A empresa respondeu
Jeg har aldri kunnet ha lange negler, de bare fliser seg opp og knekker. Ikke har jeg vært god på å legge negllakk heller og alt av falske negler og annet har falt av etter kort tid. Dipsy får j... Ver mais
A empresa respondeu
DYPPEPULVER MANIKYR: Vi mener bestemt at alle bør ha tilgang til salongkvalitetsnegler. Dipsy Dyppe Pulver er det første kompakte settet for perfekte negler med salongkvalitet hjemme. VÅRT MÅL VAR KLART: Et komplett manikyrsett for hjemmebruk som garanterer vakre negler for alle. I 2023 ga vi ut vårt første sett, som oppfylte alle kravene våre. Raskt og enkelt å bruke, ingen UV-lampe nødvendig, negler som varer opptil 3 uker og er rimelig for alle. LAKK ER UTDATERT: Dipsy® Dipping Powder er det første kompakte settet for perfekte negler hjemmefra. Fordi alle de vanlige manikyrmetodene gir problemer. Det være seg lang tørketid, hakk og sprekker, den skadelige UV-lampen, vanskelig og kostbart og/eller vanskelig fjerning. Så å få perfekte negler hjemmefra var tidligere nesten umulig for "ikke-profesjonelle". Men nå kan du også få den beste opplevelsen med Dipsy Dyppepulver sett vakre og perfekte negler.
Holanda
Respondeu a 95% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Er egentlig fornøyd, men det har vært kluss med bestillingen min slik at jeg har fått 2 sett og betalt for 2 sett, bestillingen er sendt 2 ganger. Har prøvd å kontakte kundeservice på mail for å få returnert og få refundert pengene, men får ingen tilbakemelding fra dere. Dette er for dårlig!

Resposta da Nailsbydipsy
Neglene blei utrolig fine ! Va lett og legge , bare vær nøye med rengjøring innimellom trinnene 💗 også fantastisk god kundeservice 💗

Resposta da Nailsbydipsy
Jeg elsker Nails by Dipsy. Er blitt helt hekta og det er så mange gøye muligheter til å være kreativ med dypepulverne. Neglene mine er mye sterkere med Dipsy enn uten, og fjerner man de på riktig måte, så tar ikke neglene mine noen skader av produktet. Kan absolutt anbefales. Føler det blir enklere og enklere å legge på desto flere ganger jeg gjør det. Dipsy jentene har også vært enkle å komme i kontakt med på messenger og de stiller seg disponible til å hjelpe dersom man lurer på noe.

Resposta da Nailsbydipsy
Jeg ble overrasket over hvor lett det var å legge pulveret. Det var rett og slett gøy å holde på med, og det ser fint ut! Dersom dette er like lett å fjerne som å legge, så er det 10/10!

Resposta da Nailsbydipsy
Superfornøyd🤩 Enkelt å legge. Blanke og pene negler. Veldig enkelt å fjerne! Sliter ikke på neglene👌🏼

Resposta da Nailsbydipsy
I am so happy with the results my nails have never been so healthy before and it is so easy to do

Resposta da Nailsbydipsy
Dipsy får jeg til, det blir lekkert selv med meg som er klønete. Pulverne med tørkede blomster er super fine.
Anbefales, du går ikke tilbake til uv lampa da dette holder lengre 😊

Resposta da Nailsbydipsy
Jeg er kjempe fornøyd med Dipsy ☺️ neglene holder kjempe godt når man jobber med ting som sliter bort neglelakk ellers. Mange fine farger å velge mellom! Vanlig neglelakker har gått i søpla 💪🏼

Resposta da Nailsbydipsy
Jeg er alltid i tvil når jeg ser reklame som ser nesten for bra og enkelt ut. Men jeg valgte å teste siden det var tilbud. Jeg må bare innrømme at det er like enkelt, like fint resultat og like bra som de skriver ♥️ endelig kan også min datter i starten av tenåra få noe som gir sterke negler uten å skade. Vi har bestilt mer og gleder oss til å teste nye farger fremover 😊

