Tusind tak for de fine have møbler, de passer rigtig godt på vores nye terrasse og man sidder godt i dem 👍🏼 De virker til at være af solid kvalitet, vi er spændt på at se dem over sæsonen. Rig... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg købte et loungesæt lørdag kl 20 ish, hvor der stod det vil tage 1-5 hverdage førhen det blev leveret. Allerede søndag dagen efter (under 24 timer), blev sættet leveret og det hele spiller - De t... Ver mais
A empresa respondeu
MyConceptt tilbyder møbler i flotte modeller af høj kvalitet. Materialerne er hentet fra den øverste skuffe, så du får unikke produkter, der vil tage din indretning til nye højder. MYConceptt arbejder med kvalitetsmaterialer og skaber møbler, som ikke bare er flotte at se på, men som også kan holde i mange år. Vores designs har karakter og personlighed, for der er tænkt over hvert enkelt produkt. På vores hjemmeside, kan du finde stort udvalg af produkter inden for havemøbler, borde, badeværelsesmøbler og tilbehør.
Lundvej, 54, 1.sal, 8800, Viborg, Dinamarca
Super service, og virkelig lækre havemøbler i rigtig god kvalitet :)

Resposta da Myconceptt
Virkelig lækre møbler, vi har fået. Tak for god service, en rigtig fin fremvisning og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Resposta da Myconceptt
Super god service ! et sted der varmt kan anbefales vi skrev til Carina ved My concept som sendte en helt masse billeder og mål samt tilbød levering næste dag, vi bestilte bordet kl 20 og vi fik leveret det flotteste massive havebord og stole i en virkelig god kvalitet inden kl 16 dagen efter og de hjalp med at bære det hele ind virkelig god service 😃👍

Resposta da Myconceptt
Vi har købt nogle virkelig flotte loungemøbler til haven. Carina var utrolig imødekommende og fleksibel ift. at arrangere levering og give råd til vedligehold.

Resposta da Myconceptt
Rigtig fin levering, de blev både båret helt ind i haven, pakket ud, og sat på terrassen.
De blev straks indviet med vi spiste på terrassen.
Super flink hende Carina, viste os efter vi spurgte, spisebordsmøbler i samme serie også til terrassen her, der helt sikkert vil passe godt ind.
De bedste anbefalinger og sommer hilsener.
Dennis V. Stoustrup

Resposta da Myconceptt
Bestilt lounge sæt fredag aften som blev leveret søndag af ejerne, som hjalp med at bære ind. Virkelig flotte møbler og super service.

Resposta da Myconceptt
Allerede søndag dagen efter (under 24 timer), blev sættet leveret og det hele spiller - De tilbød endda at hjælpe med at flytte det hele indenfor :-)
Det har været en rigtig god oplevelse at handle her :-)

Resposta da Myconceptt
Hurtig levering! Super dejlig møbler købt ubeset! Er fuldt tilfreds.De brugte enda tid på at ringe og informere om tidspunktet på leverings dagen.

Resposta da Myconceptt
Vi har købt møbler på tilbud fra showroom. Det blev leveret hurtig og vi er meget glad for dem. Rigtig god kvalitet og meget pænt. Men sidder lidt højt i stolene men det fandt vi først ud af der vi fik dem hjem, men det går lige. Kan varm anbefale Myconcept 👍

Resposta da Myconceptt
Hurtig levering, og to friske medarbejdere samlede sofaen, så alt fungerede, før de kørte. Et par småfejl i leveringen, men hurtig respons fra firmaet, så de eftersender det manglende, super fin service. Og vi er vildt begejstrede for vores hængesofa👍👍👍👍👍

Resposta da Myconceptt
Rigtig god service. Bestilte en vare, som to dage senere blev leveret. Vi ønskede at returnere varen, da vi havde fortrudt købet. Igen en imødekommende sælger, som straks førte pengene retur.

Resposta da Myconceptt
Hurtig og fin leveri g og opsætning
Meget nem kommunikation 🤗🤗🤗🤗🤗

Resposta da Myconceptt
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med My Conceptt. De har leveret professionel og engageret service fra start til slut. Kommunikationen har været klar og effektiv, og de har lyttet til mine ønsker og behov under hele processen.
Kvaliteten af deres arbejde har levet op til mine forventninger – og mere til. De leverede til tiden, og resultatet af samarbejdet har haft stor værdi for min virksomhed.
Jeg kan klart anbefale My Conceptt til andre, der søger en pålidelig og kompetent samarbejdspartner.

Resposta da Myconceptt
En rigtig god oplevelse med en god kommunikation om mine ønsker for den vare jeg vil have og en god behandling og hjælpsomhed man møder når man kommer til butikken, deres varer er høj professionel lavet jeg er rigtig glad for mit sofabord. Elisabeth Petersen.

Resposta da Myconceptt
Meget smukt bord med perfekt finish og høj trækvalitet. Professionel service med stor imødekommenhed og grundig vejledning. Detaljeret opfølgning på ordrestatus og hurtig og særdeles venlig levering.
Vi kan ikke være mere tilfredse.

Resposta da Myconceptt
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.