Nakushima DamascusOpiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg støttede deres Kickstarter kampagne og sidder endelig med knivene foran mig, og de er fantastiske!! Jeg har skrevet meget med dem angående deres knive, og de har gang på gang svaret hurtigt tilbag... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestilte knive for knap 1000kr. Ikke modtaget min varer og det er ikke muligt at komme i kontakt med butikken. Efter flere dages frustration får jeg et opkald med forklaring på manglende varer. Tilbud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min far blev glad for de nye knive! Mig og mine brødre, så nogle annoncer for de her knive og de så sku godt ud. Vi gav dem til farmand i Farsdagsgave i dag og da han prøvede dem, var han hel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har modtaget den lækreste, flotteste og skarpeste kniv fra Nakushima Damascus. Jeg er meget imponeret. Har tidligere svoret til et andet mærke, men det her kan meget vel blive mine nye favoritte... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Loja de facas

Escrito pela empresa

Ekstrem skarphed, holdbarhed og kvalitet er vores mantra. Vi sætter en dyd i at tilbyde køkkenknive i højeste kvalitet i ægte damaskusstål - pakket ind i et unikt design. Alt sammen til knivskarpe priser.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

8 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Var lidt bange for kvaliteten ikke var…

Var lidt bange for kvaliteten ikke var helt i top.. men det var en ligegyldig bekymring.
Super kvalitet og gode at arbejde med..klart! Bedre end mine gamle global knive !!

8 de dezembro de 2021

Hej Lars

Mange tak for den fine anmeldelse!

Jeg er rigtig glad for, at din bange anelse blev gjort til skamme, og at forhåbentlig må blive dine nye følgesvende i køkkenet de næste mange år.

Hav en skøn weekend.

Super værktøj

6 de dezembro de 2021

Hej Tommy

Tak for din anmeldelse! Dejligt, at du er tilfreds med vores knive.

Hav en dejlig weekend.

Fantastiske knive

Fantastiske knive, og super god service!

6 de dezembro de 2021

Hej Søren

Tak for din anmeldelse! Vi er enormt glade for at høre, at du er vilde med knivene, og at du har oplevet en god service i den forbindelse

Classificada 5 em 5 estrelas

Nakushima Damaskus er kvalitet!

Nakushima Damaskus leverer kvalitetsknive, der med sit smukke design, pynter på enhver køkken væg. Knivene ligger godt i hånden, er ikke tunge og skærer dine grøntsager og frugter til perfektion!

1 de março de 2021

Hej Beyhan

Tak for din anmeldelse!

Rigtig skønt at høre, at du er tilfreds med dine knive, og at de kan pryde køkkenvæggen, når de ikke er i gang med en omgang fruit ninja.

Hav en skøn aften :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtigt svar på henvendelse og…

Super hurtigt svar på henvendelse og hurtig levering af varer. Dejligt

22 de fevereiro de 2021

Resposta da Nakushima Damascus

Tusinde tak for den fine anmeldelse.

Dejligt, at du er tilfreds med både service og levering.

Hav en dejlig aften! :-)

Kvalitet i top!

Kvalitet i top!

Jeg har købt Masterchef Collection som består af 7 fantastiske knive! Normalt har jeg gemt mine knive væk i en skuffe, men nu har jeg købt en knivblok, så knivene kan stå fremme. De udstråler virkelig kvalitet og prestige og det gør mig glad hver gang jeg går i køkkenet!

Knivene er super skarpe og når man bruger dem er det tydeligt at kvaliteten er i top.

Knivene kan klart anbefales til alle der ønsker nogle fantastisk gode knive, men også gerne vil have pæne knive stående fremme i køkkenet.

22 de fevereiro de 2021

Hej Nikolai

Tak for din anmeldelse!

Vi er enormt glade for at høre, at du er glad for alle knivene i en sådan grad, at de permanent skal vises frem i køkkenet!

Hav en god aften.

Top kvalitet

utroligt lækre knive, ligger rigtig godt i hånden og så er udseendet bare i top! lækker addition til mit arsenal af køkken redskaber!

18 de fevereiro de 2021

Hej Toke

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du er tilfredse med den nye tilføjelse til køkkenarsenalet.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service. Hurtig levering. Sprødt design. Lækker Kvalitet, vi er super glade for dem, vil klart anbefale dem.

12 de fevereiro de 2021

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både service, levering samt knivenes design og kvalitet.

Super lækre knive.

10 de fevereiro de 2021

Hej Svend

Tak for din anmeldelse!

Skønt, at du er tilfreds med knivene.

Fantastisk

De bedste knive jeg har. Kan varmt anbefale dem til andre :) Derudover ser de også rigtig godt ud.

2 de fevereiro de 2021

Hej Mike

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os, at du har fundet dine nye yndlingsknive - og ikke mindst at du finder dem anbefalelsesværdige.

Classificada 5 em 5 estrelas

Lige modtaget en nakiri kniv

Lige modtaget en nakiri kniv. Simpelthen det smukkeste og bedste redskab jeg har i køkkenet. Håber snart at udvide serien

30 de janeiro de 2021

Hej Nikolaj

Tak for din anmeldelse!

Jeg er glad for at høre, at du er begejstret for vores Nakiri kniv.

Vi ser frem til at betjene dig igen.

Lækker kvalitet

Lækker kvalitet. De skærer bare bedre end alle andre knive jeg har haft :)

22 de janeiro de 2021

Hej Lars

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du er glad for dine knive, og at de basker de andre, du har haft.

Aske, Nakushima Damascus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais