Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Woensdagavond heb ik zaagbladen besteld. Volgens de website zou ik die dan vrijdag ontvangen. Maar donderdagavond werden ze al bezorgd! Wat een aangename verrassing. Eerlijk gezegd heb ik getwijfel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling van 18 Dec 2025 en nog steeds geen verzendbevestiging. Geen enkel gehoor op mails, berichten via messenger. Telefoon blijft gewoon rinkelen. Er pakt nooit iemand op. Zeer jammer, in het... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zo behulpzaam via chat. super goede hulp in het zoeken van het juiste wisselstuk. Fantastische opvolging vd levering die door DPD fout liep tot correct terugvinden vh wisselstuk. Toppie en bedankt JES... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de ferramentas
  2. Fornecedor de equipamento para construção
  3. Reparação de ferramentas

Mtools is dé specialist in Makita gereedschap voor vakmensen en fanatieke doe-het-zelvers. In onze webshop vind je het grootste assortiment Makita machines, accessoires en handgereedschap. Dankzij onze koppeling met Makita Nederland heb je altijd actuele voorraadinformatie en kun je rekenen op snelle levering. Of je nu dagelijks op de bouw staat of thuis aan een stevig project werkt, bij Mtools vind je alles wat je nodig hebt. We bieden standaard 3 jaar garantie (na registratie), én een betrouwbare reparatieservice mocht er toch iets stukgaan. Bestel je online? Dan regel je alles snel, veilig en vertrouwd. Liever persoonlijk advies? Bezoek onze showroom in Veldhoven of neem contact op met onze klantenservice. We denken graag met je mee. Mtools staat voor vakmanschap, service en eerlijke prijzen.

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

225 opiniões

Respondeu a 22% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige voorraad Makita onderdelen!!

koolborstels op voorraad van een 48 jaar oude Makita decoupeerzaag.
goede communicatie en levering

26 de novembro de 2025

Resposta da Mtools

Hallo Maarten! Wauw, een zaag van 48 jaar oud weer aan de praat gekregen: dat is bijna museumwerk! Super dat je de koolborstels nog bij ons kon vinden. Bedankt voor je leuke review!

Bestelling blijft mislopen

Bestelling blijft mislopen! Besteld op 13/10/2025 en nog steeds de bestelling niet ontvangen!
Het pakketje raakt maar niet afgeleverd. 1 mailtje ontvangen terwijl het pakketje 2-3-4 x zou opgestuurd worden.
Vandaag kreeg ik nu een mail dat ik de verzending zelf zou moeten betalen... Zo kunnen we nog een tijdje bezig blijven als je geen melding krijgt van een pakjesdienst.

13 de outubro de 2025

Resposta da Mtools

Hi, door een storing zijn er geen verzendmeldingen verstuurd, wat begrijpelijk voor verwarring heeft gezorgd. Dat had niet mogen gebeuren. Zoals besproken sturen we het pakket nu kosteloos opnieuw op. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Gewoon goed

Gewoon goed , zoals je van een internetwinkel kunt verwachten.

19 de novembro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Willem, dankjewel voor je fijne review! Goed om te horen dat alles naar verwachting is verlopen. Graag tot een volgende keer!

Classificada 1 em 5 estrelas

Pakket wordt tot 2x niet op adres…

Pakket wordt tot 2x niet op adres afgeleverd maar op een pick up punt afgegooid zelf ben ik voor werk van 6 tot 6 niet thuis mijn vrouw is wel gewoon thuis maar geen mogelijkheid om het op te halen waar het probleem in dit geval licht is bij post nl helaas reken ze we extra kosten

18 de novembro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Pascal, dank voor je review, al is het natuurlijk jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over de levering. We zien dat het pakket twee keer niet is opgehaald bij het afhaalpunt en daardoor retour is gegaan. De eerste keer hebben we uit coulance nogmaals kosteloos verzonden. Bij de tweede retourzending hebben we wel verzendkosten gerekend, zoals ook vermeld op onze website.