Resposta da Nailsbydipsy
Styr unna denne butikken.
Jeg stilte spørsmål om produktsikkerhet og fikk aldri svar. Derfor ønsket jeg å returnere varen. Returen ble godkjent, og jeg fikk beskjed om å sende pakken selv med sporing – noe jeg gjorde.
Dette skjedde videre:
• Jeg sendte pakken med sporing og dokumentasjon
• Jeg sendte sporingsnummer og fikk bekreftelse
• Jeg ble bedt om å oppgi lavere verdi på pakken (100 kr), noe jeg ikke gjorde
Likevel:
• Pakken stoppet i toll i Nederland
• Butikken hentet den ikke
• De sluttet helt å svare på e-poster
Jeg har dokumentasjon på at pakken er sendt og ankommet mottakerlandet, men butikken hevder fortsatt at den ikke er mottatt.
I etterkant sendte de nye returinstruksjoner (med returetikett) etter at pakken allerede var sendt.
Min opplevelse er at dette er en dropshipping-butikk, hvor returprosessen er satt opp slik at du ikke får gjennomført en refundering.
Jeg opplevde også at når man følger deres instruksjoner og betaler returfrakt selv, så blir ikke saken godkjent via Klarna dersom butikken ikke samarbeider.
Min erfaring er at du ikke får pengene tilbake.

Resposta da Nailsbydipsy
Neglene mine blir ødelagt selv ved riktig fjerning, de blir tynne og tåler ingenting. Jeg har også 5 bokser med pulver som har vært på vei i posten i 1,5 måned nå (bestilt 7.2.26), bestilte 6 og bare en har kommet. Fått beskjed tre ganger om at levering har feilet i levering og at jeg må ta kontakt med transportør for å avtale utlevering, uten noen info om hvordan jeg skal komme i kontakt med de. Har sendt mail og etterspurt uten svar på denne. Har tidligere fått tilsendt flere pakker så jeg skjønner ikke hvorfor den siste ikke kommer frem.

Resposta da Nailsbydipsy
Dipsy Golden Matcha dyppe pulver.
Altså, dette må være den mest perfekte "bling" grønntonen jeg har sett!
Pulveret er, som alltid fra Dipsy, silkemykt og lett å jobbe med.
Mengde gullflak og størrelsen på selve flakene, er akkurat passe.
For å få det lekre innstøpte inntrykket av gullflakene, så legg ett eller to lag clear dip, før topplakken.
Du kan også legge inn noen enkle gullflak i det siste laget med clear dip, for en ekstra lekker dybdeeffekt!
Ekstra tips, ta litt tape på en fingertupp, og press gullflakene pent på plass, da fester de seg godt.

Resposta da Nailsbydipsy
Fantastiske produkter og utrolig enkelt å legge flotte negler <3 De holder også i minst 2-3 uker. Ekstra positivt er det også at egne negler ikke blir ødelagte!!

Resposta da Nailsbydipsy
It was easy to order. I got the nude starter set and it was easy to apply. I asked for help and they were right on it to solve the issue.

Resposta da Nailsbydipsy
NailsByDipsy har hjulpet meg med å slutte å bite negler! Jeg fikk et Dipsy-startersett til bursdagsgave, og det falt virkelig i smak! Jeg har hatt et problem med salongnegler, fordi jeg får litt "klaustrofobi" i negler som ikke kan tas bort enkelt nok uten å måtte gå til salong å betale tusenvis av kroner hver gang. Det var lett å forstå instruksene, det er mye billigere enn salongnegler, og det sitter minst like lenge! Digg at man slipper å bruke UV! Bare fantasien setter grenser for kreativiteten<3

Resposta da Nailsbydipsy
Jeg har brugt produktet og ca 4 måneder og må konkludere at kvaliteten bare ikke er go nok. Det er ikke lykkedes mig at få det til at holden bare en uge. Det revner og flækker og falder af nogen gange allerede inden der er gået et døgn. Min topcoat går fra at tørre med det samme til slet ikke at tørre overhoved (også den helt nye jeg lige havde taget ud af æsken). Fjernelsesprocessen er også vanvittig hård ved mine negle, men det hænger nok sammen med at jeg fjerner det minimum gang om ugen fordi det bare ikke holder. Og så er produkterne bare vandvittigt lang til om at komme.

Resposta da Nailsbydipsy
Jeg har kun brukt disse produktene siden sommer i fjor og dette var desidert det beste jeg har prøvd. Neglene holder seg pene lenge og tåler mye. Digger disse spennende farger med tørket blomster dessuten er de flinke med å vise inspirasjons video med farge kombinasjoner. Dobbel tommel opp!

Resposta da Nailsbydipsy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.