die door DPD fout liep tot correct terugvinden vh wisselstuk. Toppie en bedankt JES... Ver mais
Mtools is dé specialist in Makita gereedschap voor vakmensen en fanatieke doe-het-zelvers. In onze webshop vind je het grootste assortiment Makita machines, accessoires en handgereedschap. Dankzij onze koppeling met Makita Nederland heb je altijd actuele voorraadinformatie en kun je rekenen op snelle levering. Of je nu dagelijks op de bouw staat of thuis aan een stevig project werkt, bij Mtools vind je alles wat je nodig hebt. We bieden standaard 3 jaar garantie (na registratie), én een betrouwbare reparatieservice mocht er toch iets stukgaan. Bestel je online? Dan regel je alles snel, veilig en vertrouwd. Liever persoonlijk advies? Bezoek onze showroom in Veldhoven of neem contact op met onze klantenservice. We denken graag met je mee. Mtools staat voor vakmanschap, service en eerlijke prijzen.
Habraken 1199C, 5507 TB, Veldhoven, Holanda
Respondeu a 22% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
koolborstels op voorraad van een 48 jaar oude Makita decoupeerzaag.
goede communicatie en levering

Resposta da Mtools
Bestelling blijft mislopen! Besteld op 13/10/2025 en nog steeds de bestelling niet ontvangen!
Het pakketje raakt maar niet afgeleverd. 1 mailtje ontvangen terwijl het pakketje 2-3-4 x zou opgestuurd worden.
Vandaag kreeg ik nu een mail dat ik de verzending zelf zou moeten betalen... Zo kunnen we nog een tijdje bezig blijven als je geen melding krijgt van een pakjesdienst.

Resposta da Mtools
Zeer degelijk materiaal voor een scherpe prijs!!

Resposta da Mtools
Gewoon goed , zoals je van een internetwinkel kunt verwachten.

Resposta da Mtools
Pakket wordt tot 2x niet op adres afgeleverd maar op een pick up punt afgegooid zelf ben ik voor werk van 6 tot 6 niet thuis mijn vrouw is wel gewoon thuis maar geen mogelijkheid om het op te halen waar het probleem in dit geval licht is bij post nl helaas reken ze we extra kosten

Snelle levering. Degelijk materiaal. Goede info en begeleiding

Resposta da Mtools
Naar nu blijkt hanteerd MAKITA in tegenstelling tot algemeen wordt gepromoot toch 2 verschillende batterijen 12V en 18V
de 12 V is echt een consumenten uitvoering wijkt geheel af van de originele serie
dit zou betere moeten worden gecommuniceerd op jullie site is nu niet echt duidelijk

Resposta da Mtools
Nieuwe zaklamp besteld: doet het een hele 10 seconden. Ik krijg gelijk een nieuwe!

Resposta da Mtools
Bestelde toestel geleverd zoals te verwachten. Alleen jammer dat PostNL niet dezelfde standaard hanteert, want geleverd op foutief adres, maar daar kan MTools niets aan doen.

Resposta da Mtools
Aandrijf riem besteld. Helaas was er iets verkeerd gegaan bij de postbezorger waardoor het pakketje zoek is geraakt. Nadat ik contact op had genomen met Mtool werd vrij snel een nieuwe verzonden en heeft Mtools het verder opgelost met de pakket bezorger. Super service, complimenten voor Jesse en Esther die mij snel hebben geholpen.

Resposta da Mtools
Alles snel en correct geregeld en afgewerkt

Resposta da Mtools
Een grote verscheidenheid aan onderdelen (en alles wat ik nodig had). Snel verzonden en geleverd. Toen één artikel niet op voorraad was, werd de factuur onmiddellijk gecorrigeerd zonder dat ik daar om hoefde te vragen.

Goeie prijzen.
Retour beleid kan sneller!

Resposta da Mtools
Daar de bestelling snel binnen is gekomen. En de slag moer gereedschap er snel mee gefikst is en de eigenaar er heel blij mee is.
Zoals altijd netjes verpakt en geleverd

Resposta da Mtools
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.