We proberen hierin altijd een eerlijke balans te vinden, maar snappen dat dit voor jou als klant frustrerend kan zijn. Zodra wij het pakket meegeven aan PostNL, zijn we helaas afhankelijk van hun bezorging.

Classificada 5 em 5 estrelas

Alsof je in de winkel staat

Snelle levering. Degelijk materiaal. Goede info en begeleiding

7 de novembro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Daniel, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je onze service als persoonlijk hebt ervaren. Daar doen we het voor!

Classificada 3 em 5 estrelas

Naar nu blijkt hanteerd MAKITA in…

Naar nu blijkt hanteerd MAKITA in tegenstelling tot algemeen wordt gepromoot toch 2 verschillende batterijen 12V en 18V
de 12 V is echt een consumenten uitvoering wijkt geheel af van de originele serie
dit zou betere moeten worden gecommuniceerd op jullie site is nu niet echt duidelijk

31 de outubro de 2025

Resposta da Mtools

Hallo meneer De Vries, bedankt voor je feedback. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn dat Makita verschillende voltplatforms heeft. Op onze website vermelden we daarom bij elk artikel heel duidelijk of het om 12V, 18V of 40V gaat. Dit doen we al direct in de naam van het artikel. Twijfel je bij een product, neem dan gerust vooraf contact op met onze adviseurs. We denken graag met je mee om een miskoop te voorkomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Kapot geleverd, snel opgelost

Nieuwe zaklamp besteld: doet het een hele 10 seconden. Ik krijg gelijk een nieuwe!

31 de outubro de 2025

Resposta da Mtools

Hallo Toolman, bedankt voor je review! Jammer dat de eerste zaklamp zo snel stuk ging, maar goed om te horen dat je meteen een nieuwe hebt gekregen. Tot de volgende!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestelde toestel geleverd zoals te…

Bestelde toestel geleverd zoals te verwachten. Alleen jammer dat PostNL niet dezelfde standaard hanteert, want geleverd op foutief adres, maar daar kan MTools niets aan doen.

9 de outubro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Stany, dank voor je review! Fijn dat je bestelling in orde was. Jammer van de bezorging. We geven dit altijd door aan PostNL en blijven dit soort meldingen met hen bespreken. Tot de volgende keer!

Aandrijf riem besteld

Aandrijf riem besteld. Helaas was er iets verkeerd gegaan bij de postbezorger waardoor het pakketje zoek is geraakt. Nadat ik contact op had genomen met Mtool werd vrij snel een nieuwe verzonden en heeft Mtools het verder opgelost met de pakket bezorger. Super service, complimenten voor Jesse en Esther die mij snel hebben geholpen.

6 de outubro de 2025

Hoi Rick,

Wat fijn om te horen dat alles goed is opgelost! Bedankt voor je mooie woorden. We hebben de complimenten doorgegeven aan Jesse en Esther. Die vonden het leuk om te horen.

Als er in de toekomst iets is, weet je ons te vinden!

Eerlijk advies

Eerlijk advies! Denken mee in mogelijkheden!

1 de outubro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Aniies, top om te horen! Fijn dat je ons advies zo waardeert!

Snel geleverd

Een grote verscheidenheid aan onderdelen (en alles wat ik nodig had). Snel verzonden en geleverd. Toen één artikel niet op voorraad was, werd de factuur onmiddellijk gecorrigeerd zonder dat ik daar om hoefde te vragen.

9 de setembro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Johan, top om te horen dat alles soepel is gegaan. Goed dat je meteen bent geholpen met de factuur. Graag tot een volgende keer!

Classificada 4 em 5 estrelas

Retour beleid

Goeie prijzen.
Retour beleid kan sneller!

1 de setembro de 2025

Resposta da Mtools

Hoi Laurens, bedankt voor je review en je compliment over onze prijzen en levering!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.