Naaipatronen.nl Opiniões

TrustScore: 2 em 5

1,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Veel keus in patronen, dat wel. Ze adverteren met "voor 23.00 uur besteld, binnen 3 dagen geleverd". Nadat je de bestelling hebt geplaatst staat er opeens 7 dagen. De communicatie over de bestelling... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestelling niet op tijd geleverd omdat ze zogenaamd een onvolledig adres hadden. Nagekeken op de bevestiging, klopt niet. Daardoor veel te laat ontvangen. Om de track and trace optie te gebruiken mo... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Vroeger meermaals besteld zonder problemen en een snelle levering. Nu besteld begin september. Nog steeds niks ontvangen. Na telefonisch onderhoud kreeg ik te horen dat je voor België moet reke... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Op 20 Oktober een bestelling gedaan. Helaas bleef de aflevering uit. Meerdere mailtjes gestuurd waar laat op werd gereageerd. Vandaag mijn bestelling geannuleerd en gevraagd om geld retour. Dat is va... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de tecidos
  2. Retrosaria
  3. Loja de fios

Informação fornecida por diversas fontes externas

Patronen voor zelfmaakmode snel, veilig en gemakkelijk online bestellen bij Naaipatronen.nl, keuze uit ruim 6500 patronen van meer dan 50 patronen merken

Informações de contacto

Mau

TrustScore: 2 em 5

90 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

14 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik ben al jaren klant van…

Ik ben al jaren klant van naaipatronen.nl. Jammer genoeg vind ik dat de site verslechterd is. Vragen die maar half beantwoord worden, de zoekfuncties zijn anders als voorheen. Spaarpatronen die niet meer worden bijgeschreven, en de resterende punten onder de 50 kun je naar fluiten. De patronen waren wel snel verzonden. Kortom het WAS een goede site.

17 de abril de 2023

Resposta da Naaipatronen.nl

Wat vervelend dat u niet goed geholpen bent. We zijn druk bezig om te zorgen dat onze klantenservice de juiste service kan verlenen. Onze oprechte excuses dat dit in uw geval niet gelukt is. We zouden graag met u contact op willen nemen om voor een passende oplossing te zorgen. Heeft u uw ordernummer voor ons? Vriendelijke groetjes, Team Naaipatronen.nl

niets ontvangen

11 de abril de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Niets ontvangen ook geen geld teruggekregen…

Een bestelling gedaan en betaald en niets ontvangen. Er werd ook geen geld teruggestort. Ben helaas voor 48 euro in het zak gezet.
Meerdere mails naar hen gestuurd, maar niets gehoord

2 de março de 2023

Classificada 3 em 5 estrelas

Ontzettend slechte klantenservice

Review aangepast nadat het bedrijf contact heeft opgenomen om toch de order goed af te handelen. Dus na een onplezierig proces is het toch goed gekomen.

24 de fevereiro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

bestelling is niet geleverd. bedrijf niet bereikbaar

bestelling zou binnen 2 dagen geleverd worden. ik wacht nu al 3 weken. Inkt is op????,
telefonisch is bedrijf niet bereikbaar.

12 de fevereiro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Patronen besteld op maandag waarbij er…

Patronen besteld op maandag waarbij er 3 na 2 dagen zouden worden verzonden. We zijn 1,5 week later en nog steeds niets ontvangen. Zelfs geen track & trace ontvangen.

29 de janeiro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden klant

Zeer tevreden klant, 11 naaipatronen besteld die in stock waren. Goed toegekomen zoals gehoopt ondanks dat er nog geen reviews waren op trustpilot en nogal uiteenlopende reviews op andere sites.

Besteld op 10 december 2022.
Ontvangen op 13 december 2022, wonende te België.
Werd verpakt in een enveloppe.
Gekozen verzending was DHLforYou.
Betaling was via Bancontact online.

Wel spijtig dat de spaarkorting binnenkort zal eindigen, ik vind de verzendkosten persoonlijk nog wat aan de duurdere kant.

12 de dezembro de 2022