Jeg støttede deres Kickstarter kampagne og sidder endelig med knivene foran mig, og de er fantastiske!! Jeg har skrevet meget med dem angående deres knive, og de har gang på gang svaret hurtigt tilbag... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bestilte knive for knap 1000kr. Ikke modtaget min varer og det er ikke muligt at komme i kontakt med butikken. Efter flere dages frustration får jeg et opkald med forklaring på manglende varer. Tilbud... Ver mais
Min far blev glad for de nye knive! Mig og mine brødre, så nogle annoncer for de her knive og de så sku godt ud. Vi gav dem til farmand i Farsdagsgave i dag og da han prøvede dem, var han hel... Ver mais
Har modtaget den lækreste, flotteste og skarpeste kniv fra Nakushima Damascus. Jeg er meget imponeret. Har tidligere svoret til et andet mærke, men det her kan meget vel blive mine nye favoritte... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.
Informações de contacto
9000, Aalborg, Dinamarca
- kontakt@nakushima.dk
- nakushima.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Kokke knive til…
Er nogle gode knive til alt fra kød til frugt og grønt,kan kun anbefale dem .
Amatører
Fik kniv i ødelagt og forkert boks. Jeg har sendt flere mails og foto af boksen uden svar. Det er sidste gang jeg handler der.
Super hjemmeside
Super hjemmeside.
Nemt at bestille og oprette ordre.
Information om status og pakken leveret perfekt.
Kvalitetsprodukt og hurtig levering
Kvalitetsprodukt og hurtig levering. Kan klart anbefales

Resposta da Nakushima Damascus
Nem bestilling og hurtig levering
Flotte, skarpe knive.
Flotte, gode, skarpe knive..
De pynter og er et rigtigt godt stykke værktøj til køkkenet..
Anbefaler jer gerne.
Jeg fjogede mig og kom til at bestille…
Jeg fjogede mig og kom til at bestille 2 knive. Så ringede der en flink mand og spurgte om det var meningen. Magen til god service har jeg da aldrig mødt.
Kniven kom få dage efter og er lige så fin, som jeg håbede.
God oplevelse.
Gode priser, god kundeservice og hurtig levering.
Har ikke prøvet knivene endnu, men oplevelsen har indtil nu været til 5 stjerner.
Købt som gave
Købt som gave - sååå.
Ser dog ud til at være en rigtig god kniv
Fin æske og hurtig levering
Mega godt produkt
Super flot kniv 👍🏻
Super flot kniv 👍🏻
og er sindssygt skarp, glæder mig til at tage den i brug
Godt og hurtigt
Varen har levet op til min forventning
Godt
God handel, lækker kvalitets kniv, og stor hjælp da jeg bad om at få udskudt forsendelsen i sidste øjeblik, fik uden problem aftalt en ny forsendelse dato.
Handler gerne hos Nakushima igen.
Der var hurtig levering
Der var hurtig levering, og ingen mangler,prisen kan man altid diskutere
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.