Naildays Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er utrolig fornøyd med naildays, god kvalitet på neglene man får. Man har et stort utvalg med varierende lengder former og farger. Prisklassen varierer fra hvilken negler man kjøper men selve... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Har bare prøvd ett par sett men er fornøyd. Jeg jobber i barnehage og vasker hendene veldig mye i løpet av en dag. De jeg har nå har sittet en uke og de sitter godt på. Eneste å pirke på er vel at j... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brukt naildays i snart 1år. Tidligere hatt mange år med akrylnegler, så når jeg skulle ta en pause fra det prøvde jeg Naildays. Mange fine designs å velge i, og om de blir for lange etter min preferan... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Ikke verdt pengene

Selve neglene så fine ut. Men limet er elendig og måtte lime på minst to negl daglig. Hadde ikke annet lim tilgjengelig, så etter en uke bare ga jeg opp. Bruker løsnegler ofte og har ikke noe problem med andre type merker, så må ha vært noe med dette limet. Følte jeg kastet bort 428 kr, angrer veldig…

6 de julho de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Fine negler som dessverre varer kort

Fine negler, men på meg holder de absolutt maks en uke, ofte kortere, så de blir veldig dyre sammenlignet med varigheten. Jeg følger deres guide for påsetting grundig, og kan ikke se at det er feil ved påsetting.

18 de junho de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Styr unna

Naildays koster mer, varer mindre og mister all form og fasong etter to dager. Jeg sendte til og med klage til siden, til kundeservice og alt, men ingen svar å få.

Jeg bruker negler fast, har lang og mye erfaring med dette. Måtte bytte til løsnegler etter at jeg begynte å reagere på støping etter mange år som negldesigner.
Disse neglene sitter ikke godt inntil neglen din med mindre neglene er helt flate. De mister fargen, formen blir rar og det blir ruglete rundt hele. Dette skjedde etter TO dager. jeg brukte de i en uke, neglene så helt herpa ut. IKKE verdt det, konkurrentene deres er MYE bedre!

1 de maio de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.
Noen av neglene sitter lenge, og andre faller av etter noen timer. Selv med riktig for-arbeid.

12 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kjøpte to sett med gel-negler

Kjøpte to sett med gel-negler. Har hatt det ene settet på i 5 dager, og ingen tegn til at noen slipper, og de har vært på i dusjen, klesvask og husvask. Slipper Ikke engang ved neglebåndet, som jeg ikke var så nøye med denne gangen. 10/10 på lim og negler!

26 de fevereiro de 2026
Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg kjøpte Whipped Cream.

Jeg kjøpte Whipped Cream. Fine negler å se på, men det er det. Tallet som står inne neglene er umulige for meg å se. Og når jeg skulle bruke neglelimet så festet aldri neglen seg ordentlig, så jeg tok det bare av igjen. De er buet på en sånn måte at de får ikke kontakt med hele neglen. Bortkastet 389,-

14 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Glimrende, og så fine å ha på 🤗

Jeg vil innlede med å si jeg har brukt og bruker også et annet merke. Det som er forskjell fra dem og Naildays er at neglene herfra er formet på en annen måte mot negleroten. Litt «opphøyd» og mer glinsende.
Jeg er ny bruker og kjøpte i første kjøp en hel del negler. Pr nå har jeg Cherry Glaze. De er jo såå fine 🥰
Jeg bruker bare limputene. Følger bruksanvisningen, setter neglene på og holder dem nede i opptil 15 sekunder. Jeg gjør dette om kvelden, slik at de får satt seg i løpet av natten. Da varer de lengre, mener jeg.
Kan heller ikke klage på kundeservice eller levering. Det var upåklagelig. Tusen takk 🤩

26 de dezembro de 2025

Et utrolig godt alternativ

Jeg har brukt løsnegler fra Naildays i over et år, og er veldig fornøyd! Har nylig begynt å bruke negleteipen (har tidligere brukt limet) og er overrasket over hvor lenge neglene holder, lett to uker og opp mot tre uker med god prep. Det eneste jeg har å trekke på er at neglene blir noe slitt i kantene/sidene (særlig tomlene), som gjør at de ikke alltid holder seg like pene hvis man bruker samme sett flere ganger. Men neglene fra Naildays er likevel et utrolig godt og billigere alternativ til salongnegler. Alt i alt storfornøyd!

20 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Har brukt Naildays i over 1 år nå og er…

Har brukt Naildays i over 1 år nå og er veldig fornøyd, så lenge man gjør de forberedelsene man skal gjøre så holder neglene på i flere uker uten noen problem. Har hatt neglene mens jeg var i basseng, sjø, oppussing, vasking m.m. og likevel holder de seg. Noen slitasje kan man se når man bruker neglene, som jeg mener er til å forvente når man bruker neglene, men likevel er de fine.

Får alltid komplimenter på neglene mine når jeg har de på og anbefaler de alltid sterkt.

26 de fevereiro de 2025

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd med de få parene jeg har prøvd, enkle å få på å de er super fine!!

20 de fevereiro de 2025

Helt nydelig

Helt nydelig, Assa jeg er blakk student så sier jo ikke nei takk til løsnegler som både er helt ærlig fantastisk kvalitet og i likhet med det varer nokså lenge! Men vanskelig å unngå luftbobler under påsetting synes jeg, utenom det er jeg mer en fornøyd.

11 de fevereiro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Faller lett av etter den nye brush-on limet

Har nå prøvd flere sett fra naildays, og er ganske fornøyd. Ekstremt fine og ser ut som salong negler. Passer perfekt til hverdagen og student lommeboken ;)
Det eneste å klage på er at siden de har fått inn brush-on limet, så sitter ikke neglene like godt? De faller lett av, noe de ikke gjorde før. Settet jeg hadde på i sommer satt urørt i nesten 2 uker gjennom saltvann, bassengvann, varme etc. Har for øyeblikket et sett som er satt på med det nye limet og det er alltid en eller annen negl som faller av eller ikke sitter like godt på. Har brukt samme metoder som tidligere, samt fulgt step by step instruksjonene som blant annet er på tiktok... desverre faller de fortsatt av. Ganske slitsomt. Vet ikke om det bare gjelder meg og om det er noe jeg gjør feil, eller om noe har blit endret i limet. Hadde også vært greit om det var flere design i den korte versjonen. Ellers fornøyd og kommer mest sannsynlig til å handle flere ganger

11 de fevereiro de 2025

Veldig fornøyd

Neglene var fine og hadde så bedre kvalitet enn hva man kan forvente av løsnegler. Neglene tålte en del og satt på i flere dager. Veldig fornøyd.

10 de fevereiro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

De beste løsneglene på markedet

Naildays er de beste løsneglene på markedet uten tvil! Instant gel er min favoritt, det ser ut som du kommer rett fra neglesalongen på 10 minutter. De har også dødsbra kundeservice.

10 de fevereiro de 2025

God kvalitet

God kvalitet, varer lenge selv med en jobb som går hardt utover neglene. Er superfornøyd med både resultat og varighet. Enkel påføring og har brukt flere av de nye variantene på nytt da de holder seg bedre.
Har brukt naildays snart i 1 år og har alltid vært rask levering, kundeservice er hyggelig og raske med respons.
Absolutt verdt å prøve.

10 de fevereiro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais